Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Taur

Când este vorba despre tine, există o diferență uriașă între a fi hotărât și a fi incredibil de încăpățânat. În această săptămână vrei îți vei da seama când este timpul să fii reținut și când să să mergi înainte. Mercur, din Casa a 7-a, relațională, face un sextil cu expansivul Jupiter. 

Soarele din Săgetător, din casa a 8-a a intimității face o inconjuncție cu Uranus din semnul tău. Această combinație se referă la o sincronizare proastă. Ai putea avea o mare oportunitate de a întâlni pe cineva și de a face o conexiune reală. Sau dacă ești deja într-o relație de dragoste, iubita ta ar putea fi nevoită să-și schimbe programul pentru a petrece timpul cu tine iar tu să întârzii. Cu aceste aspecte, ai putea pierde rândul la ce vrei să realizezi pentru că vrei să le faci pe toate. Este puțin frustrant și s-ar putea rezolva amintindu-ți să îți încarci telefonul sau să anunți cealaltă persoană că vei întârzia.

Luni, Eclipsa lunară de penumbră are loc în Gemeni, În Casa a 2-a a banilor proprii. Există o energie blocată între eclipsa de acum și cea din vară și, în timp ce încerci să drenezi această energie, vei găsi o ușă secretă care se va deschide. Dacă în prezent ești dezamăgit de situația ta financiară, este timpul să faci o trecere în revistă a ideilor pentru a găsi surse alternative de venit. S-ar putea să te gândești la o slujbă diferită. Vei trece în revistă relațiile pe care le ai ca să vezi la cine te-ai putea conecta. Această eclipsă se referă la concentrarea sentimentelor și dezamăgirilor către acțiuni pozitive pentru crearea unui viitor prosper.

Joi, Soarele, din casa de resurse de la alții, face un semipătrat cu Jupiter din Casa a 9-a, a  contractelor. Chiar dacă te simți extrem de neputincios de situația financiară, încearcă să eviți împrumuturile cu rate de dobândă foarte ridicate. Semipătratul cu Jupiter poate sugera că vei găsi o soluție fără a lua o decizie care să conducă la probleme.

Sâmbătă, Marte din Casa a 12-a a talentelor ascunse, face un semisextil cu Neptun din Casa a 11-a a prietenilor. Este foarte bine să te întâlnești cu prietenii astăzi și să vorbiți despre câteva dintre ideile pe care le ai. Prietenii îți vor spune că cred în tine, de ce ești capabil și te vor sprijini în căutările tale.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Taur Relaţional

Romantismul este în cărți cum s-ar spune și este posibil să fie un moment interesant pe frontul sentimental. Probabil că vei întâlni pe cineva care te face cu adevărat fericit. S-ar putea să te simți atras de mult timp de această persoană și să vrei să dezvolți o relație cu ea. Nu ezita să spui ce părere ai despre ea. Dacă ești deja în cuplu te vei distra săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Taur Profesional

Dacă ești proaspăt angajat consideri că această săptămână este foarte importantă pentru cariera ta. Vrei probabil să ai un loc de muncă profitabil, care să îți ofere multe avantaje. Fii pregătit și profită la maxim de această oportunitate. Experiența ta se va regăsi și în cele mai delicate sarcini. Fiind o fire creativă vei găsi că săptămâna aceasta este un moment minunat pentru a încerca noi proiecte. Eforturile pe care le depui vor fi apreciate.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Taur Financiar

Pe la mijlocul săptămânii apar și niște câștiguri financiare. Aștepți ca o bătălie legală să fie decisă în favoarea ta. Acest lucru va ușura povara financiară pe care ai simțit-o în ultima vreme. Încearcă să nu investești în nimic săptămâna aceasta. Micile investiții anterioare îți vor aduce profituri bune săptămâna aceasta și îți vor îmbunătăți situația financiară. Pregătește-te de Moș Nicolae.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Taur Sănătate

În această săptămână trebuie să îți ții în frâu temperamentul dacă nu vrei să faci un puseu de tensiune. Sunt posibile probleme cu aceasta. Sfatul astrelor este să rămâi calm și să nu îți tot argumentezi de ce vrei să rămâi sănătos. De asemenea, este posibil să te confrunți cu dureri de cap ca urmare a stresului emoțional. Meditația poate avea un efect terapeutic asupra ta.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top