Horoscop Minerva 30 noiembrie- 6 decembrie 2020 Balanță

29.11.2020
Horoscop Minerva 30 noiembrie- 6 decembrie 2020 Balanță

Anumite datorii pot fi o adevărată povară. Săptămâna aceasta, cauți să elimini ceea ce nu aduce beneficii. Mercur este în Casa a 2-a a banilor proprii, și în sextil cu Jupiter din Casa a 4-a a familiei. Soarele, în Casa a 3-a a comunicării face o inconjuncție cu Uranus din Casa a 8-a a resurselor de la alții. Ar putea exista o mică deconectare între ceea ce ți s-a promis și ceea ce primești de fapt. Dacă te-ai așteptat ca cineva să îți ramburseze niște bani, ar putea întârzia. Și, deși motivele ar putea fi obiective, așteptarea nu este niciodată distractivă.

Luni, Eclipsa de penumbră a Lunii în Gemeni are loc în Casa a 9-a, a credinței. Pentru tine se reflectă prin blocat emoțional, deoarece te simți copleșit de numărul de lucruri pe care trebuie să le faci în fiecare zi deși lucrezi de acasă. Lumea ta de zi cu zi nu esteața cum ți-ai dori; simți că toate sunt în dezacord cu tine. Vezi să nu te sabotezi singur în sensul că poți anunța că spui că mănânci sănătos, dar o rogi pe mama sau pe partenera ta să-ți facă un lighean de gogoși.  Observă diferența dintre ceea ce spui și ce faci. .

Joi, Soarele din Săgetător face un semipătrat cu Jupiter. Ai ocazia să îmbunătățești lucrurile în cartier. Poate cunoști un vecin nou sau să ajuți un vecin mai în vârstă, care locuiește în apropiere. Acest lucru dă un impuls reputației tale și face să te simți foarte bine. Problema este legată de parcarea mașinii și trebuie rezolvată. Poate însemna să fac curățenie în garaj, astfel încât mașina să poată intra la locul ei sau negociezi cu proprietarul pentru un loc de parcare mai bun.

Sâmbătă, Marte din Casa a 7-a, relațională făce, de astă dată, un semisextil cu Neptun, din Casa a 6-a a stilului de viață. Este destul de ușor să pierzi timpul acum. Poate setezi alarma telefonlui în așa fel încât să nu ratezi un apel telefonic sau o întâlnire importantă cu colegii și șeful pe Zoom. După o săptămână de aspecte dificile, îți poți oferi un pic de pauză, distrându-te. Dacă nu ai în plan să te distrezi, munca sau alte treburile îți vor consuma timpul.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Balanță Relaţional

Săptămâna aceasta marchează începutul unei noi relații minunate. Vei fi foarte deschis și emoțioal toată săptămâna și vei avea, în sfârșit timp să fii cu partenera/ul ta/tău. Dacă ești căsătorit ar putea fi nevoite să acorzi mai multă atenție nevoilor partenerului. Vei evita dizarmonia prin faptul că nu lași ca emoțiile negative să te domine. De asemenea, să nu ai încredere într-un străin când vine vorba despre relația ta.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Balanță Profesional

Va fi o săptămână bună pentru cei din industria textilă și a modei, mai ales dacă vânzările se fa pe site. Există șanse să fii ales ca șef de proiect pentru o sarcină foarte importantă. De asemenea, este posibil să faci o scurtă călătorie la serviciu pentru a reprezenta cinstituția în fața unor potențiali parteneri. Dacă ești proaspăt absolvent trebuie să te lupți un pic mai mult pentru a găsi un loc de muncă. Este o perioadă bună pentru a învăța din greșelile personale pentru a evita să le repeți în viitor.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Balanță Financiar

Săptămâna aceasta vei simți o îmbunătățire semnificativă în comparație cu ultimele zile în care finanțele tale păreau că te-au lăsat baltă. Cred că primești salariul pentru o lună încheiat excelent, chiar și de acasă. Vezi, nu-i cheltui imediat, ești sunteți predispus la cheltuieli peste limită în această săptămână. Dacă aveți sau doriți o mică afacere, nu este recomandat să iei în considerare angajarea în parteneriate, deoarece nu este momentul potrivit pentru aceasta.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Balanță Sănătate

Exercițiile fizice sunt cheia acestei săptămâni, deoarece este momentul perfect pentru a te apuca de fitness, găsești lecții online. Mintea ta este mai receptivă la gândurile pozitive în acest timp. Aș săune că săptămâna aceasta nu te mai chinuie durerile de săptămâna trecută, ceea ce îți schimbă starea de săirit. Cu toate acestea, nu trebuie să te joci sănătatea. S-ar putea ca sfârșitul de săptămână să se lase cu tuse și cu răceli.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI