Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Berbec

Săptămâna aceasta, accentul se pune pe eliberarea de ceva care nu mai are valoare pentru tine, aș spune că este vorba despre un obiect. Uită-te la ce poți arunca. Mercur, este în Casa a 8-a, casa resurselor de la alții, și face un sextil benefic cu Jupiter din Casa a 10-a a carierei. Soarele este în Casa a 9-a, a spiritului de aventură și a cunoașterii și face o inconjuncție cu Uranus din Casa a 2-a a finanțelor proprii. Ai putea achiziționa niște echipamente sau o resursă valoroasă, dar nerăbdarea ta nativă poate face să pierzi ocazia. Uită-te în jur și vezi dacă există o modalitate de a câștiga ceea ce vrei fără să-ți deschizi portofelul.

Luni, Eclipsa de Lună de penumbră are loc în Gemeni, în Casa a 3-a a comuicării și a gândirii. Eclipsele de Lună semnifică adesea că se întâmplă atât de multe lucruri în lumea ta, încât nevoile emoționale rămân nesatisfăcute. Acum, capacitatea de a participa la activități și de a fi în preajma oamenilor poate fi imposibilă din cauza circumstanțelor exterioare dacă ne gândim și numai la pandemie. Această energie a eclipsei te poate determina să faci o obsesie din frustrare și să te învârți într-un cerc de discuții interminabil. Rupe cercul și caută să fii conștient de momentul prezent, pentru că aici găsești fericirea.

Joi, Soarele face un semipătrat cu Jupiter din Casa a 10-a a carierei. Unii se așteaptă să știi sau să înțelegi ceva ce încă nu ai învățat. S-ar putea să existe proceduri noi la locul de muncă sau un nou sistem informatic și din varii motive, ai ratat instruirea. Și aceasta nu ar fi o problemă în mod normal, dar simți că șeful este cu ochii pe tine. Dacă poți rezolva fiecare problemă, pas cu pas, vei găsi și soluția.

Sâmbătă, Marte din Casa 1, face un semisextil cu Neptun din casa a 12-a, casă de spiritualitate. Abilitatea psihică este foarte activă și face din aceasta o zi minunată pentru a lucra la darurile tale prin tehnici precum meditația. Acest aspect ți-ar putea împlini dorința de a scăpa de un serial TV pe care l-ai mai văzut. Încetinește și bucură-te cu adevărat de cina cu familie, gânește-te ca în copilărie, că Moș Nicolae pândește la ferestre. Pune niște grăunțe pentru păsări în balcon. Echilibrează-ți viața agitată cu o zi de viață normală.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Berbec Relaţional

Evită să îți rănești partenerul sistematic altfel relația ajunge la sfârșit fără drept de apel. Dacă vrei să-ți informezi familia despre intențiile de căsătorie, așteptă un timp înainte de a face acest lucru. Nu este momentul potrivit să o faci deoarece ai putea să-i întoarci pe toți împotrivă. 

Dacă ești singur ai putea fi un pic frustrat de statutul tău dar nu ar trebui să îți faci griji atât timp cât dragostea este foarte aproape de tine.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Berbec Profesional

 În această săptămână trebuie să lucrezi la menținerea ordinii la locul de muncă. Este posibil să îți pierzi răbdarea rapid și să te simți neputincios atunci când o lucrare rămâne neterminată. Termenele, contractele și inițiativele nu pot fi respectate. Perspectivele carierei vor fi mult mai bune după sfârșitul acestei săptămâni, mai ales dacă lucrezi în regim de telemuncă. Vei obține în cele din urmă acea informație pe care ești cu ochii de timp bun. Fă ceva pentru a-ți motiva echipa să lucreze mai bine.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Berbec Financiar

Posibil ca poziția ta financiară să se îmbunătățească probabil. Astrele sugerează că ai putea să câștigi unele profituri dintr-o sursă neașteptată. Vei beneficia, de asemenea, dacă știi cum să investești acești bani cum ar fi depozite pe termen scurt după care poți câștiga rapid niște bani. Orice investiție pe care o faci săptămâna aceasta va aduce o îmbunătățire consistentă a contului. 

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Berbec Sănătate

Săptămâna aceasta se vor mai ușura bolile cronice. Durerile de stomac care te deranjează de săptămâna trecută se reduc și ele, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să mergi la medic. Sănătatea ta se va îmbunătăți numai dacă ai grijă deosebită la ceea ce mănânci. Fă mișcare pentru a evita creșterea în greutate.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top