Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Pești

Mintea ta este strălucitoare, alertă și activă în această săptămână. Ai capacitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive. Împărtășirea ideilor cu ceilalți este de interes primordial. Ești adeptul conversațiilor, gata să asculți și să îți articulezi sugestiile la subiectul care se discută. 

Pregătește-te pentru o seară potențial spectaculoasă, în timp ce Mercur este încă în trigon cu Uranus. Există potențial pentru o întâlnire romantică care apare, așaaa, din senin și care ar putea face încheierea sărbătorilor de iarnă cve a mai specială. În plus, un prieten poate avea câteva vești interesante, care te vor lua prin surprindere.

Concentrarea dinamică la nivelul Casei a 11-a, sectorul tău social, continuă, iar acest lucru te poate face să depui mult efort în comisii, grupuri și proiecte comunitare.

 Joi ar putea fi acea zi deosebită, plină de satisfacții, deoarece ai putea fi invitat la masă sau ai putea să-ți oferi un tratament, la fel de ispititor, pentru toată munca grea, ceea ce ar putea fi foarte plăcut. Cu adevărat meriți.

Vineri, Marte tranzitează Casa a 10-a, în sectorul obiectivelor profesionale și a carierei unde va sta șase săptămâni și ai putea începe un nou traseu în ceea ce privește obiectivele și ambițiile tale. Care sunt planurile tale, evaluarea priorităților îți pot permite să îți canalizezi energiile înțelept și să obții rezultate.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Pești Relațional

 Este greu să-ți ignori sentimentele pe măsură ce luna se mișcă prin semnul sensibil al Racului la mijlocul săptămânii, și ești foarte priceput și la manipularea emoțională. Dacă nu poți fi sincer cu partenera/ul ta/tău, cel puțin să fii sincer cu tine.

Aș spune totuși că conjuncia separantă Mercur – Jupiter te ajută să te exprimi sincer și elocvent. Norocul este de partea ta, așa că neînțelegerile jenante dispar.

Marte tranzitează Săgetătorul și te îndeamnă să te ridici din fotoliu și să ieși din zona ta de confort. Dacă o persoană proapăt cunoscută îți sugerează să faci ceva pe care nu l-ai mai făcut până acum, încearcă.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Pești Profesional

Esti pe punctul de a face ceva extraordinar, dar te simți ca si cum nu sunt toate piesele la loc. Nu sunt, așa că ține-te bine. Nu are sens să sari calul. Mai bine așteaptă până când totul este perfect înainte de a face o mișcare.

Fii foarte precaut cu cineva cu care ești generos doar pentru că îți place, la locul de muncă. Ai tendința de a lua decizii impulsive și excesiv de optimiste. La orice te gândești, fă un efort pentru a vedea toate motivele din cauza cărora ai putea avea probleme. Energia de care dispui te poate face să te miști în mai multe direcții simultan. Cere ajutor dacă ai nevoie. Asociațiile pe termen lung îți vor fi de ajutor. Un flirt de birou ar putea fi foarte distractiv.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Pești Financiar

Viața profesională poate fi mai grea decât de obicei, săptămâna aceasta, dar înveți abilități importante care te vor ajuta să avansezi în lanțul ierarhic. Între timp, cariera ta trece prin multe schimbări. Accept-o pas cu pas pentru recompense mai mari.

Este timpul să iei o decizie sau să îți asumi un angajament pe termen lung, poate pentru relația în care te afli în prezent. Citește atent, înainte de a semna contracte sau documente. Un nou mediu și împrejurimi proaspete ar fi binevenit acum. Ieși din spațiul tău obișnuit și întâlnește oameni noi, nu de alta, dar alții sunt pregătiți să îți încerce ideile și să sprijine noile proiecte. Este o fază spectaculoasă pentru tine, în care carisma te ajută să creezi legături și să faci din visuri o realitate.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Pești Sănătate

Energiile cerești îți cresc capacitatea de a simți emoțiile, cu toate acestea, s-ar putea să trăeiști sentimente ambivalente. Ai tendința de a renunța la o dietă atunci când nu vezi un răspuns rapid, dar acest lucru ar fi o prostie acum! Dacă urmezi cursuri de dimnastică spirituală, de meditație, este minunat! Fă-o o practică zilnică, dacă nu ai făcut-o până acum. Sigur îți va folosi!

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top