Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești

Ești un cruciat pentru justiția socială și egalitate săptămâna aceasta, adică ești apărătorul celor care nu se pot apăra.

Luni, Jupiter în Vărsător, în Casa a 12-a, a intuiției, face un semi-pătrat cu Neptun în propriul tău semn. Este o zi pentru a accesa informații din Univers. Aceasta este o zi bună pentru a sta în meditație sau a scrie câteva gânduri în jurnal și pentru a căuta răspunsuri la întrebări elementare despre scopul vieții și găsirea iubirii. S-ar putea să nimerești ape mâloase la început, în timp ce stârnești energiile cu căutările tale. Dar, în timp ce stai liniștit, apa se limpezește, iar ghizii tăi spirituali încep să-ți șoptească.

Marți, Mercur din Capricorn, în Casa a 11-a, a viitorului, face o conjuncție cu Pluto. Ai ocazia unei creșteri salariale, ore suplimentare la serviciu sau chiar ți se va atribui un rol de conducere. Este o zi bună pentru a vă întâlni cu șeful direct și a discuta despre viitorul tău. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, postează-ți CV-ul că nu vei regreta. Aplică pentru un loc de muncă indiferent dacă crezi sau nu că vei reuși. 

Vineri, Soarele din Capricorn, în Casa a 11-a a viitorului face un sextil stăpânul tău planetar, Neptun. Intuiția ta se aprinde și parcă termini ultimele propoziții ale altor persoane înainte ca ei să deschidă gura sau când sună telefonul, știi cine este. Este o zi bună pentru a-ți perfecționa abilitățile psihice. Joacă-te cu un pendul sau cere ajutor ghizilor tăi spirituali dacă vrei să ai câteva răspunsuri. Este o zi bună pentru a urma cursuri de dezvoltare psihică sau autoapărare psihică. Tot acum Mercur trece în Vărsător, Venus în Capricorn iar Marte în Taur și multe se vor schimba!

Sâmbătă, Mercur din Vărsător face un pătrat cu Marte din Taur, simultan cu Venus care face un trigon cu acesta. În minte nu ai decât gânduri legate de dragoste și romantism. Este o zi în care să aplici ceea ce ai citit în cărți sau ai văzut în filme. Ia în considerare cererea iubitei care dorește ceva nou. Dacă îți dorești dragoste, acum poți ajunge la cineva care te interesează. Poți să te conectezi cu oameni din trecut și să cunoști oameni noi prin intermediul site-urilor de întâlniri online.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești Relațional

Ai să-l cunoști pe partenerul tău mult mai bine decât ai făcut-o până acum. Mărturisirile făcute de acesta vă vor aduce mult mai aproape. În viața ta amoroasă va fi pace și armonie pe tot parcursul săptămânii. Singurii care vor simți, în sfârșit, dragostea înflorind în viața lor, sunt cei aflați la prima întâlnire. Vei ieși cu o persoană specială pe care ai cunoscut-o recent. Așteaptă-te la o întâlnire romantică în acest weekend.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești Profesional

Unii dintre voi s-ar putea să vă simțiți confuzi în ceea ce privește cariera și ce decizii ar trebui să luați pentru a avansa. Condiția de inginer te face candidatul ideal al unei instituții de coaching pentru a-ți spori șansele de admitere. Posibil ca profesioniștii IT să obțină un nou loc de muncă. E o săptămână bună și pentru șomeri, deoarece pot găsi locul de muncă mult așteptat  și vor avea de unde să aleagă. 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești Financiar

Dacă ești angajat în servicii publice probabil ai să câștigi un premiu sau ai să fii promovat. Am putea vorbi și despre un câștig important pentru unii. Dar fii precaut și vezi pe ce cheltui acești bani. Succesul va veni, cu condiția să lucrezi foarte mult și atent. Săptămâna aceasta, recompense financiare și creșterea salariului vor fi puncte de referință.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Pești Sănătate

Este o săptămână grozavă pentru sănătate. Nu vei suferi de probleme majore de sănătate. Meditația te ajută să rămâi calm și colectat. Femeile gravide ar trebui să rămână relaxate în ceea ce privește sănătatea lor și livrarea iminentă. Totul va merge bine pentru viitoarele mame. Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră. Trebuie să conduceți cu mare atenție, deoarece cea mai mică neglijență poate dăuna altcuiva.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top