Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Taur

Se pare că ai lăsat lucrurile să alunece nefiresc într-o direcție pe care nu o poți controla din cauza plictisului. O relație problematică poate face să te simți complet blocat în acțiunile tale. Uneori odihna este necesară, altfel începi să simțiți exagerat evenimentele. Încearcă să înțelegi relația în care se simt unele tulburări. Elimină blocajele și reținerea în toate sferele de acțiune care nu mai funcționează. 

Apelul instinctului ar putea fi și mai puternic în această săptămână, deoarec Jupiter doar ce a intrat în Casa a 9-a, casa călătoriilor și aventurilor, unde va sta aproximativ un an. Această influență ar putea aduce oportunități de a-ți extinde cunoașterea, fie prin studiu, fie prin călătorii și, în general, ieșind din zona ta de confort. Oricum, concentrarea pe această zonă este puternică și nu ar fi surprinzător dacă viața ta ar începe să se schimbe cu totul întâmplător. Va trebui să te bați și să tragi din greu pentru a-ți îndeplini obiectivele, dar va merita.

Schimburile de idei cu partenerul sau cu cineva de care ești atras romantic ar putea fi intense, cu un indiciu spre pasiune. Dacă ai în vedere să iei o pauză, acest gest ar putea cimenta relația sufletește vorbind.

Cu Neptun care se amestecă și el în această poveste, în weekend, ar fi înțelept să nu te arunci în scheme care sună bine, dar care lasă multe de dorit.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Taur Relațional

S-ar putea să te simți luat prea din scurt într-un proiect pe care a trebuit să îl finalizezi rapid și care a adus o încărcătură grea de stres. Fă-ți timp pentru a-ți reîncărca și a-ți relua acea pasiune cu care te apropii, de obicei, de viață. Evită, în schimb, cheltuielile excesive. Fă din relații o prioritate, în schimb. 

Să întâlnești oameni noi nu este dificil în timpul lunii în Gemeni la mijlocul săptămânii, dar s-ar putea să nu fie întotdeauna vorba despre o legătură romantică. O nouă prietenie ți-ar putea aduce mai mult timp.

Pătratul dintre Soare și Neptun din weekend îți transmite să nu te stresezi prea mult pentru lucruri pe care nu le poți schimba. Nu poate fi totul perfect, iar fericirea este doar o dorință.

Luna se mișcă prin Rac în weekend, așa că vei dori să petreci timpul în compania altor semne de apă. Dacă apare și o întâlnire mai târziu, vei avea o scuză foarte bună să dispari.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Taur Profesional

Auto-exprimarea creativă va juca un rol important în activitatea de săptămâna aceasta. Inspiră-te de la copii. Energia lor ridicată, lipsa fricii și inocența te vor inspira să deschizi drum acestor calități și în tine și să le pui la muncă. Ai multe de oferit.

 Universul pre să nu se implice săptămâna aceasta. Poate că zvonurile și apropourile pot trece pe lângă tine. Rezolvă-le sau ignoră-le și vezi-ți de afacerea ta. Este important să rămâi calm și echilibrat. Poți fi persoana care îi ajută pe ceilalți să își rezolve problemele. Evită însă, în ideea de a ajuta, să preiei starea cuiva mai slab sau cu probleme. Decizia trebuie să le aparțină.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Taur Financiar

Ești un geniu, știu, doar că alții nu s-au prins încă. Toate lucrurile unice și individuale te pot atrage acum, mai ales că se raportează la banii tăi. Și din moment ce activitatea intensă este în Casa a 11-a, casa prietenilor, a grupului social și a politicilor de acțiune, este momentul să îți spui părerea despre ceea ce faci în prezent pentru a câștiga bani, precum și despre lucrurile pe care vrei să le faci în viitor.

S-ar putea să te simți sub lupă acum, incapabil să-ți atingi nivelul obișnuit de productivitate. Ceva serios din mintea ta a preluat controlul asupra acțiunilor de zi cu zi. Ascultă câteva sfaturi bune. Poate fi răspunsul pe care îl cauți. De asemenea, și pierderea poate fi probabilă, așa că pregătește-tepentru orice eventualitate. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Taur Sănătate

Este posibil să fii pe punctul de a obține o nouă perspectivă asupra problemelor de sănătate pe care le ai. Dacă modul tău actual de a face lucrurile, nu funcționează, trebuie să schimbi abordarea. O carte sau o conversație cu cineva de specialitate, te-ar putea încuraja să gândești lucrurile în alți termeni. Alternativ, poți găsi exact ceea ce căutați în timp ce navighezi pe Internet. Dacă doriți cu adevărat răspunsuri, le vei obține. Asigură-te că mânci corect și dormi cât trebuie.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top