Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Rac

Împreună cu prietenii puteți muta munții din loc sau îți poți extinde cercul de prieteni. Nu fii timid săptămâna aceasta, chiar dacă majoritatea discuțiilor se poartă pe net. 

Mercur este în Casa a 5-a a iubirii și a creativității și face un sextil cu Jupiter din Casa a 7-a, relațională, iar Soarele este în Casa a 6-a a stilului de viață, în inconjuncție cu Uranus, din Casa a 11-a a prietenilor. Partenera/ul ta/tău dorește să petreacă timp mai mult cu tine, iar munca ta sau alte obligații, pot fi, în schimb, programate. S-ar putea să fii prea ocupat pentru a ajunge la cineva care își arată interesul pentru tine, vezi cum jonglezi cu situațiile! 

Luni, Eclipsa lunară de penumbră are loc în Gemeni, în Casa a 12-a, a intuiției și spiritualității. Pentru tine această eclipsă vorbește despre un conflict între emoții și lumea mondenă. Dacă ți se pare frustrantă viața de zi cu zi, este timpul să ceri ajutor Universului. Amintește-țo că ești co-creator, iar acest lucru înseamnă că trebuie să transmiți dorințele și viziunea în Univers, astfel încât acesta să poată răspunde, trimițându-ți ceea ce dorești. 

Joi, Soarele face un semipătrat cu Jupiter. Astăzi, povara ta este probabil redusă, deoarece cineva îți oferă ajutor. Provocarea este că acel cineva nu face o treabă la fel de bună ca tine. Dacă încerci să controlezi diferitele aspecte ale acestui proiect sau loc de muncă, face totul foarte dificil pentru ca alții să poată să te ajute. Pe de altă parte, vrei ca tot ce faci să fie corect. Încearcă să echilibrezi energia între a face ceva corect și a-i lăsa pe ceilalți să facă ceva pentru tine.

Sâmbătă, Marte în Casa a 10-a, a carierei și a imaginii sociale, face un semisextil cu Neptun din Casa a 9-a a educației. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este posibil să fți descurajat de cerințele de studii de pe unele liste de locuri de muncă. Dar aspectul sugerează să ignori aceste stipulări și să aplici oricum. La fel, dacă te gândești să te întoarci la școală, vezi dacă găsești ceva care să acopere unele costuri. În cele din urmă, nu lăsa ca lipsa studiilor sau o facultate neterminată să te împiedice să aplici pentru o promovare la locul de muncă actual.

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Rac Relaţional

Poate fi o săptămână încărcată emoțional deoarece nu vei ezita să îți exprimi sentimentele și dorințele cele mai ascunse partenerului. Dacă ești în cuplu veți fi în comuniune unul cu celălaltă , cum nu ați fost de mult și vă veți înțelege nevoile reciproce. Discuțiile cu privire la căsătorie vor continua, întrucât o rudă apropiată vrea să vă dea o mână de ajutor. În această săptămână s-ar putea să pleci chiar la un drum lung, v-aș sfătui cu prudență, purtați mască și să aveți adeverința asupra voastră. 

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Rac Profesional

Este timpul să te reevaluezi la locul de muncă și să vezi dacă este ceea ce trebuie! Un sfat prietenesc, ia fii atent la atitudinea și cuvintele tale. Posibil să te confrunți cu unele probleme din cauza unui coleg de muncă. Acest lucru s-ar putea înrăutăți și ar putea să te conste slujba, că nu știi pe cine are în spate. Prin urmare, fii foarte atent la locul de muncă.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Rac Financiar

Ia vezi, ce faci, pentru că săptămâna nu este bună să cheltui mai ales pe obiecte de lux. Vor apărea alte cheltuieli neașteptate. Ce ai investit în trecut, de asemenea, sunt un pic dezamăgitoare. Randamentele pot fi mai mici decât așteptările tale. De asemenea, nu este un moment bun pentru a intra în noi parteneriate sau pentru a începe noi afaceri. Ai grijă la bunurile personale mici, deoarece le-ai putea pierde – chei, portofel, legitimație, carduri ș.a.!

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Rac Sănătate

În această săptămână îți recomand să mergi la un control de rutină, deoarece s-ar putea să ai unele probleme de sănătate în weekend, destul de deranjante. Dacă suferi de dureri de cap, ai să scapi de ele și te vei simți eliberat de toată tensiunea pe care ai simțit-o înultimul timp. Perspectiva optimistă te va asigura că vei fi sănătos.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top