Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Gemeni

Rezultatele bune sunt inevitabile, deoarece ai lucrat din greu și ești bine organizat. Mulți te admiră pentru disponibilitatea ta de a da o mână deajutor. Ești dispus să depui cele mai mari eforturi și să lucrezi pentru a păstra calmul și liniștea. Evită deciziile pripite și fă toate achizițiile de care ai nevoie, cu grijă. Nu este momentul să cheltui mult și repede. 

Ceea ce te-ar putea ajuta este tranzitul lui Jupiter prin în Capricorn, în Casa a 8-a unde va sta aproximativ un an și te-ar putea încuraja să ai mai multă încredere în tine și o capacitate mai mare de a te folosi de resursele tale interioare.

S-ar putea să muncești din greu pentru a obține anumite lucruri, dar nu uita să ceri ajutor atunci când simți că nu mai poți. Nu trebuie să faci nimic singur. Să te adresezi altora pentru sfaturi poate face lucrurile mult mai ușoare. Dacă ai o decizie dificilă de luat, discut-o înainte de a o lua.

Weekend-ul ar putea aduce o perspectivă confuză asupra vieții datorată pătratului dintre Soare și Neptun. Ai putea avea impresia că cineva încearcă să-ți submineze planurile și autoritatea. Dacă da, o discuție deschisă poate clarifica lucrurile și poate salva ziua.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Gemeni Relațional

Fii rezonabil cu așteptările față de tine. Te va ajuta să te reconectezi cu pasiunea ta. Este posibil să te bucuri de admirația sau chiar atenția amoroasă, din partea colegilor. Pasiunea în a-i ajuta pe ceilalți nu trece neobservată și vei vedea reveniri de situație în cel mai scurt timp. În ultima vreme, te simți cași cum ai duce toată greutatea lumii pe umerii tăi. Desigur, ai mers pe o cale dificilă în ultimul  timp. 

Jupiterul și-a început drumul prin Capricorn încă de săptămâna trecută limitând neașteptat, romantismului. A lucra din greu pentru ceea ce dorești s-ar putea să nu fie suficient acum.

Luna în Leu de duminică, aduce spontaneitate și un indiciu de agresivitate asupra vieții amoroase. Fii îndrăzneț, nu ai ce pierde!

Pătratul dintre Soare și Neptun în weekend, te face să eziți să ieși și să îți urmezi interesul și,la fel, dacă te oprești este în regulă. Visarea cu ochii deschiși are și ea beneficiile ei.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Gemeni Profesional

Nu căuta răspunsuri unde știi că vei găsi aceleași întrebări vechi. Uită-te după ceva nou. Dacă vrei cu adevărat o părere despre această problemă, trebuie să discuți cu cineva care are o perspectivă diferită de a ta. Nu-ți fie teamă să te apropii de oameni diferiți.

Este ușor să petreci timpul mai mult vorbind decât să acționezi. S-ar putea să dorești să joci mai departe sau să te simți neapreciat pentru ceea ce faci. Resentimentele unui client sau ale unui șef vor acționa împotriva ta. Modificarea acestei stări de lucruri este necesară, iar asta include atitudinea ta față de oameni. Universul sugerează că uneori este necesar un compromis și o toleranță mai ridicată pentru opiniile care diferă de ale tale. Eliberează aceste tensiuni în afară, nu la locul de muncă.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Gemeni Financiar

Săptămâna aceasta este despre Universul care face să fii și mai creativ. Adaugă la aceasta, aspectele care afectează, în prezent, independența casei muncii, așa că ai o săptămână pentru a începe să te gândești să începi o afacere de nișă sau să îți mărești veniturile cu o altă activitate. Poate că există și o anumită instabilitate. Fii cât se poate de pregătit să faci economii și planuri alternative.

Organizarea la locul de muncă își arată roadele. Profiturile afacerilor și câștigurile financiare sunt rezultatul eforturilor personale. Alții remarcă etica, spiritul revigorant și optimist. Poți resimți sarcinile care îți sunt atribuite acum ca un mesaj din partea stelelor cu și pentru tine, așa că lucrează la foc redus ca să te și relaxezi în același timp. A face un serviciu comunitar sau a te conecta cu alții ar putea face lumea mai bună. Evite deciziile impulsivie și ai răbdare cu provocările pe care le întâmpini în această săptămână, deoarece acestea sunt temporare.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Gemeni Sănătate

S-ar putea să fii nevoit să cheltui bani pentru sănătate. Dacă ești într-o formă bună, atunci cheltuielile se referă la cumpărarea unor echipamente noi pentru exerciții fizice sau să investești ca să devii membru unui club. Dacă ai probleme de sănătate, poate dorești să încerci și calea terapiilor alternative. Nu cheltui banii pe o soluție temporară dacă dorești rezultate de durată, deoarece acestea nu sunt fiabile.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top