Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Vărsător

Te simți extrem de apreciat la locul de muncă, deoarece munca este răsplătită cu un spor salarial sau o funcție la care nici nu te aștepți. Evită să intri în concurență inutilă cu cineva care nu vrea decât să te provoace, în schimb, acordă atenție rutinei zilnice, ținând cont de toți cei care depind de tine. Carisma, te aduce acum în centrul atenției. 

Cu o casă plină în sector spiritual, Casa a 12-a, sunt multe lucruri în interior care te-ar putea ajuta la schimbarea jocului. Cu toate acestea, există și o veste bună în această privință, întrucât Jupiter a intrat în această zonă pentru o ședere destul de lungă, aproape un an. Pe măsură ce trece prin Capricorn, te-ar putea ajuta să-ți dezvolți credința într-o putere superioară, dar mai ales în tine. Intuiția poate fi îmbunătățită, iar acest lucru ar putea fi de mare ajutor atunci când ai de a face cu urcușurile și coborâșurile vieții.

Cu toate acestea, cu Marte care se deplasează prin Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și carierei, s-ar putea să ai planuri mari. Dar ia vezi dacă mintea și inima ta sunt sincronizate? Reflecția te poate ajuta să-ți înțelegi motivele și ar trebui să permită să îți asumi gândirea, astfel încât să ai succes.

Dacă te gândești să te înscrii într-un club încearcă să afli, mai întâi, prețul contractului, în special în acest weekend, deoarece ar putea exista o ceva ascuns în toată povestea.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Vărsător Relațional

Ia o pauză din mediul tău obișnuit, dacă te simți atacat de concurență și lupte interne. Ridică-te deasupra problemelor altora și ieși din calea bârfelor. Un prieten sau rudă, poate un unchi sau o soră, este gata să îți facă cunoștință cu oameni noi și interesanți. Așa că este un moment favorabil pentru crearea noi rețele. O nouă relație sentimentală este, de asemenea, probabilă. 

Jupiter care este nu doar cel care aduce șanse ci și justițiar, face echipă cu Capricornul  foarte bine ancorat în realitate, în același timp, îți permite să te concentrezi pe obiective romantice pe termen lung. Uită-te la experiențele aventuroase din trecut pentru inspirație.

Luna în Taur îți pune simțurile în alertă, astfel încât vei fi sensibil la anumite mirosuri, sunete și priveliști frumoase. Puterea atingerii va fi, de asemenea, puternică.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Vărsător Profesional

Nu este nimic mai rău pentru tine decât să rămâi blocat în rutină. În acest moment este posibil să fii într-adevăr blocat pentru că te simți confortabil acolo. Simți stabilitate, dar asta nu te prinde. Asumă-ți riscul și treci la nivelul următor.

Universul îți poate dispersa energiile. Este posibil să experimentezi un fel de energie de pornire / oprire care poate fi dificil de depășit. Fă-ți liste și fă-le simultan cu responsabilitățile pe care le ai. Este un moment foarte bun pentru călătorii sau pentru comunicarea pe distanțe lungi. Susține marketingul în domenii noi. Unii oameni te-ar putea percepe prea capricios sau prea solicitant. Fă un efort să asculți chiar dacă nu este chiar ceea ce vrei.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Vărsător Financiar

 Cu activitatea din casa auto-exprimării săptămâna aceasta, ești liber să îți manifești sinele în cel mai bun mod. Uneori, acest lucru poate însemna că alții, proiectează ceea ce vor să vadă, asupra ta, așa că ai grijă la oamenii care poate nu sunt conștienți de propriile probleme. Acest lucru este deosebit de important în această săptămână. Viața de acasă, ca să nu mai vorbim de casa în sine, ar putea depinde de capacitatea ta de a menține un flux financiar constant. Ai încredere în intuiția ta despre ceea ce este potrivit pentru tine. Ești pregătit să faci o schimbare mare în viața ta. S-ar putea să descoperi că situația ta devine un pic instabilă, cu banii care nu îțiajung de pe o zi pe alta. Modul de a te proteja este să îți dezvolți o strategie puternică de economisire, care va conserva bani în economii la termen, titluri de valoare și economii pe termen scurt într-un cont bancar. Nu este o opțiune – este o necesitate.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Vărsător Sănătate

 Faci tot ce poți pentru a te asigura că sănătatea ta este bună. Vrei să faci exerciții fizice și să lucrezi zilnic ca să te asiguri că acesta este un obicei care te prinde, doar că te urnești mai greu. De asemenea, ești hotărât să elimini orice obstacole care te împiedică să fii în formă. Creează-ți o strategie care funcționează pentru tine și menține-o.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top