Connect with us
Horoscop Minerva 11-17 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Berbec

S-ar putea să îți fie dificil să ții sub control irascibilitatea. Tii clarce ai în minte și vrei să mergi înainte. Acum ocolești obstacolele, mai degrabă, decât să le distrugi.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 11-a a prietenilor, face un semipătrat cu Neptun din Casa a 12-a a abilităților psihice. Viziuni și vise se amestecă, pe măsură ce treci limita dintre trecut și viitor. Mintea ta parcuge următorii ani, în cronologie, pentru a vedea cum stau lucrurile în viitor. Este o zi bună pentru a ține un jurnal, a interpreta visele, vederea la distanță precum și proiecția astrală.

Marți, Mercur încă Capricorn și în Casa a 10-a, a carierei, este conjunct cu Pluto. Pe măsură ce privești în viitor, plănuiește unde te poate duce cariera. Trasează traiectoria carierei și încotro te îndrepți. Acest aspect îți oferă puterea unui investigator financiar. Poți vedea adevărul propriei imagini financiare, precum și cel al instituției în care lucrezi. Este o zi excelentă pentru a trimite CV-ul sau pentru a contacta pe cineva care se ocupă de recrutare.

Spre sfârșitul săptămânii, vineri, Soarele din casa carierei face un sextil cu Neptun din casa talentelor ascunse. Astăzi îți poți întrezări potențialul creativ. Ai putea face acest lucru ascultând o melodie, făcând un puzzle sau închizând ochii și gândidu-te la ce ai putea inventa. Când viziunea se îmbină cu talentul și potențialul, așa cum se întâmplă astăzi, este o idee bună să îți notezi ideile. Lasă-le să germineze și curând lucrurile vor deveni mai interesante. Tot acum, Mercur intră în Vărsător, Venus în Capricorn și Marte în Taur.

Iar sâmbătă, Mercur va face un pătrat cu Marte în Taur. În același timp, Venus din Capricorn face un trigon cu același Marte. Astăzi, ai putea simți dragostea profund, în adâncimea, lățimea și înălțimea la care poate ajunge sufletul tău. Te poți îndrăgosti de la o înălțime atât de mare încât parcă te îndrăgostești pentru totdeauna. Poți fi răvășit de sentimente pentru o persoană pe care o cunoști sau una la care visezi. Dacă ești în căutarea dragostei, intră pe un site de întâlniri online.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Berbec Relaţional

Posibil să întâlnești pe cineva care nu numai că îți împărtășește valorile și obiectivele, dar este, de asemenea, de încredere. Cuplurile angajate vor simți armonia în viața casnică și vor vedea că flacăra romantică se va reaprinde în viața lor. Dacă ești singur, intri într-o nouă relație fără să ai nicio problemă practică cu privire la persoana de care ești atras.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Berbec Profesional

În această săptămână talentul de lider te va ajuta să gestionezi situațiile dificile la locul de muncă mult mai bine. La fel, munca în echipă te va ajuta să îți finalizezi proiectele la timp. Încearcă pe cât posibil să nu întârzii și să nu neglijezi ceva în muncă. Cariera va primi un mare impuls atunci când o afacere care trebuia încheiată de mult timp, va fi finalizată. 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Berbec Financiar

Închei un acord financiar care îți oferă beneficii financire mai bune decât te așteptai. Acesta te va ajuta să câștigi bine și te va ajuta, de asemenea, să achiți unele datorii amânate de mult timp. Investițiile făcute în acest moment îți aduc profituri bune. Deciziile și planurile tale te duc în direcția corectă. Este una din acele săptămâni bune pentru cei din domeniul imobiliar.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Berbec Sănătate

Durerile de spate vor dispărea treptat și vei putea răsufla ușurat. Este, de asemenea, un moment bun pentru a lua măsurile necesare ca să eviți această problemă în viitor. Persoanele adulte din familie pot fi deranjate de unele probleme ale pielii, care pot fi evitate prin consumul unei cantități sporite de apă plată. Majoritatea acestor boli pot fi ținute la distanță urmând un regim alimentar stabilit de comun acord cu medicul de familie sau cu un dermatolog  și prin mișcare. Foarte mult stres încă de la început de an, așa că încearcă să ții lucrurile sub control. Este forte important să fii calm

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top