Connect with us
Horoscop Minerva 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. O săptămână plină de reușite

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020. O săptămână plină de reușite

Săptămâna care urmează aduce multe surprize pentru toate semnele zodiacale. Vin în sfârșit vremuri mai bune, mai ales pe plan profesional și financiar, așa că pregătiți-vă de vești excelente și momente foarte plăcute. Minerva îți spune care sunt șansele să ai o săptămână cât mai productivă și frumoasă. Iată care sunt zodiile favorizate în perioada 30

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Berbec 

 În această săptămână trebuie să lucrezi la menținerea ordinii la locul de muncă. Este posibil să îți pierzi răbdarea rapid și să te simți neputincios atunci când o lucrare rămâne neterminată. Termenele, contractele și inițiativele nu pot fi respectate. Perspectivele carierei vor fi mult mai bune după sfârșitul acestei săptămâni, mai ales dacă lucrezi în regim de telemuncă. Vei obține în cele din urmă acea informație pe care ești cu ochii de timp bun. Fă ceva pentru a-ți motiva echipa să lucreze mai bine.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Taur 

Pe la mijlocul săptămânii apar și niște câștiguri financiare. Aștepți ca o bătălie legală să fie decisă în favoarea ta. Acest lucru va ușura povara financiară pe care ai simțit-o în ultima vreme. Încearcă să nu investești în nimic săptămâna aceasta. Micile investiții anterioare îți vor aduce profituri bune săptămâna aceasta și îți vor îmbunătăți situația financiară. Pregătește-te de Moș Nicolae.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Taur

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Gemeni 

O săptămână bună pentru majoritatea dintre voi! Dar dacă ai descoperit recent o problemă cardiacă ai șanse mari să o controlezi; urmează sfaturile medicului și poți salva o mulțime de probleme de mai târziu. Dacă ai avut dureri musculare în ultimele săptămâni, vei scapă de toate acestea destul de ușor acum.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Rac 

Este timpul să te reevaluezi la locul de muncă și să vezi dacă este ceea ce trebuie! Un sfat prietenesc, ia fii atent la atitudinea și cuvintele tale. Posibil să te confrunți cu unele probleme din cauza unui coleg de muncă. Acest lucru s-ar putea înrăutăți și ar putea să te conste slujba, că nu știi pe cine are în spate. Prin urmare, fii foarte atent la locul de muncă.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Rac

Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Leu

Săptămâna aceasta este o perioadă bună pentru profesioniștii din mass-media și comunicare. Dacă vrei o schimbare vezi că apare o ofertă mai bună; acceptă imediat. Este posibil ca parteneriatele să funcționeze extrem de bine în acest timp și te vor ajuta să atingi superlativul în carieră mai devreme decât crezi. Alegerile sunt bune și îți vor spori perspectivele de carieră.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie- 6 decembrie 2020 Leu

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Fecioară 

Problemele juridice lăsate în așteptare, vor fi finalizate săptămâna aceasta și rezultatele vor fi în favoarea ta. Acest lucru poate aduce chiar și câștiguri financiare pentru tine. Dacă intenționezi să cumperi niște articole de lux, chiar dacă este Moș Nicolae, eu zic că ar trebui să amâni pentru o perioadă mai bună. Orice cheltuială inutilă pe care o faci acum îți poate afecta bugetul câtva timp de acuma încolo.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Balanță 

Exercițiile fizice sunt cheia acestei săptămâni, deoarece este momentul perfect pentru a te apuca de fitness, găsești lecții online. Mintea ta este mai receptivă la gândurile pozitive în acest timp. Aș săune că săptămâna aceasta nu te mai chinuie durerile de săptămâna trecută, ceea ce îți schimbă starea de săirit. Cu toate acestea, nu trebuie să te joci sănătatea. S-ar putea ca sfârșitul de săptămână să se lase cu tuse și cu răceli.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie- 6 decembrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Scorpion 

S-ar putea să experimentezi câteva urcușuri și coborâșuri în viața sentimentală. Poate izbucni o polemică între tine și partenera/ul ta/tău. Cu toate acestea, încearcă să nu duci discuția într-o zonă urâtă, să vă spuneți lucruri triviale deoarece ar putea da lovitura de grație relației. Deci, nu da vina doar pe partenera/ul ta/tău pentru tot ce s-a întâmplat. Dacă există vreun blocaj de comunicare, încercați să îl eliminați, deoarece înțelegerea anumitor aspecte este baza unei relații sănătoase.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Săgetător 

Vei fi optimist cu privire la finanțele tale. Poziția financiară se va îmbunătăți foarte mult. Vei obține un profitut bunicel din investițiile imobiliare care le faci. Aș crede că alergi după un teren pentru casă. Mai mult ca sigur va fi o afacere bună dacă achiziționezi acum, o casă sau un teren. De asemenea, banii pe care i-ai dat drept împrumut îți vor fi returnați.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Capricorn 

Dacă te-ai gândit sau ți s-a propus să intri în noi proiecte sau extinzi un proiect poți începe planificarea. Dacă ești sportiv de performanță sau practici sporturi extreme nu îți va fi rău săptămâna aceasta. Ca femeie te vei descurca excelent și profesional și vei câștiga mult în ce privește interesul personal și al carierei. Această săptămână este bună pentru toată lumea.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Vărsător

Nu renunța la cererile care îți par nerezonabile ale partenerei/ului, deoarece acest lucru ar putea duce la diferende și argumente care nu-și au locul, săptămâna aceasta. Vei lucra pentru a-ți face relația mai puternică, indiferent de ce. Până la jumătatea săptămânii, odată ce te-ai confruntat cu toate temerile și îndoielile, această relație va merge fără probleme.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 30 decembrie – 6 decembrie 2020 Pești

Poate fi o săptămână mixtă din acest punct de vedere. Dacă ai persoane în vârstă aproape de tine, vor simți o ușurare a problemelor în ce privește tensiune arterială. Te poți confrunta cu tulburări digestive, așa că evită alimentele grase și include fibre în alimetație.  Poți face febră pe fond de oboseală nu neapărat din cauze de boală, așa că fii atent. Femeile din familie care au probleme legate de piele să se îngijească și să aibă răbdare.

Citește în continuare Horoscop Minerva 30 noiembrie – 6 decembrie 2020 Pești

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top