Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară

03.01.2021
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară

Energia săptămânii, sprijină darul de a vedea detaliile și, așa cum se spune, Dumnezeu este în detalii. Sunt acțiuni mici care aduc cele mai bune rezultate.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 6-a a stilului de viață, face un semipătrat cu Neptun din Pești, în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel. S-ar putea să-ți iubești partenera, dar astăzi ești preocupat de scopuri încrucișate. Poate ai spus că vrei să renunți la zahăr, iar partenera ta petrece după-amiaza prăjind cafeaua și râșnind-o. Sau partenera ta poate decide să rămână într-un anumit buget, deoarece completezi coșul de cumpărături online la refuz. Astăzi, susținerea reciprocă este primordială pentru păstrarea liniștii și armoniei.

Marți, Mercur din Capricorn, în Casa a 5-a, a copiilor și a fertilității, face o conjuncție cu Pluto. Pluto schimbă viața prin modificarea celui mai mic lucru, iar apoi senzația va fii că viața ta este cu capul în jos. Astăzi este vorba despre familie, rudele mai tinere și pruncul nenăscut. Dacă ai o relație, poate dorești să discuți despre creșterea copilului sau când să concepeți un copil. Dacă ai deja copii, știi foarte bine cum neașteptatul se poate strecura în viața ta cu o factură storno nouă luni mai târziu.

Vineri, Soarele din Capricorn, tot în Casa a 5-a, face un sextil pentru Neptun dându-ți iluzia echilibrului. Probabil că ai fost prea mult timp la serviciu și ai uitat de obligațiile de familie. O situație de genul – încerci să stai într-o barcă fără vâsle, în timpul furtunii și este nevoie de multă concentrare și echilibru pentru a nu cădea. Astăzi, este o idee bună să gândești care ar fi ziua ideală să acționezi, mai ales că Mercur a trecut în Vărsător, Venus în Capricorn și Marte în Taur.

Sâmbătă, Mercur din Vărsător, face un pătrat cu Marte în Taur, în timp ce Venus din Capricorn face un trigon cu același Marte. Poți avea astăzi noroc, nu atât la loterie, cât în  dragoste. Ești admirat de o persoană specială. Dacă îți dorești dragoste, oprește-te un moment și imaginează-ți cum ai putea întâlni această persoană. Imaginează-ți un mediu suficient de sigur în care ai accepta invitația la o cafea sau ați face schimb de numere de telefon. Pe măsură ce îți imaginezi acest lucru, sinele superior va lucra pentru a duce la bun sfârșit acest lucru.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară Relațional

Ai o săptămână minunată în față. Petreci mai mult timp cu cei dragi și îi faci să se simtă speciali și că cineva are grijă și de ei. Atitudinea ta față de viață va fi mult mai bună acum. Te descurci cu calm și greu îți pierzi cumpătul. Comunicarea este cel mai crucial element, chiar unul plin de satisfacții, în evoluția din această săptămână.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară Profesional

 Așteaptă-te la apeluri pentru interviu care vor culmina cu o ofertă de muncă în această săptămână. Cu toate acestea, te vei simți confuz la gândul dacă acesta este jobul potrivit pentru tine, noroc că poți lua o decizie până la sfârșitul săptămânii, una pe care nu o vei regreta. Aceia dintre voi care caută o promovare ar trebui să lucreze mai întâi la îmbunătățirea talentelor pe care le au.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară Financiar

Dacă ești îngrijorat pentru împrumutul solicitat, vei fi ușurat deoarece vei putea economisi mult de acum înainte. Câștigurile financiare sunt neașteptate pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață și pentru a-ți oferi opțiuni de investiții mai bune cum ar fi cumpărarea unei case, a unui teren, un apartament. De asemenea, finanțatorii pot câștiga prin propriile contacte.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Fecioară Sănătate

Posibile probleme declanșate de stresul nedorit. Stresul ar putea duce chiar la probleme de tensiune arterială pentru unii dintre voi. Evitați să neglijezi chiar și problemele minore că nu se știe. De asemenea, automedicația deoarece ar putea chiar să agraveze problemele. Adresează-te imediat medicului de familie pentru orice problemă cu care te confrunți săptămâna aceasta. De fapt, în acest moment, singurul scop ar trebui să fie să găsești modalități de a-ți îmbunătăți sănătatea mentală și fizică.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI