Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac

Cântărești pro și contra fiecare problemă acum, să ții cont de nevoile altora, precum și de propriile tale nevoi. Posibil să fii indecis, pur și simplu pentru că în mod natural ai puncte de vedere opuse. Ești gata să cooperezi și să comunici cu ceilalți acum. Legăturile sau întâlnirile face to face, îți oferă oferă cel mai mare confort în acest moment. Împărtășește-ți gândurile și propria poveste. Comunicarea cu prietenii și cu rudele este vitală iar tu ești chiar mai diplomat decât de obicei. Mizează pe această calitate pentru a obține succesul. În acest moment, ar fi înțelept să îți reamintești că o persoană poate câștiga anumite jocuri, dar munca în echipă și informațiile câștigă campionate.

Se pare că viața socială ți-a adus recent câteva întâlniri fascinante și surprize plăcute. La fel,  trecerea dintre ani. A apărut chiar cineva din trecut care a dat curs unor conversații sclipitoare. În egală măsură, acum ți-ai putea face un nou prieten care va deveni un susținător forte în săptămânile și lunile următoare.

Această concentrare puternică asupra Casei a 7-a, implicit a sectorului relațional te poate inspira să lucrezi la o legătură curentă care are nevoie de o anumită atenție. Cu Jupiter adăugând un pic de optimism, s-ar putea să simțiți că ai mai multă speranță cu privire la lucrurile care trebuie să meargă înainte.

Dacă ești pregătit pentru o notă de romantism, legătura caldă dintre Uranus și Jupiter ar putea încuraja pe cineva să spargă gheața și să înceapă o conversație cu tine. Ai putea fi bucuros că ai făcut-o.

Marte este deja în Săgetătorul, în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață. Ai putea simți o explozie de vitalitate și dorința de a te potrivi cu cineva și de a te simți fabulos.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac Relațional

Săptămâna începe cu o lună fixată pe lucruri certe, în Taur. Imaginația este suousă unui întreg ciclul analitic așa că planifică-ți o întâlnire relaxantă, scrie o scrisoare de dragoste sau setează tonul pentru o seară romantică.

La mijlocul săptămânii conjuncția Mercur-Soare, anună vești bune și neașteptate. Nu te gândi de ce, doar bucură-te de ceea ce se întâmplă.

Marte, spontan dar și influent în Săgetător susține că cu cât planurile sunt mai mari, cu atât ai să te distrezi mai mult. Nu te simți întotdeauna atât de confortabil, dar acum te simți bine.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac Profesional

Asigură-te că îți controlezi activitatea la birou sau în atelier, în loc să lași problemele să te depășească. Dacă lucrezi conștient pentru a atinge un obiectiv profesional mai mare sau pur și simplu adopți motivația unui loc de muncă doar pentru a-ți plăti facturile, asta tu decizi.

De data aceasta însă poate aduce un mixt de evenimente, activități și emoții. Concentrează-te pe micile detalii practice și nu lua personal atitudinea critică a altor persoane. Pur și simplu fă tot posibilul. Unele zile pot fi dificile dacă nu dai la spate ceva care pur și simplu nu mai funcționează. Apropierea de linia stabilită de propria agendă poate face ca timpul să treacă mai repede și să fie și mai lucrativ. Ai încredere în intuiția ta legată de oameni. Acest lucru te va ajuta să iei cele mai bune decizii. De asemenea, este momentul cel mai bun pentru întâlnirile după muncă, cu colegii.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac Financiar

Săptămâna este despre o relație care te poate controla și care te îți abate atenția suficient de mult de la obiectivele financiare propuse, încât îți va fi greu să revi pe drumul tău. Poți folosi energia de la mijlocul săptămânii pentru a îndrepta lucrurile. Atenția ta trebuie să fie pe lichidarea vechilor datorii.

Este posibil să analizezi cheltuielile dintr-o serie de domenii, inclusiv sănătatea. Ai putea, de asemenea, să te gândești la modul în care poți să reduci și să economisești o parte din numerar.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac Sănătate

Înlocuiește mâncarea obișnuită, mai ieftină, cu alimente disponibile de bună calitate. Ți-ai face singur un mare serviciu deoarece merită să arunci gunoiul și să te concentrezi pe obținerea celor mai bune alimente pe care le poți cumpăra.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top