Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu

Este destul de ușor pentru tine, să aduni informațiile de care ai nevoie săptămâna aceasta. Odată ce știi care este întrebarea, Universul îți va aduce răspunsul.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 7-a a parteneriatelor, face un semi-pătrat cu Neptun din Pești, în Casa a Casa a 8-a, a resurselor de la alții. Dorința ta de a fi pe picioarele tale este lipsită de energia flexibilă a zilei. Poate dorești să visați cu ochii deschiși cu vreun coleg de muncă sau cineva asociat în afaceri, dar este imposibil să te concentrezi pe ceva anume așa că vei ajunge să bați câmpii cu grație, incapabil de a formula ceva concret. Poate este mai bine să iscuți cu iubita despre finanțe, dar, în loc de bugete, ajungeți să vizionați un film pe Netflix. Nu fi greu cu tine azi; acesta este un aspect pe care trebuie să îl lași să facă ce vrea.

Marți, Mercur din Capricorn, în Casa a 6-a a muncii și a rutinelor de fiecare zi, face o conjuncție cu Pluto. Poate că ai petrecut ultimele luni modificându-ți rutina de lucru, dar astăzi este timpul să o revizuiești. Poate vrei să refaci întregul sistem de lucru, să îți muți biroul în altă parte sau să îți schimbi locul de muncă. Cu acest aspect, te poți cufunda profund ca să descoperi adevărul și să ieși din cenușă, cu răspunsuri. Și asemenea unui prestigiditator, ai putea să tragi pânza și să dezvălui ce se întâmplă cu adevărat.

Vineri, Soarele, în Casa a 6-a, a sănătății și a stilului de viață, face un sextil cu Neptun din Casa a 8-a care este și casa medicinei alternative. Este o zi bună pentru a privi diferite moduri de a-ți perfecționa stilul de viață. Acest lucru ar putea include cumpărarea unei perne cu o formă specială, efectuarea primului tratament de acupunctură sau a zecea ședință de terapie cranio-sacrală. Făcând pași mici când vine vorba despre sănătatea ta, îți poți crește puterea în multe domenii. Tot astăzi, Mercur trece în Vărsător- apar ideiile de geniu, Venus în Capricorn – aprofundezi o relație și Marte în Taur – gândești înainte de a da cu capul.

Sâmbătă, Mercur din Vărsător, face un pătrat către Marte din Taur, în timp ce Venus face un trigon. Romantismul de birou este posibil și poți testa apele spunând câteva glume sau completând fundalul realității virtuale. 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu Relaţional

Săptămâna este bună pentru părinții singuri și pentru cei divorțați. Și tu ai șanse foarte mari să întâlnești pe cineva interesant săptămâna aceasta. Compania acestei persoane te va face să uiți de relațiile eșuate din trecut. Vei fi gata să mergi mai departe cu viața ta. Este posibil ca această relație să fie stabilă și probleme precum gelozia și nesiguranța nu te vor deranja.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu Profesional

Reușești să-ți croiești o nișă în plan profesional. Dacă visezi să faci o carieră în lumea mass-media trebuie să profiți de oportunitățile pe care le ai săptămâna aceasta. Este posibil să primești câteva oferte interesante și să îți duci cariera acolo unde nici nu ai visat. De asemenea, profesioniștii din teatru se pot aștepta la vremuri bune, deoarece vor primi recunoaștere pentru munca lor. Posibl ca industria ospitalității să primească undă verde și să redeschidă porțile.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu Financiar

Există șanse de creștere bruscă a cheltuielilor. Posibil ca unii dintre voi să trebuiască să ia un împrumut pentru a-și satisface nevoile financiare. Acum este momentul potrivit pentru a prelua controlul asupra bugetului și a evita cheltuielile inutile. A sosit momentul să te gândești serios la finanțele tale. Evitați investițiile riscante pe piața bursieră, deoarece acestea nu vor aduce profit.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Leu Sănătate

Problemele gastro-intestinale, în special, cele legate de stomac sunt la ordinea zilei. Vezi ce mănânci! Nu cumva să consumi ceva gătit de sărbători, vechi de o săptămână. De asemenea, este posibil să fii luat câteva kilograme în plus datorită alimentației haotice. Problemele digestive se rezolvă și vei respira ușurat pe măsură ce scapi de aceste probleme.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top