Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Scorpion

Argumentele tale sunt imbatabile, dar asta nu înseamnă că toată lumea din jurul tău este dispusă să accepte ceea ce spui. Așa că, ia în considerare diplomația.

Luni, Jupiter din Vărsător, în Casa a 4-a a familiei face un semipătrat cu Neptun din Pești în Casa a 5-a, a copiilor și a creativității. Energia fertilității este puternică astăzi, așa că reține acest lucru în timp ce îți planifici programul pentru 2021. Există, de asemenea, posibilități de activitate cu copiii sau cu rudele mai mici. Și o zi excelentă pentru realizarea unor proiecte de artă, pictură, cusut sau prelucrarea lemnului, deși, reține, precizia poate fi dificilă. Pentru proiectele care necesită măsurători exacte sau tăieri precise, amână-le pentru o altă zi.

Marți, Mercur în Capricorn, în Casa a 3-a, casa acordurilor și a comunicării, formează o conjuncție cu tenacele Pluto. Este ca și cum ți s-ar fi dat brusc o diplomă în drept și o licență de detectiv privat. Chiar și cel mai mic detaliu îți sare în ochi. Citești și analizezi unee contracte, examinezi o serie de documentele legale și chiar să citești termenii și condițiile în loc să faci rapid clic pe „Sunt de acord”. Unii nativi pot primi un contract de angajare. Este posibil să vinzi proprietăți și să semnezi pentru o achiziție și varii vânzări. Aceasta este, de asemenea, o zi bună pentru a semna un ante-contract pentru a începe diligențele necesare pentru cumpărarea unei afaceri.

Vineri, 8 ianuarie, Soarele din Capricorn face un sextil cu Neptun din casa creativității. După ce emisfera stângă a creierului a lucrat la începutul săptămânii, iată că emisfera dreaptă primește liber ca să se joace. Astăzi, te poți răsfăța cu arta, muzică sau dans. Acesta este un moment bun pentru a lucra la conținut pentru site-ul web, pentru a-ți proiecta programul de marketing sau pentru a face brainstorming cu câteva idei de afaceri alături de prietenii. Mercur trece în Vărsător, Venus în Capricorn iar Marte în Taur și dinamica zilei se va schimba.

Sâmbătă, Mercur, de acum în Vărsător, face un pătrat cu Marte din Taur, în timp ce, Venus din Capricorn face un trigon cu același Marte. S-ar putea să auzi cum bat clopotele de nuntă ale unui prieten și dacă ești singr, începi să te gândești, ce ar fi dacă…Clar, participi la o nuntă sau te logodești tu. Astăzi este o zi minunată pentru a-ți sărbători relația făcând mici favoruri iubitei/ iubitului.  

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Scorpion Relaţional

Te simți puțin dat deoparte, săptămâna aceasta și acest lucru poate avea un impact asupra vieții sentimrntale. Argumentele și neînțelegerile pot crește ca urmare a atitudinii tale negativiste. Depune toate eforturile pentru a fi drăguț și atent față de partenerul tău. În această săptămână, singurul obiectiv ar trebui să fie o relație sănătoasă. Viața amoroasă va fi mult mai bună în weekend, când neînțelegerile pe care le ai cu partenerul vor fi eliminate.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Scorpion Profesional

Nu este momentul pentru a juca jocuri de noroc, dar este un moment incredibil pentru o soluționare, o negociere de succes și a-ți ridica cota profesională. Absolvenții care caută un loc de muncă întâlnesc săptămâna aceasta câteva opțiuni bune. Un nou loc de muncă, care te va ajuta să crești profesional, este foarte probabil. Ar putea fi o problemă dacă un proiect a întârziat peste timpul așteptat; deci încearcă să termini cât de repede poți.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Scorpion Financiar

Dușmanii tăi vor găsi destul de provocator reacțiile tale. Vei dovedi cu ușurință că ești unul din cei buni. Parteneriatele se vor dovedi bune. Câștigurile ca să spun așa îți sunt rezervate. Ajutorul partenerului va ajuta afacerea în mai multe moduri, mai ales atunci când vine vorba de a-ți da sfaturi solide.

Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 Scorpion Sănătate

O minte care creează este o minte sănătoasă, iar un corp în mișcare este un corp sănătos. Concentrează-te pe mișcarea fizică. Energia excesivă trebuie consumată prin efort fizic sau poate duce la tulburări în alte sfere ale vieții. Pe YouTube găsești dierse seturi de exerciții. Fă-le o oră pe zi, pentru a-ți reîmprospăta și a-ți activa procesul de gândire rațională.

Citește Horoscop Minerva 4-10 ianuarie 2021 și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEU-FECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Continue Reading

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top