Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac

Săptămâna aceasta vei vedea semnificația ascunsă din spatele cuvintelor și tuturor. Mesajele secrete ți se dezvăluie.

Luni, Jupiter în Vărsător, în Casa a 8-a a resurselor de la alții, face un semi-pătrat cu Neptun aflat în Pești și în Casa a 9-a, a regulilor de orice fel. Ia în considerare regulile, liniile directoare și principiile pe care le-ai ales pentru a-ți trăi viața. Uită-te la fundamentul lor, în special la cele pe care le-ai luat dintr-un capriciu. Toată lumea trăiește după un set de reguli, dar astăzi, ați putea realiza că există reguli speciale care te-au blocat în dificultăți financiare. E timpul să încalci această regulă. Ca un râu care se revarsă dincolo de malurile sale, și tu poți depăși limitele pe care ți le-ai propus.

Marți, Mercur din Capricorn, în Casa a 7-a a relațiilor, formează o conjuncție cu Pluto. Pasiunea se combină astăzi cu intelectul, ceea ce înseamnă că atunci când iubești cu adevărat, ai o listă de motive pentru asta. Dacă ești într-o relație de dragoste, spune-i iubitei tale toate motivele pentru care ești îndrăgostit. Poți începe cu acele gânduri pline de sentimente, dar poți menționa, de asemenea, că îți place de felul în care spală și calcă rufele. 

Dacă ești în căutarea iubirii, ia în considerare ideea să apelezi persoana care te interesează. Desigur, cu această dragoste mai mult exuberantă este posibil să primești lucrurile cu plăcere. 

Spre sfârșitul săptămânii, vineri, 8 ianuarie, Soarele din Capricorn face un sextil cu Neptun din Casa a 9-a, de spiritualitate. Spuneți Universului ceea ce cauți nu cu mânie sau cu frustrare, ci ca unul dintre copiii lui Dumnezeu îndreptățit la abundență și bucurie. Ceea ce ai nevoie poate fi furnizat, cu condiția să îi lași pe ceilalți și Universul să îți cunoască nevoile. Mercur a intrat în Vărsător și Venus în Capricorn. La fel Marte a trecut în Taur. Deci toate planetele personale au schimbat semnul, ceea ce înseamnă că multe lucruri se vor schimba.

Sâmbătă, Mercur face un pătrat cu Marte din Taur. În același timp, și Venus în Capricorn face un trigon cu același Marte. S-ar putea să iei o decizie sentimentală atât de repede și de hotărât încât să te întrebi cum te-ai fi putut gândi vreodată la altceva. Partea bună este că vorbești despre dragoste.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac Relaţional

 Rămâi în espectativă și continuă să îți păstrezi dorințele interioare în stare de veghe. Săptămâna aceasta este de așteptat să aducă unele confuzii și neînțelegeri și, prin urmare, poate dorești să te gândești de două ori înainte de a încerca să soluționezi orice subiect dificil. Totuși, ultima perioadă poate fi afectată nevoia de a comunica cu iubita/ul. Perioada, în schimb, aduce niște oportunități grozave de a petrece împreună momente frumoase și de a începe din nou să vă apropiați.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac Profesional

Munca în echipă este exact ce ai nevoie. Efortul colectiv arată că rezultatele sunt mult mai bune. Spre mijlocul săptămânii poate fi necesar să călătorești în țară pentru un proiect foarte important. Acest lucru este bun și pentru cariera ta. De asemenea, un moment foarte bun pentru cei care merg la interviuri, deoarece vei face o impresie foarte bună.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac Financiar

Orice investiție pe care o faci în timpul acestei săptămâni poate aduce câștiguri excelente, mai ales din chirii. În general, aceasta este o săptămână bună pentru finanțele tale, deoarece toate datoriile anterioare vor fi compensate și împrumuturile vor fi aprobate cu ușurință fără chiar dacă mai trebuie să duci vreo hârtie la bancă. 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Rac Sănătate

În această săptămână te vei simți mult mai bine decât în ​​ultimii ani. Dacă ai avut o problemă cu o boală de pielie vei găsi un remediu și te vei simți ușurat. Cu toate acestea, persoanele în vârstă din familie trebuie să aibă grijă deosebită, deoarece durerile articulare sunt la ordinea zilei în acest moment. Odihna și relaxarea este o necesitate pentru a te simți mai bine și tu și ceilalți din familie.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top