Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Balanță

Este momentul să profiți la maxim de puteri sporite de concentrare. De asemenea, este posibil să ai nevoie de un plus de solitudine pentru a face munca mentală mai spornică săptămâna aceasta. Memoria ta este mai retentivă decât de obicei, iar gândurile devin personale îndreptate spre familie și cei dragi. Te poți bucura de amintirile de familie împărtășite cu cei dragi. Este un moment minunat pentru a te deschide cu adevărat și a avea conversații sincere, din suflet, cu cei dragi. Problemele legate de preocupările casnice și de casă, inclusiv trecutul, tind să îți domine gândurile. S-ar putea să te simți obosit dacă aduci, acasă munca sau îți întreții oaspeții, dar efortul este bine meritat. 

Există o mulțime de activități în Casa a 8-a, sectorul cel mai intim, plin de suflet. Prin urmare, nu te mira dacă te gândești la cineva special și te sună. Acest lucru poate fi și mai uimitor dacă nu l-ai văzut de ceva timp. Având în vedere că Mercur este încă în trigon cu Uranus, ai putea simți acest lucru ca și cum legătura dintre voi a fost revitalizată, iar acest lucru v-ar putea încuraja să petreceți mai mult timp unul cu celălalt în viitor.

Se pare că revelionul a fost o aventură pentru tine, caldă și plină de satisfacții, alături de familie și prieteni și ai simit spiritul care vă unea pe toți în timp ce întâmpinai noul an.

Energicul Marte este în Săgetător, în Casa a 3-a, în sectorul comunicării pentru aproximativ șase săptămâni, iar influența sa poate fi un pivot motivațional grozav. Dacă ești gata să începi o afacere online, un blog sau un site web, vei avea energia necesară ca să ai succes. De asemenea, te-ar putea inspira să faci o rețea cu cei care îți împărtășesc dragostea pentru călătorii și aventură.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Balanță Relationale

Ai multe de așteptat în timpul sextilului de Venus – Lună, care se întâmplă să cadă la început de săptămână. Aceasta ar trebui să fie o săptămână interesantă!

Conjuncția separantă Mercur – Jupiter, de la începutul săptămânii aduce, de asemenea, o vibrație ușoară, fericită care te aduce într-o dispoziție receptivă. Dacă cineva avansează o invitație, nu există niciun motiv pentru a spune nu.

Marte devine mai energic de când este în Săgetător, așa că nu te aștepta să întâlnești prea multe abateri de la puterea care o ai. Întâlnirea înseamnă în acelaași timp, și echilibru și compromis, două dintre atitudinile tale preferate.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Balanță Profesional

Te bucuri să-i lași pe alții să îți facă treaba și acest lucru este în regulă. Deleagă cât mai mult din sarcinile primite, altor persoane. Ești mai bun ca șef de trupă decât ca jucător. Conduce drumul în loc să te apuci să mormăi când nu-ți place ceva.

Dacă faci un efort să participi la o întâlnire de echipă, fă tot posibilul să fii cel din sală care afirmă consensul în cel mai simplu și direct mod. Energia este răvășită de alte nevoie și te-ar putea face să te simț tras în mai multe direcții, simultan. Este posibil să fie necesar să revizui un buget de proiect sau să acorzi o atenție deosebită cheltuielilor de birou. Așteaptă-te la relații pozitive cu clienții și colaboratorii.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Balanță Financiar

Efortul pe care îl pui în munca se reflectă în banii câștigați, spune Universul. Dacă ai  ignorat planificarea pensiei sau a economisirii, în general, aceasta este săptămâna în care să îți asculi intuiția și să acoperi găurile.

Profită de această perioadă de concentrare accentuată. Solitudinea poate fi necesară pentru ca tu să lucrezi prin gândurile tale. Încearcă să vorbești cu persoana iubită legat de problemele pe care le ai în minte. Deschide-te în fața prietenilor și ușurează-ți stresul exprimându-ți grijile. 

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Balanță Sănătate

 Dacă ai acordat o atenție deosebită alimentației, mișcării și somnului, te vei simți deosebit de bine. Dacă te simți vinovat pentru că ai fost neglijent cu corpul tău, un astfel de aspect lucrează adânc în sufletul tău și răspândește lumina de vindecare interioară.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top