Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Berbec

Săptămâna asta ai două preocupări principale – locația și finanțele. Poate va trebui să te muți – în altă localitate sau poate chiar în străinătate. În ceea ce privește tema finanțelor, s-ar putea să fi necesar să strângi oarece capital sau să faci față altfel, împrumuturilor. Acestea sunt orientate mai mult spre afaceri decât în plan personal. 

Cu Soarele în Casa a 9-a, în sectorul călătoriilor și aventurilor care te inspiră să deschizi drumuri în zone neaccesate încă și un accent major pe casa de carieră, s-ar putea să descoperi că îți risipești uneori energia, copilărește. 

În plus, Marte își continuă călătoria prin Scorpion, iar acest lucru ar putea încuraja o abordare intensă a obiectivelor personale.

Totuși, săptămâna aceasta este însemnată, întrucât Jupiter și-a început tranzitul prin Capricorn sporinudu-ți speranțele legate de carieră, de afaceri și de ambiții. Dacă ți s-a părut că nu ajungi nicăieri, energia jupiteriană poate ajuta la rezolvarea rapidă a acestora și te poate ajuta să ajungi în vârf.

Mercur în trigon cu Chiron, în aceeași zi, deci ar putea fi un moment al deciziilor tămăduitoare. Dar sextilul Venus – Marte poate face să fii atras de mintea sclipitoare a cuiva care ar putea să îți dea unele sfaturi.

Duminica este o zi de visare, deoarece ai putea fi înclint să vizionezi un film care să te inspire sau să citești o carte bună. Există și avertismente în ce privește romantismul. Alege.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Berbec Relaţional

Pari rupt de realitate și gata să dai chiar doi pași înapoi. Încă simți că ești solicitat intens, dar de altă natură. Curând vei avea parte de o mișcare mare. S-ar putea să te simți suprasolicitat sau epuizat de obligațiile sociale care nu pot fi întotdauna încheiate în timp util, ci cu întârzierii. 

Când Jupiterul a intră în Capricornul ambițios te-a prins cu garda coborâtă. Obiectivele tale sentimentale sunt în față și pe centru. Dragostea s-ar putea percepe mai mult ca muncă decât ca o joacă, ceea ce nu este chiar atât de distractiv.

Luna ajunge în Rac la sfârșitul săptămânii, făcându-te un partener grijuliu și plin de atenție. Caută oameni care sunt pe aceeași lungime de undă emoțională ca și tine acum.

Pătratul dintre Soare și Neptun, de la sfârșitul săptămânii ar putea să te facă să îți pui mai multe întrebări decât ți-ai dori. Aș spune să le eviți pentru că nu aduc răspunsurile pe care le cauți.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Berbec Profesional

Problemele dificile vor lovi mai tare la nivel personal. Poate ar trebui să vorbești despre lucrurile pe care le simți, deși nu este chiar un mod sănătos de a trata problemele, dar aceasta face doar mai ușor să lămurești lucrurile pe parcursul săptămânii.

Universul îți poate disipa energiile. Este posibil să simți dorința de a evita anumite responsabilități. Partea bună a lucrurilor este că e un moment bun pentru contacte sociale și comunicare activă. Încearcă la locul de muncă să fii calm și relaxat pentru deoarece asta ajută la scăderea stresului tuturor. Sarcinile dificile pot fi îndeplinite cu ușurință. Energia susține o abordare lentă, chiar prudentă. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Berbec Financiar

Ai o problemă interesantă în mâinile tale săptămâna aceasta. Ți se solicită să iei legătura cu calitățile tale de investitor și să îți setezi obiectivele în consecință. Majoritatea oamenilor spun că oricum câștigi destui bani, dar asta nu ar trebui să îi deranjeze pe ei. Vrei să ajuți oamenii din zonele calamitate să-și reconstruiască viața. Investițiile cu caracter social ți se potrivesc ca o mănușă. 

Înainte de a te putea bucura de călătorii, te poți confrunta cu probleme imobiliare sau să ți se strice mașina. Oportunitatea de a scăpa de aceste neajunsuri, este cea care te va expune la noi oportunități și perspective spirituale. Vorbim despre o fază de noroc și edificare. De asemenea, transformarea carierei este posibilă, deși ar putea fi vorba doar despre o revenire financiară temporară. Fii atent acum la bunurile pe care le ai și la sănătate pentru a te proteja de accidente, pierderi sau furt.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Berbec Sănătate

Ai tendința să fii foarte sensibil la atmosferă și chiar la bolile altor persoane, iar săptămâna aceasta nu face excepție. Dar poți face ceva în acest sens, fă. Ai puterea de a-ți îmbunătăți sănătatea și starea generală imaginându-ți că ești bine și plin de energie. Mintea subconștientă răspunde foarte repede gândirii pozitive. Dacă îți poți antrena creierul să creadă că ești sănătos, vei fi sănătos.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top