Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni

Problemele de la locul de muncă sau cele legate de casă sunt un punct important în această săptămână. O revenire temporară este posibilă, dar cercetarea și gândirea creativă te vor ajuta să revi la sarcini și proiecte de lucrări mai mari. Nu te lega de trecut și de relațiile eșuate. În schimb, trăiește momentul și planifică ce vei face în viitor. Programează-te pentru o vizită la medicul de familie și vezi care este starea ta emoțională. Investește într-un curs de specializare pentru a te perfecționa sau a deprinde noi abilități. Apelează la cei dragi pentru sfaturi și la consolare dacă ai o pierdere.

Pe măsură ce intri în noul an, Universul te răsplătește cu un aspect spumos între Jupiter și Uranus pentru a sărbători încă odată trecerea în anul 2020. Acest lucru te poate găsi savurând o atmosferă încă de petrecere și sărbătorești Sf. Ion cu prieteni vechi și noi. Există, de asemenea, potențialul unei reuniuni care ar putea fi destul de emoțional și foarte plină de satisfacții. Dacă aduce o oportunitate de închidere sau vindecare, acesta ar fi un beneficiu suplimentar pentru sufletul tău.

Săptămâna aceasta strălucește și în alte moduri, întrucât astrele te încurajează să nu ieși prea mult la suprafață, ci să mergi adânc, în profunzimea sufletului. S-ar putea să fi surprins să afli că rezolvarea unor chestiuni profund emoționale care țin de bani și de modul cum vin ei în viața ta, și care acum este posibilă.

Joi ar putea aduce un ceva care să trateze neliniștile tale și care să te facă să renunți la ceea ce credeai că este rău și acest lucru îl vei aprecia mai mult decât crezi.

Vineri, dinamicul Marte este în Casa a 7-a, în sector relațional, astfel încât vei fi probabil mai activ în relațiile tale. Acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a împrospăta atmosfera.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni Relațional

Joi, o lună sensibilă în Rac sugerează că vei începe săptămâna cu o energie plină de compasiune și de grijă. Nu este greu să îți lași inima să zboare, dar nu îți place să te simți vulnerabil.

Un trigon între Luna în Taur și Soarele din Capricorn încurajează optimismul pentru ceea ce urmează, așa că ieși și sărbătorește având acest lucru în minte. Nu există nicio presiune, așa că distrează-te!

Marte este în Săgetător în Casa a 7-a, iar rezultatele nu pot fi decât unele de efect. A merge după ce și cine vrei, sună interesant!

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni Profesional

 Este posibil să nu fi inspirat să muncești pre mult săptămâna aceasta, dar, în general, starea la locul de muncă va fi una pozitivă. Este însă o săptămână bună pentru a te întâlni cu clienții, colaboratorii sau potențiali angajatori, decât pentru a depune o muncă intensă și concentrată.

Lucrurile sunt interesante pentru tine! Așteptă-te să te ocupi de rezolvarea unor probleme mărunte la birou și la o mulțime de conversații oriunde ajungi, deoarece există o cantitate mare de energie pentru un flux ușor sentimente bune care ar trebui să te ajute moral. Atitudinea este totul acum. Capacitatea ta de a coordona serviciile și de a-ți demonstra valoarea este mare. 

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni Financiar

Săptămâna se referă la Universul care aduce noi piese pe masă de joc și instrumente financiare în viața ta de investitor. S-ar putea să îți faci griji că nu ai un salariu mai mare sau pe o altă treaptă ierarhică. Dar relațiile profesionale din sectorul carierei sunt pregătite să aducă o mare transformare benefică. Fii doar, foarte atent!

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni Sănătate

Pentru a fi cât mai în formă și mai sănătos așa cum îți dorești să fii, poți decide să faci câteva lecturi pe această temă. Există o mulțime de materiale care ar putea să te atragă și unele care, evident, nu o vor face. Te afli într-un cadru spiritual foarte interesant, așa că caută liber prin bibliotecă sau în librăria locală și adună câteva sfaturi utile și abia apoi ia măsuri!

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top