Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță

03.01.2021
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță

Puterea ta interioară vine de la antecesorii tăi. Legăturile cu familia, cu familia spirituală și cu strămoșii este acum în prim plan.

Luni, Jupiter în Vărsător în Casa a 5-a a asumării riscurilor, face un semi-pătrat cu Neptun din Pești. Evaluarea riscurilor ar putea fi puțin greșită astăzi, iar tu ar trebui să fii conștient de faptul că judecata ta nu poate fi atât de clară ca de obicei. Este ușor ca acul cântarului să sară din carcasă, în special în domeniul muncii și al investițiilor de  orice fel. Dacă te gândești să semnezi un contract pentru achiziția unei afaceri sau pentru a te implica într-un program de marketing, ia-ți un răgaz de cel puțin 24 de ore ca să analizezi lucrurile, deoarece mâine acestea ar putea fi diferite. 

Marți, Mercur încă în Capricorn, în Casa a 4-a a familiei, formează o conjuncție cu Pluto. Pe cât de incert ai fost ieri, roata s-a întors cu 180 de grade, iar acum poți evalua informațiile cu precizie. Și, deși acest lucru poate fi legat de acordul de ieri, astăzi, se concentrează foarte mult pe casă și pe familie. Informațiile trunchiate pe care alții au crezut că le pot ascunde de tine sunt mai ușor de văzut. Nimeni nu poate păstra un secret față de tine astăzi. Folosește această putere însă, cu înțelepciune.

Vineri, Soarele din Capricorn face un sextil cu Neptun din Casa a 6-a a stilului de viață. Ia în considerare să ia o zi de odihnă mentală. Începe dimineața cu o meditație, poți ajunge în starea theta și poți avea acea experiență mistică. Dacă vremea o permite, urmărește-ți meditația cu o plimbare în aerul liber, ascultând sunetele naturii. Dacă acest lucru nu este posibil, pune niște sunete naturale de pe YouTube în casă. Mercur trece în Vărsător, Venus în Capricorn iar Marte în Taur.

Sâmbătă, Mercur din Vărsător, face un pătrat cu Marte din Taur. Tot acum, Venus în Capricorn face, la rândul ei un trigon cu același Marte. Astăzi, poți să fii extrem de impulsiv în problemele inimii și să te îndrăgostești. Indiferent de cât timp sunteți împreună, încă mai poate face să-ți cânte inima. 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță Relaţional

 Viața ta amoroasă merge cum știe ea să meargă. În sfârșit, întâlnești pe cineva care-ți place și v-a lovit deodată pe amândoi. Dacă ești căsătorit ai face bine să nu iei glumele soției sau a soțului, în serios. Asigură-te că nu există decalaj de comunicare și nici neînțelegeri între voi. Schimbările frecvente de dispoziție îți vor afecta probabil partenerul într-un mod negativ.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță Profesional

Ia lucrurile în propriile mâini și, de asemenea, decizii pertinente. Este posibil să ți se acorde o anumită responsabilitate și va trebui să faci față unor sarcini importante la locul de muncă. Acceptă provocările pentru că acumulezi experiență, mai ales că vei fi la înălțimea așteptărilor celorlalți și vei da dovadă de calități extraordinare de coordonare și de conducere.  S-ar putea să fie nevoie deja, să lucrezi ore suplimentare pentru a vă finaliza unele proiecte. Vei fi foarte ocupat și vei fi nevoit să faci totul în regim de urgență.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță Financiar

Este o perioadă propice pentru a face investiții și a pune în aplicare noi planuri. Nu lua decizii grăbite, deoarece vor perturba ritmul lin al vieții. Perioada te va sprijini să ai banii necesari pentru rezolvarea unor litigii sau probleme juridice. Cere sprijin financiar și sprijin emoțional de la cei care te iubesc și au grijă de tine. Fii frugal cu cheltuielile de această dată.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Balanță Sănătate

Trebuie să fii atent la alimentație și să nu găsești scuze pentru alegerile nesănătoase. Este posibil să ai tendința de a mânca la fast food. Problemele, chiar dacă sunt minore, trebuie tratate imediat. Să lucrezi în miez de noapte este extrem de inutil. Orice te deranjează sau pare incredibil de stresant, trebuie evitat. Problemele de sănătate care apar pot fi rezolvate prin schimbarea stilului de viață.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI