Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Rac

Ești gata să mergi într-o nouă direcție. Adună-ți forțele într-un nou efort comun. Pot apărea probleme care țin de legaliate sau conflicte de natură diversă, așa că asigură-te că te implici în toate problemele, cu conștientizare tactică. Sentimentele și divertismentul constituie la un moment dat, un moment principal. Gestionarea inteligentă a unei situații poate dezamorsa unele situații tensionate sau explozive. 

Sectorul tău relațional este foarte concentrat, iar acest lucru pare să se întâmple de ceva timp. Dacă te-ai întrebat dacă relațiile tale vor fi vreodată pașnice și relaxate, mișcarea lui Jupiter în Capricorn, semnul tău opozabil, dar și locul în care cade Casa a 7-a, a relațiilor de orice fel, ar putea fi o binecuvântare, amănunt deloc neglijabil. Va sta aici aproximativ un an și în tot acest timp ar putea încuraja o perspectivă mai pozitivă asupra obligațiilor cheie.

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să ai în vedere pe cineva, fapt care ar putea coincide cu anumite discuții aprinse și cu o atracție puternică. Asigură-te că asta îți dorești înainte de a duce lucrurile mai departe.

Pătratul dintre Soarele aflat în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, a  rutinei cotidiene, a sănătății și a nutriției, și Neptun din Casa a 9-a, sectorul călătoriilor și a spiritului de aventură, există potențial unei confuzii cu privire la sarcinile personale și sarcinile administrative și cotidiene. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Rac Relațional

Găsești o nouă aventură, o nouă relație, o nouă perspectivă. Ceva interesant este chiar după colț. Există destule lucruri și evenimente în lumea exterioară care să îți atragă atenția. Fă-ți ceva timp și pentru tine. Bucură-te de muzică, de o petrecere, de o excursie sau de o piesă de teatru. O schimbare de peisaj te va ajuta să te reorientezi și să te regrupezi. Ai capacitatea de a transforma lucrurile și de a merge pe calea cea bună. 

Când luna va trece prin Taur la începutul săptămânii, crearea de conexiuni noi nu va fi chiar atât de ușoară. Cu toate acestea, aduce potențialul unei transformări sentimentale pe care însă, doar timpul o va confirma. Apoi, când Luna va ajunge în Rac, în weekend, o mulțime de sentimente și stări ies la suprafață. Dacă nu poți spune cuiva cum te simți cu adevărat, scrie despre asta într-un jurnal, actiunea poate avea un caracter cathartic.

Pătratul Soare – Neptun, în cheie joasă te face să nu vrei să ieși doar pentru a face pe plac partenerului de viață. Nu este momentul însă, să îți asumi riscul unei rupturi, chiar dacă vei supraviețui.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Rac Profesional

Ai în minte problemele de acasă și cum aceste lucruri dețin mult mai multă importanță decât problemele de muncă există riscul să nu mai faci față. Indiferent dacă ești la birou sau nu, ai grijă mai întâi de aceste griji casnice, astfel încât să te poți concentra pe muncă, mai târziu.

Fă-ți o listă care te va ajuta să fii mai productiv și creativ în același timp. Poți beneficia de un curs la un atelier de creație sau un seminar, care este parte lucru și parte joc. O meserie care îți place cu adevărat ar putea fi după colț. Ai răbdare și fă tot posibilul să faci ce îți place.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Rac Financiar

Este posibil ca aspectele financiare să te determine să pui piciorul în prag sau să determini pe cineva să facă asta. Ferește-te de impulsul de a da prea multe explicații sau de a deveni defensiv. S-ar putea să îți vină brusc o idee despre cum să îți materializezi ideile într-un loc public. Fă cum îți disctează inima. Oferă cea mai bună înțelepciune în această situație.

Ești îngrijorat pentru reputația ta și precocupar cum să ții oamenii lângă tine. Pe măsură ce încerci să negociezi cu bunăvoință ce vrei să obții, asigură-te că ții cont de propriile forțe și limitări. Această fază va face loc unor noi oportunități, dar poate fi necesară și o schimbare de fond. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Rac Sănătate

Fă din sănătatea ta o prioritate și fii pregătit să faci orice trebuie pentru a-ți fi cu adevărat bine. Dacă nu ai alocat bani pentru suplimentele alimentare sau pentru luarea altor măsuri care să te ajute să ai o condiție fizică bună, este timpul să faci acest lucru. Află ce îți lipsește și dă-ți șansa de a fii sănătos, atât interior cât și exterior. Recompensele vor fi pe măsură.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top