Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Săgetător

Eforturile de a fi concentrat și obiectiv se vor plăti bine. Fii mai puțin vocal și vezi-ți de treaba ta si fi cât se poate de realist. Problemele bănești pot fi atenuate de săptămâna aceasta, întrucât Jupiter se mută în Casa a 2-a, casa banilor proveniți din muncă proprie,unde va sta aproximativ un an. Dacă aceast aspect al vieții tale a fost dificilă de ceva vreme, prezența lui Jupiter aici, te poate ajuta să întâmpini furtunile deoarece este asemenea unui tampon sub formă de asistență financiară sau a unui venit suplimentar care poatea transforma lucrurile, atenuându-le sau amplificându-le. Cu toate acestea, vei fi, dornic să profiți la maxim de bani și resurse și să investești în mod înțelept, iar Jupiter te poate ajuta în acest sens.

Mercur își continuă călătoria prin Casa a 12-a, zona ta spirituală, așa că ar da orice numai să îți asculți intuiția, în special la începutul săptămânii, deoarece acest lucru ți-ar putea face viața mai ușoară cu privire la o problemă sau o decizie financiară care te-a cam băgat în corzi. Are nevoie stima de sine de un impuls? Un compliment al cuiva te poate face să te simți mult  mai bine. În cele din urmă, fii clar cu planurile tale din acest weekend sau poți pierde o ocazie extraordinară.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Săgetător Relațional

Cred că va trebui să amânci puțin romntismul, deoarece lucrezi pentru a rezolva unele conflicte interne. A fi un pic detașat, nu ar fi o greșeală, deoarece ai nevoie de timp și spațiu pentru a-ți păstra mintea clară și neclintită. Stabilește-ți câteva obiective și elaborează o strategie pentru atingerea lor. 

Jupiter, planeta cu spirit liber, controlează realitatea mai atent și grijului de când face echipă cu Capricornul strict, la începutul săptămânii. Poți trage o speranță în legătură cu o situație romantică în devenire, dar poate dorești, în același timp, să îți micșorezi puțin așteptările.

O săptămână cu Luna în Taur, îți dă dispoziția de a fi grijuliu și plin de compasiune, dar și de a face greșeala să te îndrăgosteși de persoana nepotrivită, deci încearcă să nu cazi în capcană. 

Aveți intenții bune în prezența pătratului dintre Soare și Neptun, de la sfârșitul săptămânii, dar nu să nu te miri dacă lucrurile nu stau chiar așa. Confuzia este un produs secundar, comun acestui tranzit și nu ești deloc imun la influxurile lui.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Săgetător Profesional

 Ai o perspectivă bună de unde poți privi totul. Înțelegi unde ești și unde vrei să mergi. Nu toată lumea din jurul tău te susține. Poate vrei să îi scoți pe acești oameni din viața ta. 

Termină tot ce începi acum. Acesta este un timp cu energie sporită. Ești convins că stai pe scaunul șoferului și îți poți alege propriul drum prin gândurile și acțiunile proprii dar nu aș spune că este chiar așa. Un proiect la care lucrezi de ceva timp ar trebui să înceapă să-și arate roadele. Acest lucru se poate întâmpla în ciuda șefului tău, care nu prea este rezonabil. Este, de asemenea, un moment foarte bun pentru un interviu la un loc nou de muncă.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Săgetător Financiar

Ai prefera să te distrezi cu familia și să pari naiv, dar asta nu se va întâmpla deoarece trebuie să fii atent la cheltuieli. Este necesar este să te concentrezi mai mult asupra modului în care vei proteja viitorul familiei și cum te poți asigura că nu vor trebui să sufere niciodată inutil. 

Acum este mai important ca niciodată să menți sentimentul de echilibru în tot ce faci. Continuă în același fel și în același ritm. În acest moment, ar fi inteligent, mai mult ca oricând, să îți păstrezi modestia, să rămâi cu picioarele pe pământ și detașat de problemele celorlalți. Fii atent ce spui și vorbește cu tact, mai ales dacă trebuie să transmiți vești proaste sau să ai o opinie nepopulară. Fă-ți viața mai ușoară, muncind pentru a păstra pacea acasă și la locul de muncă. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Săgetător Sănătate

Dacă ai un program agitat, acordă-ți timp pentru a te relaxa și a deconecta. Măcar o jumătate de oră stai deoparte pentru a-ți odihni mintea, dar și corpul, asta te va ajuta să fii, în general, mult mai eficient. Cu toate acestea, nu trece totul doar prin prisma mișcării. Dacă te relaxezi, nu îți petrece timpul gândintu-te la problemele tale ci să te odihnești și mai mult. Desprinde-te cu toate acesteschimbări pentru a obține un beneficiu real.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top