Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021 LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Leu

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Leu. Săptămâna aceasta este vorba despre relații. Poate că întâlnești mulți oameni noi, dintre care unul ar putea deveni semnificativ în viața ta. Conjuncția Soare – Mercur trec astăzi în Capricorn în Casa a 6-a a stilului de viață. Este timpul să scoți jocurile de societate preferate. Provocați-i pe cei din familie să joace Catan, Monopoly sau Rummy sau un joc online.

În același timp, există câteva tradiții care trebuie să se încheie anul acesta. Copiii sunt prea bătrâni pentru Moș Crăciun sau copiii mai mari s-au căsătorit și s-au depărtat de tradițiile de sărbători.

Și dacă este 21 decembrie, iată că începe și ciclul Saturn – Jupiter printr-o conjuncție grad pe gra în Vărsător, zero grade. Pe măsură ce aceste două planete puternice trec în casa a 7-a a relațiilor, toate lucrurile pe care ai mizat ar putea să cadă. Începând de astăzi, timp de mai multe luni, pot exista schimbări semnificative în modul în care vă vezi relațiile. Cineva din viața ta poate face un anunț surpriză care întoarce familia cu susul în jos. Dar este la fel de probabil să faci singur acest anunț.

Marți, Venus în Săgetător și în Casa a 5-a a iubirii, face un semi-pătrat cu Pluto. Poftele alimentare pot prelua ștafeta, prelua pe măsură ce renunți la dietă pe motiv că vin sărbătorile. Dacă vrei să rămâni suplu cred că cel mai bine ar fi să eviți bucătăria. Din fericire, acesta este un aspect rapid. Simțul disciplinei și prudență ar putea reveni chiar de a doua zi.

Miercuri, Marte în Berbec și în Casa a 9-a a spiritualității face pătrat cu același Pluto. Acum, s-ar putea să îți fie foarte clar ce anume îți dorești cu adevărat pentru cariera ta. Așadar, este timpul să te apleci cu tenție la găsiea de modalități de eliminare a obstacolelor și să ieși în afara zonei de confort pentru a obține ceea ce dorești. Acest lucru ar putea însemna nu doar căutarea unui nou loc de muncă, ci o nouă carieră.

Vineri, de Crăciun, energia se schimbă totalmente când Mercur, din Capricorn, face un trigon cu Uranus din Taur. Timp pentru distracție și jocuri. Dar, atenție, Uranus, te poate face impulsiv, iar Mercur dă glas dorințelor tale. S-ar putea să fii gata să spui tuturor ce părere ai despre ei, lucru care nu știu cum va fi primit.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Leu Relaţional

O săptămână bună dacă ești părinte singur sau divorțat. Există șanse mari de a întâlni pe cineva interesant săptămâna aceasta. Compania acestei persoane te va face să uiți de relațiile eșuate din trecut. Vei fi gata să mergi mai departe cu viața ta. Este posibil ca această relație să fie stabilă și probleme precum gelozia și nesiguranța nu te vor mai deranja.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Leu Profesional

În această săptămână reușești să-ți croiești o nișă în plan profesional. Dacă vrei să-ți faci un nume în mass-media trebuie să profitți de oportunitățile pe care le ai săptămâna aceasta. Este posibil să ai câteva oferte interesante care să te ajute să-ți duci cariera une nici cu mintea nu gândești. Actorii, în sepcial cei de teatru se pot aștepta la vremuri mai bune, deoarece vor fi recompensați munca lor.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Leu Financiar

Șansele să crească brusc cheltuielile sunt foarte mari, dar suntem în săptămânile de sărbători. Posibil să iei un împrumut pentru a rezolva nevoile financiare. Acesta este momentul potrivit pentru a prelua controlul asupra bugetului și a evita cheltuielile inutile. Este momentul în care va trebui să te gândești serios la finanțele tale. Evită investițiile riscante pe piața bursieră, deoarece acestea nu vă vor aduce profit.

Horoscop Minerva 21 – 27 decembrie Leu Sănătate

În această săptămână pot apărea problemele gastro-intestinale și în special de stomac. Unele dintre probleme pot fi rezolvate prin meditație, relaxare și o alimentație mai light. De asemenea, este posibil să te îngrăși ușor datorită unor obiceiuri alimentare nesănătoase. Problemele digestive se rezolvă singure și îți aduc ușurare, pe măsură ce scapi de aceste probleme. Va fi mai bine dacă schimbi ceva în modul de alimentație.

Citește horoscopul săptămânii viitoare integral pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top