Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Vărsător

Poți avea revelația unor cunoștințe mistice săptămâna aceasta, mai ales că ești conectat la sinele tău superior.

Luni, cu Jupiter, din semnul tău și în Casa a 2-a a banilor munciți, face un semi-pătrat cu Neptun aflat în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Capacitatea de a atrage abundența este puternică. Începi cu câteva remedii Feng Shui, îndepărtând praful de pe pisica cu bani norocoși sau punând stive de monede pe pervazul ferestrei din bucătărie. Gândește-te la cel puțin 20 de moduri sau resurse de a cere bani. Când termini acest exercițiu, vei recunoaște că banii vă pot veni din toate direcțiile. Aprinde seara o lumânare galben aurie.

Marți, Mercur în Capricorn face o conjuncție cu Pluto din același semn. Ai abilități de poți rivaliza până și cu Sherlock Holmes. Ia în considerare că ceea ce investighezi și dacă este util pentru viitorul tău. Ai putea petrece ziua trecând în revistă diverse teorii ale conspirației pe internet despre lucruri care nu au nicio legătură cu viața ta. O utilizare mai bună a acestui aspect este reflecția și luarea deciziilor. Există cărți pe care le cunoaști și cărți ascunse. Și fiecare pariu are un procent de șanse să câștige sau să piardă. 

Vineri, Soarele din Capricorn, în Casa 1 a deciziilor, face un sextil cu Neptun din Casa a 3 a a gândirii, în Pești.  Luați în considerare o zi de spa la domiciliu, unde să petreci puțin timp îngrijindu-ți picioarele, mâinile și pielea. Ascultă muzică ambientală cu sunete din natură sau focul trosnind în șemineu. Aceasta este energie pașnică, nu este bună pentru cumpărăturile online. Tot astăzi, Mercur trece în Vărsător, Venus în Capricorn și Marte în Taur și lucrurile se vor schimba.

Sâmbătă, Mercur din Vărsător, face un pătrat cu Marte din Taur, în timp ce Venus face un trigon și ea, cu același Marte. Distracția este evidențiată astăzi. Tu și iubita ta puteți petrece timp alinându-vă pe canapea sau urmărind din nou Casablanca. Pentru cei care caută dragoste, postați câteva poze noi pe un site de întâlniri online. 

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Vărsător Relațional

În această săptămână ți se recomandă să nu îți implici prea mult partenerul în ceea ce faci, deoarece acest lucru ar putea afecta și alte domenii ale vieții sociale. Nu lăsa munca să sufere doar pentru a putea petrece mai mult timp cu partenerul. Săptămâna aceasta se observă o îmbunătățire pentru cei căsătoriți. Și persoanele divorțate ar putea întâlni pe cineva interesant printr-un prieten comun. Fă-ți timp pentru a cunoaște această persoană și nu te grăbi să tragi concluzii.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Vărsător Profesional

Ai putea să fii condus de un temperament dezechilibrat. Abordarea ta poate deveni dominantă și s-ar putea să te grăbești cu unele concluzii sau decizii. Neliniștea și comportamentul capricios pot fi cauza blocajului în carieră. Încearcă să îți păstrezi emoțiile și energia sub control și în curând vei vedea că numele tău ajunge în capul listelor! Poate fi un moment bun să te prezinți la un interviu pentru angajare sau pentru a pune o idee în termeni practici. Fii atent la sugestii și sfaturi pentru a profita din plin de acest timp.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Vărsător Financiar

Evită pe cât posibil să îți pierzi cumpătul. Gândește-te cu atenție la problema care te preocupă înainte de a lua o decizie în ce privește proprietatea. Renunță la ideea de a vinde până la o dată ulterioară, când apartamentul sau casa vă poate aduce un preț mult mai bun. Cere sfatul unui expert financiar înainte de a efectua tranzacția. Ține punga strânsă pentru a evita orice pierdere.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Vărsător Sănătate

Problemele de greutate te vor tulbura peste măsură, săptămâna aceasta. Este timpul să începi să iei mișcarea în serios. Poți începe cu acele activități care îți plac cu adevărat, cum ar fi plimbările lungi. Acest lucru îți va spori cu siguranță nivelul de efort. Dacă ai o anumită vârstă, încearcă exerciții de gimnastică și de meditație, deoarece va fi un program de două oi benefic pentru tine, întâlnești oameni noi și vă veți antrena împreună.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top