Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Rac

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Rac. Resursele devin disponibile în această săptămână. Soarele este conjunct cu Mercur și trec împreună în Capricorn, în Casa a 7-a realțională, pe 21 decembrie. S-ar putea să termini câteva proiecte de ultim moment sau să răspunzi la mailul de serviciu, încercând să termini ce mai avea de făcut la birou, ca să ai câteva zile libere înainte de sărbători. Chiar dacă te-ai deconectat de la mailul de serviciu, este posibil ca șeful să încerce să te contacteze. Poate ar trebui să mai aștepți câteva ore.

Și dacă tot suntem în 21 decembrie, trebuie amintit că începe un nou ciclu Jupiter – Saturn la zero grade Vărsător, în casa a 8-a, a resurselor de la ații și aduce o energie complet nouă pentru modul în care privești investițiile, datoriile și oportunitățile de afaceri. Este posibil să ai o idee pentru o afacere și să fii gata să investești, dar ar fi bine să iei în considerare modul în care poți determina alți oameni să îț finanțeze ideileAnalizează dacă te vei putea finanța, înainte de a-ți deschide portofelul.

Marți, Venus în Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 7-a a relațiilor. Unele energii interesante și chiar intense te pot provoca. Ia în considerare să îți faci ceva timp pentru iubita/ul ta/tău. Dacă ești în căutarea iubirii, este o zi bună pentru a trimite mesaje cuiva pe un site de întâlniri online. Sau fii cu adevărat îndrăzneț și roagă-ți prietenii să-ți aranjeze întâlnicrea cu cineva care-ți place.

Miercuri, Marte în Berbec și în Casa a 10-a a carierei, face pătrat cu același Pluto în Capricorn. Dacă ai o afacere de sezon- vinzi brazi, un patinoar, produse de Crăciun ai putea lucra câteva ore bune, ajutat de clienții care îți fac vânzări. De asemenea, s-ar putea să iubești o sărbătorile tradiționale cu întreg alaiul de oferte și astfel poți să faci mâncare, să împachetezi cadouri sau să trimiți mesaje celor dragi. Oricum ar fi, este o zi plină.

Vineri, de Crăciun, energia astrală se schimbă odată cu Mercur, care face un trigon cu excentricul Uranus din Casa a 11-a, a prietenilor. E timpul să contactezi prietenii de Sărbători prin magia tehnologiei. Trimite mesaje tuturor celor la care te gândești, inclusiv unui cuplu în viața căruia a apărut, de curând, un copil. Un zâmbet încălzește atmosfera!

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Rac Relaţional

În această săptămână s-ar putea să simți că relația se schimbă și că nu mai deții controlul. Lucrurile dintre tine și cineva de care ești atras se vor aprofunda considerabil până la sfârșitul anului. Această persoană va fi perfectă pentru tine și are toate calitățile pe care ți le-ai fi putut dori. Romantismul de chat este, de asemenea, sugerat pentru că îți face viața mult mai interesantă.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Rac Profesional

Săptămâna aceasta se va dovedi a fi excelentă în ceea ce privește cariera pentru majoritatea dintre cei care lucrați în structuri guvernamentale. Vei obține, în cele din urmă, ceea ce dorești de ceva timp. Dacă lucrezi în vânzări și în marketing veți avea câteva oportunități de angajare pe care ar trebui să le iei în considerare cu seriozitate. Nu ezita să faci acest lucru chiar dacă salariul oferit nu îți satisface așteptările.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Rac Financiar

S-ar putea să nu stai prea bine financiar, săptămâna aceasta. Este posibil ca instituția în care lucrezi, să treacă printr-o criză și să nu fie atât de profitabilă pe cât dorești. Cu siguranță nu este un moment potrivit pentru a schimba locul de muncă sau pentru a începe ceva pe cont propriu. În măsura în care poți, amână efectuarea oricăror investiții în piața de valori.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Rac Sănătate

S-ar putea să-i poți influența pe ceilalți cu încrederea ta, dar acest lucru ar putea avea un impact fiziologic. Asigură-te că nu îți vei provoca sănătatea doar pentru a dovedi ceva. Nu te forța cu exercițiile prea mult și mănâncă bine. Dă atenție la ce mănânco, altfel ai putea face o toxi-infecție alimentară care ă-ți strice sărbătorile. Nu exagera cu nimic.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top