Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Săgetător

Ai o lista lungă de sarcini săptămâna aceasta. Gândește-te, uită-te la ceea ce poți face sau la ce poți elimina din lista de sarcini săptămânale. Mercur din Casa a 12-a a intuiției, face un sextil cu stăpânul tău planetar Jupiter din Casa a 2-a, a banilor munciți. 

Soarele din Casa 1, în semnul tău face o inconjuncție pentru Uranus din Casa a 6-a a stilului de viață. Ai putea cheltui excesi zilele acestea. Poate cumperi un articol mai scump, dar este la fel de probabil să numeri bănuții, dar să și pierzi bani. Astăzi este o zi bună să uiți de obiceiul de a cheltui și să pui la punct sisteme care să te ajute să direcționezi banii și resursele așa cum îți propui, la timp. 

Luni, are loc Eclipsa lunar de penumbră, în Gemeni, în Casa a 7-a a relațiilor. Pentru tine aduce valuri de schimbare. Acesta poate fi ceva pe care ai cerut în timp pentru că iubești aventura. Dacă îți dorești dragoste ai perspective bune. S-ar putea să treci de la statusul singur la cel de a fi într-o relație, iar această energia acestei eclipse durează câteva luni de zile și poate poate face ca lucrurile să se întâmple. Dar dacă ești deja într-o relație de dragoste, trebuie să fii conștient de faptul că fie tu, fie partenera/ul ta/tău, vreți să se schimbe ceva. Și aici este nevoie de doi pentru un tango. Dacă nu găsești un compromis sau o modalitate de a vă bucura reciproc, eclipsa ar putea închide ușa acestei relații.

Joi, Soarele din casa încrederii în sine face un semipătrat cu Jupiter din casa de bani. V fi o zi uimitoare pentru a cere fie o majorare, a-ți deschide un punct de vânzare diverse obiete pentru sărbătorile de iarnă, fie găsești unteen pe care îl cumperi fără să mai stai pe gânduri. Ai capacitatea de a face ceva mai mult decât ai făcut înainte și acum primești un mic ghiont din partea Universului la care se adaăugă și un strop de șansă. Ar fi mai bine să faci ceva diferit, mai degrabă decât să folosești această energie intensă doar pentru lucruri mărunte de fiecare zi.

Sâmbătă, cu Marte în Casa a 5-a, casa iubirii și a creativității, face un semisextil cu Neptun. Este posibil să ai în minte doar iubirea, dar obligațiile de acasă îți abat atenția. Dacă ești în căutarea iubirii, nu lăsa treburile casnice să te împiedice să te conectezi la internet și să întâlnești persoane visată.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Săgetător Relaţional

Dacă ești într-o relație la distanță te vei gândi mult la ea/el. S-ar putea să te regăsești pierdut în amintirile partenerei/ului tale/tău. Este posibil să primești vești bune despre partenerul tău care vine să te întâlnească la mijlocul săptămânii. Este posibil ca această veste să îți ridice moralul și să îți aducă bucurie nelimitată. Așteptă-te la o reuniune fericită în acest weekend.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Săgetător Profesional

Nu te vei confrunta cu obstacole majore în această săptămână. Superiorii și colegii tăi îți vor aprecia ideile. Așteaptă-te chiar să fii trimis într-o altă localitate pentru un proiect legat de obiectul instituției în care lucrezi. Această probabil va fii fructuoasă, deoarece îți va schimba întregul curs al carierei. Succesul vine destul de ușor, deoarece Universul îți zâmbește. Încearcă să profiți de asta, la maximum.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Săgetător Financiar

Vei fi optimist cu privire la finanțele tale. Poziția financiară se va îmbunătăți foarte mult. Vei obține un profitut bunicel din investițiile imobiliare care le faci. Aș crede că alergi după un teren pentru casă. Mai mult ca sigur va fi o afacere bună dacă achiziționezi acum, o casă sau un teren. De asemenea, banii pe care i-ai dat drept împrumut îți vor fi returnați.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Săgetător Sănătate

În această săptămână, tinerii din familie, trebuie să fie precauți pentru a nu exagera cu consumul alimentelor care nu le fac bine. Mai ales când vine vorba de viața lor socială, ar trebui să evite să mănânce prea mult fast-food și să bea alcool în exces. Dacă ai pe cineva cu astm în familie, ar putea suferi de crize de respirație, de aceea li se recomandă să-și aibă medicamente cu ei chiar și când merg la piață.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top