Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Fecioară

Te simți expresiv și inventiv. Înainte de a-ți transmite ideile, formulează-ți cu grijă cuvintele. Trebuie să-ți vinzi planurile altora și atunci nu trebuie să te vinzi ieftin. Alții vor fi distrați, așa că au încredere în tine. În timp ce te afli în această dispoziție creativă, gândește-te la câteva planuri pentru a petrece timpul cât mai bine alături de cei dragi, copii sau un partener romantic. Încearcă o nouă abordare. 

Cum vine Sf.Ion, poți organiza evenimente pentru toți ceilalți. Totuși, asta nu înseamnă că nu te vei distra. Mercur este încă în trigon, luni, cu Uranus, așa că așteaptă-te la câteva surprize care îți pot face ziua și mai plăcută. Joi, aduce și el multe vești bune, întrucât Mercur deși în aspect separant cu Jupiter, ar putea fi perfect pentru a duce la o întâlnire dar și o oportunitate de a vă cunoaște mai bine. Sau să te bucuri de o seară minunată alături de un prieten drag.

Casa a 5-a, sectorul de creativitate dar și a iubirii, vine cu promisiune dar și, cu muncă și determinare, așa că poți merge departe.

Dacă dorești să scapi de dezordine, agitarea lui Marte în Săgetător, în Casa a 4-a, sectorul casei și al familiei, acesta este momentul să te apuci de curățenie. Oferă cadou sau vinde ce nu mai ai nevoie și bucură-te de spațiu suplimentar.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Fecioară Relațional

 Aș fi curioasă cât a trecut de când ți-ai exprimat ultima oară emoțiile. Dacă nu ai făcut-o demult, marți, Luna în Gemeni, te va incuraja să o faci. Încrederea reciprocă este importantă acum.

Unul dintre primele tranzituri ale noului an este conjuncția separantă Mercur – Jupiter, care te încurajează să înveți ceva nou prin intermediul tehnologiei, chiar dacă iubirea și tehnologia nu merg întotdeauna mână în mână.

Ai vrea să te angajezi într-o nouă relație, luni când Luna este încă în Taur dar s-ar putea să nu fie ceea ce te aștepți. Poate te miști mult prea repede când în mod logic, intuiești că trebui să încetinești. Dar ce are de a face logica cu iubirea?

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Fecioară Profesional

Situația la locul de muncă merge extrem de bine, dar nu poți să nu te gândești că lucrurile nu au mers întotdeauna bine pentru tine. Există o presiune generată de dificultățile trecute, care ar putea ieși la suprafață în orice moment. Fii pe fază.

Munca și eventual orele suplimentare te vor ajuta să înaintezi cu planuri ambițioase. Talentul pentru identificarea modalităților de îmbunătățire a oricărei situații trebuie să fie echilibrat cu structura de putere în care lucrezi. Unele locuri de muncă pur și simplu nu îți permit să strălucești, dar energia de care dispui ar putea aduce cereri multiple. Fă-ți liste pentru a rămâne organizat. Lucrurile se stabilizează însă și ar trebui să petreci bine cu colegii. 

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Fecioară Financiar

În această săptămână te confrunți cu o situație interesantă. Ți se cere să acorzi mai multă atenție modului cum arăți, acționezi și te proiectezi în lume. Acest lucru este deosebit de important dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau vrei doar să îți schimbi imaginea.

Este vital să găsești oameni – agenți sau brokeri – care te pot ajuta să materializeze unele dintre noile tale concepte financiare. Este un moment ideal pentru inițiative sau proiecte care îți demonstrează creativitatea. Nu investi banii pe care nu îi ai. În schimb, fă-ți timp pentru a evalua cu adevărat care îți sunt punctele forte și limitările, înainte de a merge mai departe. Fii diplomat în dialogul cu cineva cu care ești dornic să lucrezi.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Fecioară Sănătate

Dacă ai ceva timp liber săptămâna viitoare, folosește-l pentru a face o evaluarea a stării de sănătate. Concentrează-te asupra zonei spirituale care sugerează faptul că ai o oportunitate minunată de a-ți stabili obiectivele de sănătate și de a le și manifesta. Revizuiește-le zilnic și imaginează-ți că te simți fabulos, că ești în formă și este bine. Verifică-ți dieta și fă din aceasta piatra de temelie a noii tale abordări.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top