Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Capricorn

Ar fi bine din când în când să cureți ceea ce este vechi și nu mai este important. Săptămâna aceasta este timpul să renunți la un proiect pe jumătate finalizat și să recunoști că l-ai depășit demult.

Mercur din Casa a 11-a a prietenilor face un sextil cu Jupiter aflat în semnul tău. În schimb, Soarele, din Casa a 12-a a intuiției face o inconjuncție cu Uranus din Casa a 5-a a iubirii și a creativității. Combinația de energii planetare poate face ca semnalele tale să fie observate astăzi. Cineva ar putea avea impresia că ești destul de interesat de ea/el sau invers. Deși nu poți controla ce cred ceilalți oameni despre tine, dacă simți că se pregătește ceva, este posibil să vrei deschizi discuția, sunându-i că a înțeles greșit mesajul tău. 

Luni, Eclipsa lunară de penumbră are loc în Gemeni în Casa a 6-a, a stilului de viață. Eclipsele aduc mari schimbări atunci când te simțiți nemulțumit emoțional de o situație din viață, cum ar fi o slujbă care nu te împlinește sau ești înconjurat de treburi casnice. Cred că ar fi timpul să îți creezi obiceiuri care să îți ușureze munca sau este posibil să ai nevoie de instrumente îmbunătățite pentru a-ți face treaba, cum ar fi un software mai bun de planificare sau unul dintre acele aspiratoare manuale care îți ușurează munca. Gândește-te la ceea ce ar fi satisfăcător emoțional pentru tine și vizualizează toate posibilitățile.

Joi, Soarele, din casa intuiției și a abilitpților psihice, face un semipătrat cu Jupiter din casa 1, a Sinelui. Poți alege să citești astăzi sau să lucrezi la propriile daruri psihice. Este bine să adăugi elemente spirituale dacă te ajută, cum ar fi stropirea unei ramuri de rozmarin, în fața ușii de la intrare pentru a primi energie vindecătoare și răspunsuri metafizice la întrebările care le ai în minte. Poți să faci și o meditație sau o mică magie cu lumânări colorate pentru a activa o bunăstarea.

Sâmbătă, Marte din Casa a 4-a a familiei, face un semisextil cu Neptun din casa a 3-a a fraților și a vecinilor. În acest moment pot avea loc mici altercații cu oamenii din jurul tău. Acest lucru ar putea fi cauzat de zgomot, de oameni care își lasă coșul de gunoi la ușă sau de cineva care își parchează mașina de o maniera neglijentă. Dar acesta este un aspect rapid și, dacă este posibil, evită-l. Nu se pot rezolva prea multe cu energiile planetare de astăzi.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Capricorn Relaţional

 În timp ce urmărești să-ți vezi materializate visele profesionale, viața sentimentală va avea de suferit acum când ai nevoie de un umăr pe care să plângi sau chiar de cineva cu care să vorbești. E pare că îți lipsește curajul să te apropii de partenera/ul ta/tău. Răsfăță-ți partenera/ul și spune-i cât de importante este pentru tine. Vei avea farmec. Lasă dragostea să-ți repare inima frântă și să facă totul cum vrea ea. 

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Capricorn Profesional

Dacă te-ai gândit sau ți s-a propus să intri în noi proiecte sau extinzi un proiect poți începe planificarea. Dacă ești sportiv de performanță sau practici sporturi extreme nu îți va fi rău săptămâna aceasta. Ca femeie te vei descurca excelent și profesional și vei câștiga mult în ce privește interesul personal și al carierei. Această săptămână este bună pentru toată lumea.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Capricorn Financiar

 Și tu, dacă lucrezi în vânzări sau în marketing ai de câștigat săptămâna aceasta. Vei face o impresie bună șefilor și colegilor și vei câștiga financiar. Aplici cumva pentru un împrumut de la domiciliu? Dacă faci acest lucru veștile vor fi îmbucurătoare! Dacă lucrezi în grafică publicitară îți vei îneplini toate sarcinile și, ca urmare, vei câștiga financiar.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Capricorn Sănătate

Când vine vorba despre sănătate, trebuie să îți iei suficiente măsuri de precauție pentru a evita bolile de sezon. Este posibil să te simți neliniștit și anxios fără niciun motiv aparent. Păstrează-ți echilibrul mental și emoțional pentru a fi calm. Evită să discuți în contradictoriu, indiferent de argumente și fii calm. Acest lucru păstra echilibrul relațional. Meditează pentru a te calma.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top