Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Vărsător

Ai mintea concentrată pe probleme private și probleme trecute săptămâna aceasta. Este un moment în care este cel mai puțin probabil să vorbești peste rând sau să te exprimi liber. De fapt, cauți răspunsuri în trecutul tău. Pentru a le găsi, implică-te în rememorări sau amintiri, cu calm și sufletul împăcat. Nu te lăsa strivit de problemele care nu sunt bine definite sau nu le înțelegi utilitatea și scopul. Nu-ți pierde energia în vinovățindu-te. 

Având în vedere că Venus îți continuă călătoria prin semnul tău, ai putea avea o mulțime de companii de sf.Ion. Cu toate acestea, puteți savura și o seară liniștită cu familia sau prietenii apropiați și să ai o perioadă extraordinară alături de ei. Concentrarea activității pe un sector mai privat înseamnă că poate preferi să organizezi o adunare la locul de muncă sau undeva într-un loc foarte liniștit, decât să mergi la un club sau la un restaurant. Dialogurile  ar putea fi semnificative.

Un sentimen intuitiv merită urmărit joi. Te-ar putea conecta cu cineva care ar putea fi valoros pentru tine în viitor. Ideile și sugestiile acestor persoane ar putea fi cheia succesului viitor.

Marte este în Săgetător, în Casa a 11-a, în zona ta socială timp de aproximativ cinci săptămâni, astfel încât s-ar putea să fii dornic să faci mai multe lucruri prinre care să descoperi oportunități sociale. Această poziție activă îți poate revigora viața socială în mai multe feluri.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Vărsător Relațional

Trigonul dintre Mercur și Uranus te încurajează să spui tot ce-ți trece proin minte. Nu ești unul care să-și țină limba în frâu, în ciuda influenței restrictive induse de elementul pământ și pe care îl aduce tranzitul.

Există mult întâlniri, pline de acțiune săptămâna aceasta, în timp ce Marte trece prin Săgetătorul care predispune spre aventură. Cu toate acestea, atunci când este în mers direct este greu de spus dacă îți place sau nu.

Luna este în Tauru încă de la începutul săptămânii, așa că vei avea mai mult timp pentru a cunoaște pe cineva mai bine și la nivel emoțional. Poți da unele semnale emoționale deși ceilalți sunt pe scurtcircuit.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Vărsător Profesional

Adoptă o abordare mai conservatoare a muncii și toate problemele de carieră cu care te confrunți vor fi rezolvate. Vei câștiga respectul colegilor și șefilor atunci când îți vei dezvălui latura conservatoare, întemeiată și practică. Nu este nevoie de clopote și aplauze, doar de muncă.

Capacitatea ta naturală de a lucra în grup ar trebui să fie puternică acum. Va fi ușor să pledezi pentru orice cauză. Fă cercetări cu privire la orice lucrare legală sau scrisă care trebuie depusă în curând. Cu cât ești mai simplu și mai direct, cu atât e mai bine. Este un moment bun pentru a ieși cu colegii. Șansele de a-ți continua agenda se vor îmbunătăți odată cu numărul de contacte pe care le ai. Parteneriatele și chestiunile juridice sunt norocoase.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Vărsător Financiar

Problemele financiare se rezolvă în favoarea ta. Este un moment bun pentru a solicita o majorare de salariu sau o promovare. Poate nu ar strica să cumperi un bilet de loterie în drum spre casă. Norocul tău este destul de mare și ai ocazia să beneficiezi financiar de el.

Saptamana aceasta s-ar putea dovedi totuși, un stres pentru tine. Activitatea din Casa a 2-a, sectorul banilor muncii poate aduce oportunități dar și schimbări bruște. Economisește cât poți și învăță să accepți că trebuie să strângi punga. Un plan cuprinzător pentru diminuarea datoriilor trebuie pus în aplicare acum. Chiar și plățile lunare mici se adaugă la acesta.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Vărsător Sănătate

S-ar putea să fie o idee bună să te adresezi unui prieten apropiat pentru un pic de sprijin și sfaturi. Probabil că vor înțelege ce vrei și îți vor putea oferi inspirație. Nu uita să dai și tu ceea ce ceri. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a fi motivat, explică, de exemplu, ceea ce te-a determinat să ai încredere în ei: acest lucru îi vor motiva să te ajute și să îți permită să obți ceea ce vrei să faci cu sănătatea ta.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top