Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Leu

O despărțire recentă îți provoacă încă, stres și anxietate. Încearcă să accepții inevitabilitatea schimbării și profită din plin de asta. Ai o nouă oportunitate, așa că ai șansa de a profita. Găsește un echilibru între timpul cât ești singur și activitățile sociale pe care le ai împreună cu prietenii și persoanele dragi. Bătrânii îți pot da sfaturi prețioase. 

Poate ți se pare că ai muncit mult în ultima vreme, dar, în ​​loc să faci lucrurile din ce în ce mai ușor, să ți se pară că le faci din ce în ce mai greu deși ajutorul ar putea fi la îndemână, însă, pe măsură ce Jupiter va tranzita Capricornul și Casa a 6-a, sectorul muncii și a stilului de viață, lucrurile se vor regla. Prezența Marelui Benefic aici, te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită, analizând imaginea în ansamblu. Dacă simți că lucrurile stagnează, Jupiter te-ar putea încuraja să cauți ceva mai potrivit cu talentele și abilitățile tale.

Modul în care îți trăiești viața este, de asemenea, important și s-ar putea să fii dornic să-ți restructurezi obiceiurile habituale și rutinele pentru a reflecta dorința tot mai mare de a fi mai sănătos sau de a trăi mai holistic.

Ai grijă totuși în weekend, deoarece lucrurile s-ar putea să nu fie chiar așa cum par. Dacă cineva te încurajează să preiei o schemă, gândește-te foarte bine. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Leu Relațional

Cauți securitate emoțională și stabilitate. Totuși simți compulsiv nevoia de a agita lucrurile. Este un semn bun. Fericirea de acasă este esențială pentru tine acum. Bucură-te de compania familiei și a prietenilor. Acum găsești multă bucurie și împlinire, iar eforturile pe care le depui pentru fericirea casnică nu se pierd niciodată. 

Luna în Taur la începutul săptămânii te împinge să faci ceva ce nu ai face în mod normal. A ieși în afara zonei tale de confort este o modalitate bună de a merge la o întâlnire și de a cunoaște oameni noi. Luna din Pești de vineri, încetinește ritmul și îți permite să îți arați partea ta mai emoțională. Romantismul este cheia pentru a obține ceea ce dorești.

La sfârșitul săptămânii pe timpul unui consum redus de energie solară, datorat pătratului dintre Soare și Neptun, care induce o stare de spirit de tipul nu vreau să încerc cu adevărat. În regulă, dacă nu te simți acum în stare, așteaptă până când vri fi ptrgătit să o faci.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Leu Profesional

Ascultă înainte de a vorbi. Oferă-le oamenilor timp pentru a-și spune păsurile și emoțiile înainte de a sări și a contrazice. Înveți foarte multe când ai răbdare și vei acorda atenție ideii care vine de la o altă persoană.

Ar putea fi o săptămână incredibil de aglomerată. Apelurile, mailurile și cererile celorlalți vor trebui să fie gestionate cu atenție. Materilizarea și profitul sunt forțele motrice ale afacerii tale. Din păcate, acesta nu este momentul de a căuta satisfacție sau un sens mai profund în activitatea ta. O situație de lungă durată trebuie mai întâi analizată din interior. Fă tot posibilul și bucură-te de oamenii pe care îi întâlnești.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Leu Financiar

Săptămâna aceasta ai undă verde din Univers pentru a extinde căutarea de angajare. Influxurile astrale te susțin dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dacă te gândești să îți schimbi munca, dacă ceea ce fai acum nu are niciun sens real pentru tine. Este, de asemenea, timpul să iei în considerare unele împrumuturi.

Este posibil să ai niște cheltuieli bănești pentru a face față unei situații de urgență medicală care te afectează pe tine sau persoana iubită. S-ar putea să fie nevoie să te internezi în spital sau să mergi la un centru medical din afara orașului. Discută aceste probleme cu specialiști și urmează-ți instinctele în timp ce iei decizii importante. 

O relație sau o conexiune se poate încheia, provocându-vă tristețe sau stres. Folosește această fază pentru a te reîncărca și pentru a-ți extinde părerile și a încheia cu unele acte caritabile. Ești în cărți, ca să spun așa, pentru a te reinventa. Oportunitățile așteaptă. Lasă-ți ingeniozitatea și creativitatea să te ajute să găsești calea.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Leu Sănătate

Visele pot fi avertisment cu privire la orice problemă de sănătate. Profită de acest lucru dacă păstrezi un jurnal. Trebuie să îți faci timp să citești și să interpretezi simbolurile. Cu toate acestea, îți poți îmbunătăți mult sănătatea prin puterea gândirii și prin eliberarea și vindecarea emoțiilor intense. Practici precum meditația îți vor oferi instrumentele suplimentare pentru a-ți susține calea pe care ești.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop Saptamanal

To Top