Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Balanță

Oportunitățile te așteaptă, pe măsură ce ești tentat și testat la locul de muncă și treci toate evaluările cu brio. Majoritatea au observă talentele tale manageriale și abilitățile de comunicare aparte. Sărbătorește cu o scurtă călătorie undeva într-un loc unde să te poți odihni sau lasă grijile deoparte și mergi la un spectacol cu ​​cei dragi. Chiar dacă te bucuri de recompense și recunoaștere, păstrează-ți vigilența și privirea atentă asupra relațiilor. 

Cu o concentrare foarte puternică de energii în Casa a 4-a, sectorul casei și familiei, te poți întreba ce îți va aduce acest sezon de vacanță. Dacă te-ai confruntat cu diverse probleme, înfăptuirea conjuncției lui Saturn cu Pluto ar putea să te încurajeze să faci ceva în acest sens.

Cu toate acestea, pe măsură ce Jupiter li se alătură, în Capricornm în aceeași zonă, prezența lui aici îți poate ridica moralul. Este posibil să începi să crezi că lucrurile pot funcționa așa cum sperai, stare care poate aduce o calitate sporită oricăror sărbători și adunări aniverare.

Poate fi important să fii plin de resurse în această perioadă de distracție și de cheltuieli a anului și, în acest scop, s-ar putea să te orientezi spre organizare și să găsești cele mai bune oferte pentru mâncare, cadouri, petrecere a Crăciunului sau a Revelionului, orice altceva necesar pentru ca acest sezon să fie unul de neuitat.

Un sextil Venus – Neptun la acest sfârșit de săptămână te-ar putea face să te înțelegi foarte bine cu cineva, platonic sau romantic.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Balanță Relaţional

Fii pregătit pentru lucruri uimitoare. Cineva special este gata să treacă peste trecut doar observându-te și va face curând următorul pas către reaproiere. Nu ezita; acționează cu pasiunea pe care o simți acum. Exprimă tot ce ai simțit în ultima perioadă. Împărtășește idei și observații. 

Viața ta sentimetală poate beneficia de câteva aplicații sau imlicații romantice neașteptate, mai ales cu Luna în Gemeni la mijlocul săptămânii, și este momentul perfect pentru a afla ce se întâmplă! Sfârșitul de săptămână, cu Luna în Pești, îți va aduce sentimente puternice cu privire la cineva, dar oare poți avea, cu adevărat încredere, în intuiția ta? De ce să nu mergi alături de copilul interior atâta timp cât te simți bine?

Pătratul Soare –  Neptun răspândește însă confuzie, așa că nu este un moment prea bun pentru a lua decizii majore. Așteaptă un timp până când poți să-ți dai seama care este momentul potrivit.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Balanță Profesional

Întrebă-te ce poți face pentru a fi un ajutor și mai mare pentru cei care au nevoie. Acum este timpul să lucrezi pentru alți oameni, nu doar pentru tine. Aceste acte de generozitate și de bunătate îți vor aduce puncte mari în Univers. Dozează-ți timpul și energia.

Frustrările legate de muncă nu trebuie să te consume. Fă un pas înapoi și analizează situația. O perioadă de inactivitate poate părea fără sfârșit, dar nu va dura pentru totdeauna, îți spun eu. S-ar putea să te simți în conflict cu relațiile de la locul de muncă. Energia de care dispui  însă, aduce șansa de a schimba mecanismul. Inima ta s-ar putea mișca într-o direcție, iar mintea în alta, dar trebuie să iei o decizie. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Balanță Financiar

Săptămâna aceasta există activitate intensă în domeniul moștenirilor și proprietățile comune. Trebuie să acorzi mai multă atenție însă, sursei principale de bani – cariera. Deși un câștig uriaș îți poate susține visele pe termen lung, cariera te va susține și emoțional. Universul aduce o pauză mai mare decât te-ai fi putut aștepta în ultima vreme. Poți folosi stabilitatea pe care o ai ca să asiguri alte zone.

Fii curajos și fă o mișcare îndrăzneață într-o întâlnire de afaceri sau prezentare de produse. Calitățile tale de leadership vor fi observate și abilitățile manageriale apreciate. Parte din plățile sau compensațiile întârziate pe care le-ai așteptat ceva timp, îți oferă șansa să accesezi resursele de care ai nevoie ca să faci unele reparații necesare în casă sau să investești într-o achiziție de bază, practică. Informează-te înainte de a cumpăra. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Balanță Sănătate

Starea de sănătatea generală poate fi legată de stresul cu care te confrunți în carieră. Dacă responsabilitățile se dovedesc prea mult pentru tine, atunci ia măsuri pozitive. Deleagă unele dintre sarcini și relaxează-te mai mult. Dacă ai și alte probleme, atunci fă ceva pentru a le rezolva. În orice caz, deții cheia sănătății tale în propriile-ți mână. Preia controlul!

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top