Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător

Ai energia unei mașini de făcut bani, săptămâna aceasta. Poți folosi această energie pentru a aduce bani sau pentru a trimite bani.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, face un semi-pătrat cu Neptun din Pești, în Casa a 4-a a familiei. Problemele legate de comunicarea în familie pot apărea din cauza instrucțiunilor insuficiente sau a detaliilor neclare. Va fi o provocare să fii clar astăzi. S-ar putea să îți fie greu să te faci înțeles sau să înțelegi ce vor ceilalți. Încearcă să ai răbdare și să nu încerci nimic complex. Nu este ziua în care să pui laolaltă încrederea familiei în înercarea de a cumpăra o casă.

Marți, Mercur din Capricorn în Casa a 2-a a banilor munciți face conjuncție cu neclintitul  Pluto. Astăzi ești pregătit și gata să te cerți cu oricine te provoacă. Acum poți să te descurci cu orice document financiar pe care cineva ți-o pune în față. Cu un calculator în mână, poți afla dobânda la ratele care le plătești, randamentul și cât te costă închirierea mașinii. Este o zi bună pentru revizuirea investițiilor, inclusiv pentru a purta o conversație cu brokerul tău despre planurile pe termen lung. Dacă ai în vedere o nouă investiție, parcurge informațiile pe care le ai, deoarece nu vrei să piezi niciun detaliu.

Vineri, Soarele din Capricorn face un sextil cu Neptun. Astăzi, s-ar putea să bucătărești pentru familie, poate o oală mare de supă cu multe legume rădăcinoase și ierburi. Apoi fă un  puzzle pe masa din sufragerie și adună câțiva membri ai familiei pentru a petrece împreună în timp ce vorbiți și râdeți. Mercur trece în Vărsător, Venus în Capricorn iar Marte în Taur. Dinamica lucrurilor se schimbă.

Sâmbătă, Mercur din Vărsător face un pătrat cu Marte din Taur. În același timp, Venus din Capricorn face un trigon cu același Marte. Este probabil una dintre cele mai bune combinații relaționale pe care le vei experimenta. Dacă ai o relație de dragoste, bucurați-vă unul de celălalt astăzi. Fă complimente, râzi, distrează-te. Dacă ești în căutarea iubirii, îți recomand să apelezi la magia Feng Shui pentru a aduce dragostea la ușă. Mătură holul și scutură covorașul de bun venit de la intrare. Aprinde o lumânare roșie și gândește-te cum ai putea întâlni pe cineva nou.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător Relaţional

Marchezi începutul unei noi relații. Vei fi foarte spiritual toată săptămâna și vei trăi un timp fabulos alături de partenera/ul ta/tău. Cuplurile căsătorite ar putea avea nevoie să acorde mai multă atenție nevoilor partenerului. Vei evita dizarmonia prin a nu lăsa emoțiile negative să te domine. Șiii, ți-am mai spus eu să nu ai încredere într-un străin atunci când vine vorba despre relația ta.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător Profesional

În această săptămână, cei care lucrează s-ar putea gândi să urmeze un masterat. Ești confuz cu privire la urmarea unui curs cu jumătate de normă sau cu normă întreagă? Vorbește cu un consilier profeional și ia decizia pe baza sfaturilor lor. Cei care s-au gândit la schimbarea locului de muncă pot trimite CV-uri în mai multe locuri.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător Financiar

Cel mai probabil ai ocazia de a deschide ceva pe cont propriu; s-ar putea să ceri chiar un împrumut dacă trebuie, ca să iasă cum vrei. Dacă ai deja o mică afacere, evită să intri într vreun parteneriat acum, deoarece ar putea exista probleme financiare în viitor. De asemenea, dacă este posibil, evită investițiile în piața de capital, cel puțin pentru moment. Dacă iei decizii impulsive vei avea parte de pierderi serioase, așa că gândește-te bine ce faci! 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Săgetător Sănătate

Mișcarea va face o mare diferență în ce privește starea generală de sănătate. Vei lua problemele de sănătate mult mai în serios și vei face, de asemenea, unele modificări în alimentație. Dacă vrei să dai jos câteva kilograme săptămâna aceasta ai să o faci cu ușurință. Unii dintre voi vor reuși, să scape de obiceiul nesănătos de a consuma alcool. Odată cu sfârșitul săptămânii, vei fi destul de mulțumit de rezultatele pe care le vei avea.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top