Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Capricorn

Spiritualitatea este importantă acum, iar oportunitatea de a călători, poate în străinătate, se va ivi curând. Sunt posibile unele întârzieri sau complicații la serviciu, dar și ca sănătate, așa că alege cu grijă ce mănânci și în ce condiții.  Banii vin din unele tranzacții legale, în curs. Fii calm deoarece aceste probleme vor fi rezolvate. În general, aceasta este o perioadă bună și de fericire pentru tine. 

Cu toate acestea, cu un accent major pe zodia ta, obiectivele și ambițiile tale nu îți vor fi îndepărtate din minte. Și chiar dacă amesteci lucrurile sau ai curajul să iei atitudine, o vei face fiind conștient de cine îți poate fi de folos. Acest lucru poate părea ca și cum te-ai servi singur într-un restaurant dar este un aranjament foarte practic, care economisește timp și energie și funcționează bine.

O nouă legătură însă ar putea întregii acest punct prin aducerea unei cantități impresionante de informații și potențiale conexiuni care se dovedesc a fi foarte utile.

De luni, Marte este în Casa a 12-a, în sector spiritual unde va sta aproximativ șase săptămâni, făcând din acest moment unul minunat pentru a face schimbări cheie în interior. Procedând astfel îți poate permite să depășești limitările și să îți trăiești viața la maxim.

Relațional. Trigonul dintre Mercur și Uranus începe săptămâna cu un accent hotărât. Nu ești sigur unde te va duce viața amoroasă, dar ești gata să sapi și să faci ceea ce trebuie pentru a reuși.

Încă de săptămână trecută conjuncția Mercur – Jupiter te ajută să spui ceea ce trebuie la momentul potrivit pentru a face o impresie bună. Nu-ți face griji, ei nu știu că o faci doar pe ochii lumii!

Cum Marte este în Săgetător, întâlnirile tale sunt pline de acțiune. Cu cât este pompată mai multă adrenalină prin venele tale, cu atât va fi mai mare distracția!

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Capricorn Profesional

Probabil nu vei câștiga cu niciun argument astăzi, indiferent dacă ai sau nu dreptate, așa că nici nu te deranja să te implici. Șansele sunt împotriva ta și ești depășit de probleme. Așteptați un moment favorabil pentru a face o mișcare mare.

Felul în care îți exprimi gândurile și îți vinzi ideile este puternică. Fa-ți timp pentru a organiza orice plan sau proiect. Capacitatea de a câștiga respectul în situații dramatice te va face să fii un candidat excelent la promovare. Este un moment foarte bun pentru prezentări de caz și pentru a face contacte cu clienți de calitate. Fă-ți temele înainte de a lua în considerare orice achiziție legată de muncă. 

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Capricorn Financiar

Evenimentele ar putea aduce probleme financiare care trebuie revizuite la nivelul Casei a 6-a, a stilului de viață. Ai o mulțime de activități la birou sau instituția în care lucrezi, ceea ce înseamnă că ți se cere să îndeplinești și o mulțime de sarcini. Deoarece această casă guvernează și sănătatea ta, încearcă să nu exagerezi sau altfel sănătatea ta ar putea fi afectată. Cert va fi o săptămână tensionată. Mai bine pleacă în delegaii și învață noi lucruri.

Unele chestiuni cruciale de marketing te determină să vrei să vorbești din ce în ce mai mult. Vocalizează-ți ideile. Aportul tău ar putea face diferența dintre compania ta care ia o decizie profitabilă și una care merge spre disoluie. Împărtășește informațiile intelectuale pe care le ai de foarte mult timp în minte acum. Fă ceva pentru cei apropiați pe care nu îi cunoști bine. Este timpul să vorbești, să fii printre ei și să fii observat. 

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Capricorn Sănătate

A ne oferi beneficiul îndoielii este un lucru de care cu toții avem nevoie. Deoarece ești atât de dedicat unui viitor mai bun pentru tine și pentru cei dragi, există tendința de a te judeca prea aspru. Cu toate acestea, responsabilitatea sănătății familiei, nu ține doar de tine! În schimb, ia-ți libertatea de a te îngriji mai întâi de tine, și apoi de ceilalți. Concurează cu tine când este vorba despre alimentație și mișcare. Aceasta este o adevărată responsabilitate personală!

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top