Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni

Ai capacitatea de a folosi totul acum. Un mic efort din partea ta poate fi schimbat cu ceva mult mai mare și mai valoros. Ai acces la o grămadă de resurse săptămâna aceasta.

Luni, Jupiter în Vărsător și în Casa a 9-a, casa educației, face un semipătrat cu Neptun din Pești, în Casa a 10-a a carierei. Absorbi informațiile ca un burete. S-ar putea să înveți dormind cu cartea sub pernă. Conceptele îți curg prin minte și brusc au sens. Desigur, orice altceva îți trece prin cap. Știri, podcast-uri, melodii și videoclipuri sunt și ele acolo. Astăzi este o zi bună pentru a opri aparatele electronice pentru a te rupe de dependența creată de ele minim 24 de ore.

Marți, Mercur încă în Capricorn, în Casa a 8-a, casa resurselor de la alții, este conjunct cu Pluto. Este o zi pentru a analiza investiții de tot felul, întrucât ești capabil să identifici detalii ascunse și să evaluezi subiectul, inclusiv un prospect complicat. Îmbini simțul psihic cu investigarea faptelor. Poți folosi acest lucru pentru a găsi investiții, individual, sau un consilier de investiții excelent. De asemenea, poți folosi această energie și pentru alte chestiuni bancare, cum ar fi împrumuturile pentru întreprinderi mici, deschiderea de noi conturi sau modificarea liniilor de credit existente.

Vineri, Soarele din Capricorn face un sextil cu Neptun. Ești tot numai glamour, acea vrajă veche care schimbă forma pentru a face lucrurile să pară că vrei să apară. Dacă ieși, îmbracă-te adecvat. Dacă ai vreo conferință video, pune lumina în așa fel încât să te avantajeze. Fundalul să fie ordonat dar nu personalizat. Arată oamenilor, în special colegilor de muncă și șefului de ce ești în stare. Recompensele pentru acest lucru vor veni mai târziu. Tot acum Mercur trece în Vărsător, Venus în Capricorn iar Marte în Taur, deci trei planete personale schimbă semnul.

Sâmbătă, Mercur din Vărsător face un pătrat cu Marte din Taur iar Venus din Capricorn face un trigon cu același Marte. Viața romantică secretă transpare din textele codificate, cu indicii și insinuări misterioase. Tu și iubita ta puteți juca un joc atrăgător pentru a vă încânta reciproc. Luați în considerare ideea de a petrece câtva timp singuri. 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni Relaţional

Săptămâna va fi una specială, deoarece vei simți dragostea care te face să navighezi în viața de zi cu zi. Viața cu noul partener va fi foarte interesantă și te va ține într-un ritm minunat pe tot parcursul săptămânii. Acordă atenție micilor gesturi de afecțiune și nevoilor partenerei/ului și vei fi cel mai generosi om de pe pământ. Cu toate acestea, trebuie să fii sigur că ceea ce simți este iubire și nu doar pasiune ca să nu vă răniți mai târziu.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni Profesional

Dezbaterea și demonstrarea punctului tău de vedere probabil nu este tocmai calea de a-i cuceri pe ceilalți. S-ar putea să dea din cap că sunt de acord cu ce spui, în realitate nu își doresc decât să fie lăsați în pace. Clienții, colegii și șefii vor să creadă că au de ales. Așadar, sări tacticile de vnzări engross și optează pentru ceva mai provocator, stimulează-le gândirea, ceva care se conectează, de fapt, cu persoana cu care lucrezi. Dacă participi la un interviu, prezintă-te cu încredere.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni Financiar

S-ar putea să faceți o mulțime de achiziții, în special produse electronice. Cei care lucrează în aviație, partea de servicii, vor avea parte de o mărire a salariilor. Micii întreprinzători ar trebui să evite să solicite sau să ia vreun împrumut săptămâna aceasta. Studenții care doresc să-și urmeze studiile cu ajutorul unei burse ar putea primi ce doresc, iar artiștii vor avea o săptămână de succes.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Gemeni Sănătate

În această săptămână se dovedește a fi destul de bună. Te vei simți mult mai bine și vindecat de o boală recentă. Totul va fi bine dacă urmezi și tu, cu strictețe sfatul medicului. Spre mijlocul săptămânii trebuie să fii foarte atent, deoarece este posibil să te confrunți cu tulburări gastrice. O rutină bună va ține problemele la distanță.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top