Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Leu

Este un moment ideal pentru a trece în revistă, viața și prioritățile pe care le ai. Decontează ce ai de decontat, plătește-ți facturile, fă-ți liste cu ce ai de făcut. Toată această activitate îți va oferi sentimentul că știi direcția care o ai de urmat și ce vei realiza. Ia lucrurile la pas. Atitudinea bine intenționată îți va servi bine la locul de muncă. Ai grijă și de sănătatea ta. O vizită la medic poate fi în ordine. Învață un lucru nou sau cultivă un hobby. Cine trebuie va observă etica muncii și activitatea și va aprecia talentul și valoarea. Ai însă grijă să nu te consumi prea mult. Fa-ti timp pentru tine si pentru cei dragi.

Anul Nou ar putea te-a prins încântat de posibilitățile cu privire la un proiect, o întreprindere sau un loc de muncă. Dacă de obicei, evenimentele coincideau cu o promovare sau cu o altă dezvoltare promițătoare, acum poți fi gata să urci pe podium. În loc să te simți copleșit de munca în plus, ai putea fi dornic să începi altceva.

Casa a 6-a, sectorul de muncă și a stilului de viață continuă să fie în centrul atenției, astfel încât vei avea ocazia să reconstruiești de la zero și să vezi rezultate tangibile. Dacă trebuie să îți restructurezi rutina și activitățile, fă-o.

Mercur face o conjuncție cu Soarele iar Jupiter un trigon cu Uranus, așa că o explozie de energie și noroace îți poate lumina ziua și îți poate oferi informații sau sfaturi care se dovedesc foarte utile.

Vineri, Marte din Săgetător aduce un accent dinamic care te-ar putea inspira să te implici în orice lucru care te lasă să simți că trăiești cu adevărat. 

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Leu Relațional

Trigonul Venus – Lună de joi, îți oferă câteva lucruri bune pe care să le așteptai cu nerăbdare. S-ar putea ca viața sentimentală să nu fie chiar ceea ce dorești să fie, dar există speranța că va fi într-o zi.

Luna destul de agresivă din Taur, la începutul săptămânii, te îndeamnă să acționezi asupra impulsurilor tale. Nu poți face întotdeauna ceea ce vrei să faci, dar această energie egoistă uneori, te încurajează să te uiți cine este numărul unu.

Dar Marte din Săgetător, face ce face și viața ta amoroasă ia o întorsătură aventuroasă. Nu vei avea întotdeauna ceea ce vrei, dar ești mulțumit de ceea ce obți dar și de eforturile depuse.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Leu Profesional

Oamenii lucrează pe obiective încrucișate. La locul de muncă, acțiunile nepăsătoare ale cuiva îți îngreunează treaba. Poate că informațiile nu au fost diseminate cu exactitate. Abordează problema cu o atitudine calmă și binevoitoare.

Poate că simți că ești într-o situație dificilă. Multe lucruri care ai sperat că vor avansa ar putea să se confrunte cu întârzieri sau schimbări neașteptate. Fii foarte sigur pe informațiile tale. Ai putea pierde mult timp cu o neînțelegere. Resursele umane și chestiunile juridice sunt favorizate. Ar trebui să găsești alți coechipieri. Un flirt cu cineva care îți susține punctul de vedere te-ar putea face să visezi. Gândește-te înainte de a vorbi.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Leu Financiar

Activitatea din casa a 11-a, a grupurilor sociale și a politicii, te îndeamnă să încetezi să te mai ascunzi în spatele e-mailurilor și textelor pentru a duce la bun sfârșit afacerile. Telefonul este bu, dar uneori, dar pentru a stabili un contact, o întâlnire, dar când este vorba să acționezi cel mai bine o faci direct. Întâlnirea cu noi clienți într-un cadru social poate duce la vânzări mai rapide, în timp ce o reuniune cu colegii poate da coeziune muncii în echipă. S-ar putea să simți că ești în spatele curbei cumva, dar ești exact acolo unde trebuie să fii.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Leu Sănătate

Cu un accent major pe semnul tău, ești foarte bine instalat pe scaunul șoferului în acest moment așa că apasă accelerația. Știi ce vrei și ești mai mult decât hotărât să obții. Atunci când decizi obiectivele de sănătate, nu lăsa sănătatea mentală și psihică ultima. Fă din acesta prioritatea numărul unu, discuțiile periodice cu un psiholog, nu doar că te vor ușura dar te vor ajuta să treci de la forță la putere.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top