Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Săgetător

Săptămâna aceasta, te simți dornic să faci niște conexiuni. Ai senzația că a trecut prea mult timp de când ai lucrat cu un prieten apropiat sau cu o soră. Invită-i la cină și ai să aduni un grup de persoane dragi sau invită-i să petreacă sfârșitul de săptămână alături de tine. Fă-ți timp pentru nevoile partenerului tău, deoarece acestea ar putea fi îngrijorat pentru problemele din familia lui și simte nevoia să vorbească despre ele cu tine. 

Cineva pe care l-ai întâlnit de Revelionul ar putea fi dornic să te angajeze pentru abilitățile tale și să te plătească pe măsură. În general, începutul anului 2020 induce o atmosferă palpitantă. Și cu energia abundentă a lui Jupiter care curge prin Casa a 2-a, sectorul finanțelor proprii, orice este posibil.

Un gest generos în această săptămână poate să nu treacă neobservat, așa că să nu te aștepți la nimic. După câteva zile, s-ar putea să primești un cadou emoționant pe care îl vei aprecia profund.

Această concentrare asupra zonei financiare te-ar putea lega de anumite angajamente, iar respectarea obiectivelor tale financiare poate fi foarte plină de satisfacții.

Pe măsură ce Marte se deplasează prin semnul tău, este posibil să începi să te simți mai încrezător și mai pregătit pentru acțiune. Dacă ai reușit să faci curățenia emoțională a casei în ultimele săptămâni, săptămânile următoare se anunță mai mult decât promițătoare.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Săgetător Relațional

De tine depinde cum vei face față veștilor romantice în timpul trigonului Mercur-Uranus la începutul săptămânii. Cel mai probabil vei rămâne calm, din cauza semnelor de pământ implicate, dar în interior vei fi încântat de emoție!

Mercur este într-o conjuncție separantă cu stăpânul tău planetar, Jupiter, astfel încât îți este ușor să vorbești cu oricine, chiar și despre cele mai tainice secrete ale tale. Da, ești mai agitat, dar cuvintele tale curg.

Marte este un pic mai calm în Săgetător, datorită afinităii, chiar dacă emoțiile tale sunt încă mari. Nu te aștepta să ieși la o primă întâlnire sau să te angajezi imediat cu cineva care îți place cu adevărat.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Săgetător Profesional

O săptămână relaxată, în care va fi liniște, așa că profită de asta. Evaluează-ți situația profesională fără a fi prins de dramele care se petrec din jurul tău. În schimb, aceste trăiri vor fi extrem de valoroase în ceea ce privește eficiența ta.

Poate fi o perioadă cu energii benefice pentru, dar va fi important să le dirijezi în structuri bine stabilite. Dacă ai dorit să actualizezi orice tehnologie pe care o folosești în mod regulat, este un moment bun pentru a face unele cercetări. Munca ta ar putea fii adusă la cunoștința unui superior. Asigură-te că faci cea mai bună treabă pe care o poți face și nu te lăsa dat deoparte și nici criticat. Evită să faci promisiuni pe care nu le poți ține, în special în ceea ce privește timpul sau banii.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Săgetător Financiar

Ai în minte lichiditățile, veniturile și puterea de câștig. Ești mai practic și mai rațional în demersul tău pentru finanțe acum, așa că nu uita, poate fi o perioadă puternică pentru noi idei de a face bani. Ești cu adevărat în legătură cu valorile personale și obiectivele financiare. Cu toate acestea, trebuie să eviți cheltuielile excesive. Comunicarea ar putea aduce un câștig financiar.

Analizează-ți săptămâna aceasta fluxul de numerar. Evaluează partea financiară și asigură-te că o exploatezi cum trebuie ideile noi, de succes, care pot aduce bani în curând. Dacă ai înaintat o propunere în urmă cu ceva timp, acum este momentul în care să repui discuția pe tapet, fără ocolișuri.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Săgetător Sănătate

Cu cât petreci mai mult timp privind la dieta și exercițiile fizice care le faci, cu atât devine mai ușor să te gândești la lucruri care îți vor îmbunătăți calitatea vieții. De exemplu, când petreci câteva săptămâni participând la cursuri obișnuite de t ai chi, qi gong sau yoga și bei cantități abundente de apă, te vei simți pregătit să minimizezi anumite alimente din dieta ta, cum ar fi făina albă și lactatele.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top