Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Fecioară

Săptămâna este ideală pentru crearea de rețele. Ai un mesaj de transmis iar carisma ta atrage noi contacte. În timp ce ești sufocat de relațiile sociale, ai grijă, verifică dacă ai încuiat mașina sau ușa casei ori a apartamentului, pentru a nu fi victima furtului sau a accidentelor. Includerea într-un grup social nou, posibil unul centrat pe educație sau pe deprinderea unei noi abilități. 

Soarele își continuă tranzitul în sectorul casei și familiei, încurajându-te să îți intri în formă odată cu începerea sezonului de sărbători. Accentul principal cade pe Casa a 5-a, sectorul de agrement, creativitate și mici investiții. Jupiter s-a mutat, pentru o ședere de aproximativ un an, în Capricorn, iar prezența lui aici poate stimula spiritele. Dacă ai lucrat din greu și ai văzut deja câteva rezultate, acestea pot începe să apară una după alta.

Conversațiile din această săptămână sunt intense și s-ar putea dovedi un moment de cotitură în ceea ce privește un proiect, o problemă de afaceri sau poate viitorul unei relații. Pentru a adăuga acest lucru, te-ai putea simți atras de cineva și dornic să interacționezi cu acestă persoană. Deoarece legătura dintre Venus și Marte este de bun augur, ai putea simți conexiunea ca fiind productivă dacă decizi să duci lucrurile mai departe. Dacă îți faci planuri pentru sărbători, fii sigur că toată lumea vrea același lucru, deoarece confuzia de acum ar putea fi cauza întârzierilor ulterioare.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Fecioară Relațional

Ești în centrul atenției și s-ar putea să te simți vulnerabil din punct de vedere emoțional din această cauză. Încearcă să ajungi la ceilalți. Îmbrățișează pe cineva care are nevoie de suport emoțional. Aceste mici acte de generozitate te vor face să te simți mai bine. 

Aripa ușoară a lui Jupiter în tranzit prin semnul practic care este Capricornul la începutul săptămânii, face să te simți confortabil, dar oarecum limitat. Conexează ceea ce știi în loc să încerci să faci ceva, în afara zonei tale de confort.

Duminică, Luna în Leu, te scoate din stare și te ajută să faci prima mișcare. Este bine să iei inițiativa!

Pătratul dintre Soare -Neptun de la sfârșitul săptămânii, are o energie persuasivă, dar, sincer, nu te miră să te simți puțin tensionat. Îți vei reveni rapid, dar acum este bine să trăiești doar cu ce este în sufletul tău.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Fecioară Profesional

Nu îți va fi frică să îți asumi răspunderea pentru deciziile pe care le iei. Te simți confortabil în propria piele. Ești mândru de cine ești și de convingerile tale. Această încredere facilitează discutarea deschisă și onestă a problemelor legate de muncă.

Este un moment bun pentru a te îndepărta de orice a fost o prioritate în ultimul timp. Dacă te concentrezi pe alte domenii, vei reveni la munca inițială cu un sentiment de reînnoire și un entuziasm mai mare. Energia debordantă poate provoca conflicte cu clienții sau colaboratorii. Zvonurile zboară cu viteza luminii, iar progresul încetinit sau blocat ar putea fi stresant pentru toți. Pot exista întârzieri în ceea ce privește fluxul de numerar, dar vremurile dificile se vor termina curând.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Fecioară Financiar

Universul îți oferă un puternic sentiment de securitate pe măsură ce îți construiești averea și iei decizii cum, unde și în ce să investești. Ai o viziune puternică despre locul în care dorești să ajungi și nu ai de gând să lași lucrurile la voia întâmplării. Singurele lupte ar putea veni dinspre destabilizarea Casei a 8-a, casa datoriilor care îți poate îngropa viziunea.

Ia o pauză de la grijile de la locul de muncă ieșind în afara cercului tău social obișnuit. Este un moment ideal pentru crearea rețele, așa că fă o conexiune care te va ajuta să te lansezi în direcția în care vrei să mergi. Nu îți asuma riscuri pe care s-ar putea să le regreți mai târziu. În schimb, ia decizii motivate, cu atenție, și continuă să lucrezi pentru materializarea acestora.  Calitățile tale de conducere și carisma nu vor trece neobservate.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Fecioară Sănătate

Apelează la tehnici orientate spiritual pentru a îți permit să rămâi în formă excelentă și să te bucuri, de asemenea, de niveluri ridicate de energie. Yoga este o disciplină spirituală care poate avea un efect profund pozitiv asupra minții, emoțiilor și acestea, la rândul lor, asupra corpului tău. În mod similar, tai chi-ul ajută la prevenirea bolilor, echilibrând fluxul subtil de energie din corp. Dacă te simți atras să încerci ceva diferit, mergi pe asta.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top