Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Vărsător

Aruncă-ți ochii jur-mprejur prin casă și vezi de ce nu mai ai nevoie și scapă de ele. Mercur este în Casa a 10-a a carierei și face un sextil lui Jupiter din Casa a 12-a a intuiției, în timp ce Soarele este în Casa a 11-a a banilor obținuți de pe urma carierei și face o inconjncție cu Uranus din Casa a 4 a familiei. Energiile aspectelor sugerează că ești talentat, muncitor și cel mai probabil prost plătit. Este o provocare greu de remediat, mai ales astăzi. Așadar, folosește energia pe care o ai, inclusiv nemulțumirea legată de carieră și actualizează-ți CV-ul. Nu vei obține neapărat un nou loc de muncă, dar faci un pas în direcția cea bună.

Luni, Eclipsa de lună de penumbră are loc în Gemeni, în casa a 5-a a iubirii și a creativității.  Eclipsele aduc schimbări, uneori atât de profunde încât îți dau lumea peste cap. Când există un blocaj în viața ta, te împinge în mod natural spre el și când cedează, totul se prăbușește. Dragostea este aproape. Blocajul ține de sarcinile de zi cu zi care te împiedică să discuți cu oameni de pe site-urile de întâlniri și să le ceri prietenilor și familiei să te readucă pe linia de plutire. Este posibil ca circumstanțele să nu facă atât de ușor de găsit dragostea, dar ai în continuare șanse de conectare cu cineva extraordinar.

Joi, 3 decembrie, Soarele din Săgetător face un semipătrat cu Jupiter, din Casa a 12-a, care este și o casă a vindecării. Este o zi bună pentru a te îngriji de tine. Ia în considerare ce îți spun medicii și asigură-te că faci ce-ți spun. În plus, fă mișcare, mănâncă bine și roagă-o/-l pe partenera/ul ta/tău sau un alt membru al familiei să îți facă un masaj la picioare. Astăzi este benefic să faci lucruri pentru corpul fizic, mai degrabă decât să petreci tot timpul făcând lucruri intelectuale.

Sâmbătă, Marte din Casa a 3-a a comunicării și gândirii face un semisextil cu Neptun din Casa a 2-a, a banilor munciți. Te poți îndrăgosti de barmanul sau ospătarul de la localul din colțul străzii dar minunea va dura doar câteva ore. Amână orice achiziție până când această energie se risipește, iar mâine contul bancar îți va mulțumi. 

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Vărsător Relaţional

Nu renunța la cererile care îți par nerezonabile ale partenerei/ului, deoarece acest lucru ar putea duce la diferende și argumente care nu-și au locul, săptămâna aceasta. Vei lucra pentru a-ți face relația mai puternică, indiferent de ce. Până la jumătatea săptămânii, odată ce te-ai confruntat cu toate temerile și îndoielile, această relație va merge fără probleme.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Vărsător Profesional

Dacă ai un post de conducere, săptămâna aceasta se va dovedi fructuoasă. Aș sugera chiar să teaștepți la o majorare de salariu sau la o promovare în viitorul apropiat. Dacă știi să vinzi și luna de pe cer, s-ar putea să ți se ofere un nou loc de muncă, ar trebui să fii de acrod, deoarece se va dovedi o schimbare foarte bună pentru tine mai târziu. Nu ezita chiar dacă salariul oferit nu îți satisface așteptările. Gândește-te la beneficii pe termen lung.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Vărsător Financiar

Te așteaptă o săptămână bună dacă îți faci planuri să renovezi sau să schimbi ceva în casă – o mobilă nouă, redecorare sau mutatul mobilei. Este, de asemenea, o săptămână bună pentru împrumuturi. Dacă vrei să scapi de anumite bunuri de care simți că nu mai ai nevoie, nu vei avea probleme în cazul că vrei să vinzi o proprietate. Dispar obstacolele și vei găsi numeroși potențiali cumpărători și vei vinde la un preț foarte bun. 

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Vărsător Sănătate

Dacă îți schimbi dieta te va ajuta să rămâi sănătos nu doar săptămâna aceasta. Evită să mănânci în exces căci ai putea să te confrunți cu tulburările digestive. Dacă ești stresat în legătură cu munca, trebuie să te ferești să faci ore suplimentare pentru a ușura această greutate. Dacă ai probleme cardiace, tensiunea sau diabet, săptămâna aceasta te vei simți mai bine. Aș vrea să fii atent puțin la ochi. Nu sta în fața calculatorului mai mult de patru ore.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top