Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Scorpion

Ai darul de a evalua oamenii și de a afla adevărul. Însă, săptămâna aceasta, posibil să fie nevoie să faci un pas înapoi din fața unui prieten până când va fi gata să îți spună ce se întâmplă cu adevărat cu ei. Mercur, pe 2 decembrie intră în Casa a 2-a a banilor munciți face în propriul tău semn face un sextil cu Jupiter din Casa a 3-a a comunicării și acordurilor de orice fel. Soarele este și el în casa a 2-a și face o inconjuncție cu Uranus din Casa a 7-a a parteneriatelor. Această combinație de influxuri planetare te ajută să apici și mai apoi să negociezi, pentru un nou loc de muncă. Și, în timp ce negocierile pot avea succes, va trebui să fii atent la micile accidente. 

Luni, Eclipsa de lunăde penumbră are loc în Gemeni și în Casa a 8-a, casa resurselor de la alții. Pentru tine aduce schimbări când lumea cu care te întâlnești sau lucrezi zi de zi este nemulțumită. Este posibil să ai o idee strălucită cum ar fi cumpărarea unei case sau a aunui apartament ori pentru a călători într-o zi iar, prin lume. Posibil ca acum să ai probleme cu manifestarea resurselor necesare pentru a face pașii următori în obiectivul propus. E timpul să mergi mai departe și să găsești modalități creative de a obține ceea ce ai nevoie.

Joi, Soarele ace un semipătrat cu Jupiter din Capricorn. Acesta este aspectul clasic, de a face ceea ce ai promis ața că s-ar putea să fii chemat să faci ceea ce ai spus că vei face. Reputația este în prim plan. Ești la marginea trambulinei și este timpul să faci un salt. Acestea fiind spuse, nu există niciun motiv să te grăbești prin negocieri sau să semnezi vreun acord doar pentru a demonstra că ești o persoană de cuvânt. Acordul trebuie să aibă sens și, dacă cealaltă parte nu își menține respectă cuvântul, nu există niciun motiv pentru care să sari și să anulezi cele discutate. Timpul este cel ma bun sfăruitor. Cauze obiective stau la baza întârzierii materializării celor discutate.

Sâmbătă, cu Marte, în Casa a 6-a a rutinelor de fiecare zi, face un semisextil cu Neptun din Casa a 5-a a creactivității. Este o zi minunată pentru a face ce te pasiuonează, arta bunăoară, în special, cea care nu trebuie să fie perfectă. Ia în considerare ideea să lucrezi cu copii, câteva chituri selectate pentru asta și să pictezi în acuarelă sau să îți creezi propria hârtie de ambalat pentru sărbători.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Scorpion Relaţional

S-ar putea să experimentezi câteva urcușuri și coborâșuri în viața sentimentală. Poate izbucni o polemică între tine și partenera/ul ta/tău. Cu toate acestea, încearcă să nu duci discuția într-o zonă urâtă, să vă spuneți lucruri triviale deoarece ar putea da lovitura de grație relației. Deci, nu da vina doar pe partenera/ul ta/tău pentru tot ce s-a întâmplat. Dacă există vreun blocaj de comunicare, încercați să îl eliminați, deoarece înțelegerea anumitor aspecte este baza unei relații sănătoase.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Scorpion Profesional

Șefii vor observa eforturile pe care le depuni în muncă și vor fi impresionați de capacitatea de a conduce o echipă de la distanță dar și de rapiditate cu care rezolvi ce ți se cere. Cu toate acestea, responsabilitățile suplimentare vor face mai grea respectarea termenelor limită. Trebuie să ai răbdare și să eviți orice izbucnire necontrolată. Un coleg îți va da sfaturi bune în tot acest timp.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Scorpion Financiar

Dacă lucrezi în sectorul bancar lucrurile deși se schimbă, te vei descurca, deoarece săptămîna aceasta îți vei îndeplini toate obiectivele. În același timp, vei beneficia de succes dacă lucrezi în vânzări și marketing. Recuperezi niște bani pe care i-ai împrumutat cuiva în trecut. Din punct de vedere financiar, aceasta este o săptămână bună pentru tine.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Scorpion Sănătate

Săptămâna aceasta nu te confrunți cu probleme majore de sănătate și de asemenea, se potolesc problmele gastro-intestinale. Încearcă să abandonezi obiceiurile alimentare nesănătoase, deoarece ar putea duce la unele probleme majore în viitor. Făcând ceva creativ, rămâi activ mental. Exercițiile fizice, cu fereastra deschisă și în aerul proaspăt al dimineții și consumul de alimente sănătoase vor face diferența.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top