Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Taur

Mintea ta ageră face sp poți vedea adevărul unor lucruri. Unii ar putea încerca să te descurajeze, dar pentru tine, dovezile sunt clare.

Luni, 4 ianuarie, Jupiter din Vărsător, în Casa a 10-a a carierei face un semipătrat cu Neptun din Casa a 12-a a talentelor neștiute. Ceea ce faci și spui este observat și posibil repetat, așa că este înțelept să ții cont, în esență, de ceea ce exprimi. Fii optimist, susține și bun prieten. Este o zi bună pentru a petrece mai mult timp ascultând și încurajând, mai degrabă, decât pentru a da sfaturi sau încercarea de a educa pe cineva. 

Marți, poți duce insistența la un nivel cu totul nou, deoarece Mercur încă în Capricorn face conjuncție cu Pluto din Capricorn, în Casa a 9-a a învățământului și a justiției. Ești ca un câine care aleargă după osul lui, incapabil să facă altcvea până nu obține ceea ce vrea. Acest lucru ar putea însemna și obținerea unei rambursări de la o instituție de stat, îndreptarea unei erori de facturare, discuția cu un profesor care să îți schimbe nota sau audiența la un oficial al orașului care să vă îți asculte plângerea. Sper ca adversarul tău să nu fie tot un Taur, și atunci discuțiile ar putea dura ore întregi. 

Vineri, 8 ianuarie, Soarele din Capricorn face un sextil cu Neptun, dizolvatorul granițelor. Imaginația ta poate prinde viață în culori și imagini vii. Este o zi minunată pentru a trimite mesaje în detaliu, universului. Acest lucru este deosebit de bun dacă viziunea ta include viitoare călătorii, educație și un cerc de prieteni în expansiune. Gandește lucrurile la scară mare. Ia în considerare ceea ce vrei să faci și care ar putea să se extindă în lume în ideea de a face din ea un loc mai bun. Tot astăzi, Mercur trece în Vărsător iar Venus în Capricorn. Ieri a intrat în Taur și Marte.

Săptămâna se încheie sâmbătă, cu Mercur care face un pătrat cu Marte din Taur, în timp ce Venus face un trigon cu același Marte. Din relaxarea ta, să facă parte un pic de romantism. Faceți ceva ciudat, cum ar fi legarea la ochi, dansați pe muzică romantică și mâncați căpșuni cu ciocolată și cu frișcă. Dacă ești în căutarea iubirii, ia în considerare îmbunătățirea profilului tău despre cine ești și nu ce ți-ai dori. 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Taur Relaţional

Săptămâna sugerează începutul unei călătorii romantice pe măsură ce o prietenie lungă se transformă într-o adevărată poveste de dragoste. Acest lucru îți va ridica starea de spirit, ducându-ți imaginația pe noi culmi. Va trebui să gestionezi această relație cu tandrețe și cu dragoste. Pe cât posibil, evită orice confruntare și, în cazul în care, dacă există unele diferende, găsește modalități de a le aborda pe cale amiabilă.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Taur Profesional

Obții succes la locul de muncă cu ajutorul minții tale și cu talentul de a înțelege toate problemele profund. Cea mai bună abordare este îndrăzneala și creativitatea, scoase cumva, pe neașteptate, dintr-o cutie frumos ambalată. Vei rezolva cu ușurință chiar și cele mai dificile probleme. De asemenea, îi vei inspira și pe ceilalți datorită abordării tale deosebite.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Taur Financiar

Un acord financiar între instituția în care lurezi și una bancară, te va ajuta să obții profituri bune și, de asemenea, să achiți unele datorii restante. Investițiile făcute în acest moment îți aduc profituri bune. Deciziile și planurile tale duc în direcția corectă. Aceasta este una dintre cele mai bune săptămâni posibile pentru cei din domeniul imobiliar. Prețurile proprietăților vor crește probabil și vei un comision foarte bun.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Taur Sănătate

Cei în vârstă din familie trebuie să fie foarte atenți în timp ce urcă scările, deoarece sunt predispuși să se rănească la nivelul picioarelor în această perioadă. Fiți foarte atenți și luați câteva decizii bune pentru a evita obiceiurile nesănătoase. Este posibil ca exercițiile fizice să nu aibă efecte imediate, dar trebuie să ai răbdare și să respeați riguros regimul de exerciții pe care singur ți l-ai ales.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top