Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Pești

Ești nativ intuitiv încât poți ridica gânduri între tine și ceilalți fără să-ți dai seama. Conștientizeză unde greșești și eliberează-te. 

Mercur este în Casa a 9-a a spiritualității și face un sextil lui Jupiter din Casa a 11-a a prietenilor și a viitorului. În același timp, Soarele din Casa a 10-a a carierei face o inconjuncție cu Uranus din Casa a 3-a, a comunicării, gândirii și scrisului. Dacă ai copii la școală sau ești încă student, acest ar putea însemna un examen sau tentativa de a termina o lucrare importantă. Și, deși ai o mulțime de idei și tehnici de studiu, există numeroase întreruperi, inclusiv apeluri telefonice de la frați, părinți, prieteni ori dorința de urmări un nou serial pe Netflix. Deci, concentrarea asupra a ceea ce ai de făcut este extrem de dificilă. 

Luni, are loc eclipsa de penumbră a Lunii, în Gemeni, în Casa a 4-a a familiei. Este posibil să te simți blocat emoțional de ceva din spațiul tău fizic. S-ar putea să te gândești la o mișcare ingenioasă și astăzi este o zi bună pentru a începe să cauți ce vrei. Sau chiar mai bine, fă-ți bagajul de parcă v-ați fi găsit deja o locație nouă. De asemenea, ai putea schimba energia locului mutând niște mobilier, curățând locurile în dezordine și degajează spațiu arzând niște salvie.

Joi, Soarele face unsemipătrat cu Jupiter din casa prietenilor. Este o zi excelentă pentru a ajunge la prieteni apropiați. Fă-ți timp pentru a vedea cum le merge, spuneți câteva povești și faceți planuri pentru viitor. Un prieten îți poate da o nouă idee și te încurajează să pui pe picioare un proiect creativ sau tehnologic la care te gândești. Acesta ar putea fi impulsul pe care îl căutați și te poate ajuta să mergi mai departe instalând un plotter pentru a crea propriile materiale pe care să le vinzi de sărbători sau îți vei învăța bunica să intre pe Zoom.

Sâmbătă, Marte din Casa a 2-a a banilor proprii, face un semisextil cu Neptun din propriul tău semn în Casa 1. Problemele legate de bani sunt puțin cam neclare și, prin urmare, ceea ce pare o idee bună astăzi s-ar putea să nu fie atât de bună mâine. Nu fă achiziții pe care nu le mai poți returna mai târziu. Concentrează-te pe găsirea satisfacției personale în propriile experiențe, mai degrabă, decât să faci vreo cumpărătură astăzi.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Pești Relaţional

Dacă ai rămas singur, poți fi într-o mare dilemă pe măsură ce o flacără veche se reîntoarce în viața ta și te simți atras de acea persoană din nou. Ca urmare, relația din care tocmai ai ieșit poate suporta tensiuni. Ar fi în interesul tuturor ca adevărul să fie cunoscut și să iei deciziile adecvate. Dacă nu ai găsit ce doreai trebui să ai răbdare și să nu te grăbești cu nimic acum.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Pești Profesional

Probabil că lucrurile vor merge pe drumul lor în planul carierei. Această promovare mult așteptată vine mai repede decât ți-ai planifict. Faci o impresie bună șefului cu munca eficientă dar și cu creativitate. Este posibil să remarci o creștere a volumului de muncă și să îți fie mai greu să vă finalizezi proiectele la timp. Dar asta este munca de acasă, schimbă parametrii. 

Horoscop Minerva 30 noiembrie- 6 decembrie 2020 Pești Financiar

În ceea ce privește banii, săptămâna aduce vești bune, deși ar putea exista unele probleme către sfârșitul săptămânii, probabil cheltui pe cadouri de Moș Nicolae. Experiența financiară te va fi salva și vei echilibra rapid bugetul. Există, de asemenea, șanse, să auzi de o afacere financiară bună online. Există probabiliatea unor câștiguri dacă ești dispus să îți asumi un risc suplimentar.

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Pești Sănătate

Poate fi o săptămână mixtă din acest punct de vedere. Dacă ai persoane în vârstă aproape de tine, vor simți o ușurare a problemelor în ce privește tensiune arterială. Te poți confrunta cu tulburări digestive, așa că evită alimentele grase și include fibre în alimetație.  Poți face febră pe fond de oboseală nu neapărat din cauze de boală, așa că fii atent. Femeile din familie care au probleme legate de piele să se îngijească și să aibă răbdare.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top