Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Taur

Saptamana trecuta s-ar putea sa fi avut o stare extrem de interesanta, care te-a incurajat să te cufunzi în sine și să faci unele schimbări importante. În loc să te simți temător, în acest sens, este posibil să te fi bucurat de perspectiva de a face un pas îndrăzneț înainte și de a îmbrățișa noi opțiuni.

Complicațiile profesionale, care ar putea rezulta însă din politica de birou, ar putea provoca o întârziere în planurile pe care le ai. Poate este necesar să abandonezi o și să te resemnezi cu sfârșitul unei relații. Deși acest lucru ți se pare dificil, îți va permite să explorezi noi oportunități și poate chiar să favorizeze o transformare totală a carierei. O călătorie alături de cineva apropiat ca spirit,un profesor sau un îndrumător, te poate conecta cu noi perspective spirituale și educative. Ai grijă în călătoriile tale pentru a evita furtul actelor sau rănirea. 

Luni, o dispoziție senină, te poate inspira să suni pe cineva, iar acest lucru se poate dovedi minunat. Poate fi o oportunitate de a rămâne în legătură cu persoana respectivă, așa de bun sosit în noul an. Ar putea aduce câteva vești interesante pentru tine.

Cu Mercur care face conjuncție cu Soarele și Ceres, joi, te-ai putea simți în al 9-lea cer și gata să pleci într-o excursie cu un traseu interesant. Dacă trebuie să pleci în străinătate pentru afaceri sau la muncă, o întâlnire neașteptată care aduce o șansă nesperată ar putea pune totul în valoare.

Marte în Săgetător, ajută la eliminarea unor blocaje din multele pe care le ai, ceea ce ar fi  foarte util pe viitor.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Taur Relațional

 Revoluționarul Uranus este în semnul tău conservatore, și încă este în trigon cu Jupiter la începutul săptămânii, așa că, deși te simți pregătit pentru o nouă relație, s-ar putea să vrei să faci un pas înapoi și să te concentrezi și să iei lucrurile pe-ndelete.

Viața ta amoroasă se amplifică în timpul săptămânii datorită apropiatei conjuncții dintre Mercur și Jupiter și de la care ai ce să aștepți. Este însă prea devreme pentru a posta ceva pe FB despre asta, ai grijă.

Pe măsură ce luna trece prin Leu, în weekend, simțurile tale prind viață. Există tone de feromoni în aer și chiar cea mai mică atingere te trimite unde nici nu te gândești. 

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Taur Profesional

 Structura rutinei cotidiene poate fi astăzi dată peste cap. Poate că un șef nu acceptă abordarea ta. Încearcă să stabilești un compromis, ținând cont de faptul că tu muncești cel mai bine atunci când ești sunteți.

 Așteaptă-te la un ritm mai lent și la unele întârzieri. Acesta poate fi un moment supărător dacă te aștepți ca toată lumea să urmeze procedurile obișnuite. Clienții și persoanele aflate sub supravegherea ta pot fi deosebit de iritante. Va fi important să fii flexibil sau cel puțin să rămâi calm emoțional atunci când te confrunți cu oameni care vor să facă lucrurile la altfel. Capacitatea de a comunica și de a găsi soluții practice este puternică. Confruntările cu ceilalți îți clarifică, de fapt, gândirea.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Taur Financiar

Oamenii pe care îi cunoaști îți pot susține foarte bine Casa a 8-a, casa de datoriilor și a banii altora. Mai mulți bani, vin atunci când exploatezi conexiunile pe care le ai deja. Ideile tale sunt valabile. Ai nevoie doar de ajutor și finanțare pentru a merge mai departe. Nu te vinde prea ieftin. Ai tot ce ai nevoie pentru a reuși acum așa că dă-i bătaie!

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Taur Sănătate

Este posibil să te lupți să dai jos kilogramele acumulate săptămâna trecută și cu toate acestea ești într-o formă perfectă. Nu îți fă prea multe griji. Încăpățânarea și voința de fier când îți propui ceva își vor intra în rol exact atunci când îți vei pierde speranța. Anul viitor poți ajunge un exemplu, pe măsură ce creezi strategia perfectă care te va ține pe cale. Noua ta călătorie întru descoperirea de Sine va începe joi. Mergi pe calea ta.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top