Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Fecioară

Ești binecuvântat cu înțelepciune nativă, dar nu toată lumea este gata să înțeleagă acest lucru. Îți dai seama cu ușurință când ești ascultat și când nu, dar nu te împiedica în asta, mergi mai departe. Mercur, conducătorul tău planetar, este în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii și face un sextil lui Jupiter, din Casa a 5-a, a iubirii și a creativității. Soarele este în Casa a 4-a a familiei și face inconjuncție cu Uranus, din Casa a 9-a, casa drumurilor lungi, a străinătății și a orizonturilor îndepărtate. Posibil să fii într-o relație la distanță și să îți lipsească foarte mult apropierea. Există și avantaje în a avea o iubire departe, acestea sunt comunicarea îmbunătățită și găsirea de modalități creative prin care să arați persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine.  

Luni, Eclipsa de Lună de penumbră are loc în Gemeni, în Casa carierei, casa a 10-a. Pentru tine ar putea semnala schimbări la locul de muncă. De aici, sentimentul de nesiguranță, deoarece schimbarea clatină zdravăn barca. În loc să te agăți de o slujbă ca de o plută de salvare, ia în considerare posibilitățile de a merge mai departe. Actualizați CV-ul și caută altceva.

Joi, Soarele din Săgetător face un semipătrat cu Jupiter. După luni de stres, este posibil să nu mai știi ce este plăcut și ce este neplăcut. Așa că avenit timpul pentru o gândire creativă, iar Jupiter te poate ajuta în acest sens. Ia în considerare căutarea de lucruri distractive de făcut în casă. Actualizează listele de redare ale unor materiale, fă un puzzle cu 1.000 de piese, scrie o scrisoare de mână, unei rude, creează-ți ținute noi cu hainele vechi sau să scrie prima filă de jurnal ori cartea pe care ai vrut să o scrii de mult. Bucură-te de viață.

Sâmbătă, Marte din Casa a 8-a, casa de resurse de la alții, face un semisextil cu Neptun din Casa a 7-a, a parteneritelor. Este posibil ca cineva din viața ta să îți facă o promisiune pe care nu o poate respecta. De fapt, astăzi, s-ar putea să auzi mai multe promisiuni. Aceste afirmații trebuie cântărite cu grijă mai ales dacă persoana are entecedente în a nu-și ține promisiunile. Este posibil să vezi neconcordanțele din acțiunea lor, vei zâmbi și-ți vei vedea de treabă. Există unii oameni care vin cu adevărat pentru tine. Dar într-o zi cum este cea de azi, îți pui speranța în cineva care este mult mai puțin fiabil. Analizează promisiunile altora cu discernământul de astăzi.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Fecioară Relaţional

Probabil că vei fi foarte ocupat săptămâna aceasta să faceți aranjamente pentru nuntă în anul care vine. Dacă ești singur, atunci poți constata că ești foarte prins de pregătirile de nuntă ale unui prieten apropiat. Sunt vremuri agitate, dar generează, de asemenea, o mulțime de amintiri plăcute în rândul familiilor. Aceasta va fi o săptămână grozavă; bucură-te și profită la maximum de timpul tău.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Fecioară Profesional

Ar trebui să fie o săptămână minunată. Astrele sugerează că vei găsi locul de muncă visat. Stimulentele financiare sunt direct legate de performanță în această săptămână. Îți propui să lucrezi mai mult și să îți atingi obiectivele la timp. În afară de îmbunătățirea abilităților de comunicare, acordă mai multă atenție și abilităților tehnice în această săptămână.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Fecioară Financiar

Problemele juridice lăsate în așteptare, vor fi finalizate săptămâna aceasta și rezultatele vor fi în favoarea ta. Acest lucru poate aduce chiar și câștiguri financiare pentru tine. Dacă intenționezi să cumperi niște articole de lux, chiar dacă este Moș Nicolae, eu zic că ar trebui să amâni pentru o perioadă mai bună. Orice cheltuială inutilă pe care o faci acum îți poate afecta bugetul câtva timp de acuma încolo.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Fecioară Sănătate

Săptămâna aceasta poate aduce schimbări bune în sensul unei sănătăți viguroase. Dacă ai probleme cu tensiunea arterială, sau cineva din familie, se vor simți mult mai. Dieta îmbunătățită pe care ai adoptat-o, începe să dea rezultate. Cu toate acestea, dacă ai probleme cu diabetul trebuie să fii foarte atent săptămâna aceasta, deoarece este posibil să observi că unele aparent minore probleme, încep să se accentueze în acest timp.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top