Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie - 6 decembrie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Gemeni

Deși ești un bun om de informații, creierul tău poate face o fixație uneori pe un subiect. Săptămâna aceasta vei recunoaște când este momentul să renunți și treci la ceva nou.

Mercur, stăpânul tău planetar, aflat în a a 6-a a stiluli de viață, face un sextil cu Jupiter din casa a 8-a a resurselor. Soarele, în Casa a 7-a, relațională, face o inconjuncție cu Uranus din casa a 12-a a lucrurior ascunse. Astăzi, s-ar putea să ai o idee strălucitoare. Din păcate, partenerul tău nu se arată prea interesat. Ai putea să discuți, prezentându-ți planul și proiecțiile pentru viitor, dar singura modalitate reală de a merge mai departe este să iei în considerare un compromis. Decide ce părți sunt negociabile și care sunt limitele.

Luni, Eclipsa lunară de penumbră are loc în semnul tău. Nevoile tale emoționale sunt blocate de lucrurile mărunte de zi cu zi, cum ar fi atunci când sunt atât de multe treburi casnice de făcut și nu știi cu ce să începi. Sinele tău emoțional dorește libertate, să exploreze și să se conecteze cu mai multă lume. Dar acum ești închis în mica lume a familiei din cauza circumstanțelor pe care nu le poți controla. Așa că, în loc să te plimbi ca un tigru în cușcă, pune mâna pe telefon și ia legătura cu oamenii pe care îi cunoaști, unul cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. 

Joi, Soarele în casa de relații, face un semipătrat cu Jupiter din casa ta de resurse. Astăzi, s-ar putea să simți că este timpul să ceri cuiva o favoare. Cu toate acestea, momentul nu este bine ales. Ai grijă că calculezi greșit momentul și nu poți citi pe deplin ce gândește și simte cealaltă persoană. Gândește-te că eclipsa de la începutul acestei săptămâni ar fi putut să te împovăreze, creând un anumit haos. 

Sâmbătă, Marte din Casa a 11-a, a prietenilor și a muncii în grup, face un semisextil cu Neptun din Casa a 10-a a carierei. Chiar dacă săptămâna de lucru s-a încheiat, poți face ceva pentru cariera. Un coleg sau o cunoștință îți vorbește despre o oportunitate de carieră și chiar îți poate da câteva sfaturi. Dacă te sună astăzi, răspunde rapid, chiar dacă ești ocupat. De asemenea, îi poți contacta pe alții pe care îi cunoști doar pentru a vedea cum le merge profesional. Și conversația aceasta poate aduce șanse neașteptate pentru tine.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Gemeni Relaţional

Este o săptămână bună pentru majoritatea Gemenilor. Probabil că te vei îndrăgosti de cineva simpatic și fermecător. Portunitățile sentimentale sunt la ordinea zilei în această perioadă. Profită la maxim de acest moment pentru a avea o relație puternică cu partenera/ul ta/tău. Weekendul este un moment bun pentru a face ceva diferit și a alunga plictiseala de viața amoroasă.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Gemeni Profesional

Creativitatea va fi la cote ridicate și vei veni cu câteva idei destul de interesante. Îți vei dezvolta interesele și hobby-urile într-o carieră de succes mai ales dacă ești obligat să muncești de acasă. Vei vedea recunoașterea și recompensele care apar. Dacă există vreo ședință de consiliu online, nu ai de ce să îți faci griji, deoarece te vei ocupa de tot felul de situații, într-un mod remarcabil.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Gemeni Financiar

Probabil că povara financiară va fi ușurată odată cu intrarea bruscă de bani, de la  sfârșit de săptămână. Fă ceva cu acești bani. Fie îi pui deoparte pentru zile negre, fie îi investești într-un teren, sau mai simplu în renovări înainte de sărbătorile de sfârșit de an. Alegerile pe care le faci săptămâna aceasta te vor ajuta să obții câștiguri bune și să îți îmbunătățești enorm poziția financiară. Ceea ce vei face cu banii săptămâna aceasta, probabil îți va îmbunătăți situația financiară cu mult peste așteptări.

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Gemeni Sănătate

O săptămână bună pentru majoritatea dintre voi! Dar dacă ai descoperit recent o problemă cardiacă ai șanse mari să o controlezi; urmează sfaturile medicului și poți salva o mulțime de probleme de mai târziu. Dacă ai avut dureri musculare în ultimele săptămâni, vei scapă de toate acestea destul de ușor acum.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top