Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Pești

Calmul și autocontrolul aduc beneficii, atât pentru tine, cât și pentru familie. Vei avea parte de niște sclipiri fabtastice de intuiție. În anumite privințe, se pare că pur și simplu nu poți face rău. Impactul acestor succese se resimte profund atât în ​​viața de familie, cât și în relațiile personale. Călătoria și tehnologia sunt acum favorizate. 

Viața socială ar putea fi o afacere bună, cu multe lucruri care să te țină ocupat. Cu toate acestea, accentul este sporit pe măsură ce Jupiter, cel de-al doilea stăpân planetar, generos, a intrat în semn, pentru o ședere de un an și aduce jovialitate și expansivitate la evenimentele sociale, întâlniri și sărbători. Dacă ai primit o sună consistentă pentru participarea la activități de grup, conducerea proiectelor comunitare și organizarea de evenimente cheie, Jupiter te poate ajuta să faci un lucru ușor din toate acestea. Totuși, s-ar putea să fii dornic să faci unele restructurări, chiar  câteva modificări, fie în rândul persoanelor cu care interrelaționezi, fie în activitățile pe care le întreprinzi.

O parte din tine ar putea fi dornică să exploreze noi opțiuni și, în acest scop, poți fi dornic să colaborezi cu alții în ceea ce privește o călătorie sau o oportunitate interesantă. Există potențial și pentru dragoste, mai ales dacă pleci într-o excursie sau în vacanță. 

Fii clar legat de motivele tale, în weekend, pentru că s-ar putea să îți dorești ceva care nu este în interesul tău.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Pești Relațional

O despărțire bruscă te-a prins cu garda coborâtă. Cel mai bine ar fi să îți păstrezi liniștea sufletească, dacă poți, și să nu faci o obsesiei din legătura care s-a încheiat. În schimb, începe să aștepți cu răbdare. Fă-ți timp pentru recreere, pentru vizionări sau pentru participarea la diferite sporturi sau arte. 

Când Jupiter începe tranzitul prin Capricorn, lucrurile sunt mai structurate și serioase decât în mod normal. Dacă știi care sunt obiectivele tale romantice, acesta este un moment bun pentru a începe să le urmărești.

Luna petrece sfârșitul de săptămână, în Rac, și face ușor să-ți regăsești dispoziția și să știi exact, ce trebuie să faci pentru ca spațiul să fie perfect pregătit pentru o seară specială. Săptămâna se încheie cu un pătrat dificil între Soare și Neptun și care te face să te îndoiești de tine și de deciziile pe care le iei. În al doilea caz, mersul pe ghicite nu duce la nimic bun.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Pești Profesional

Confuzia constantă din jurul tău, îngreunează operarea cu viteză maximă. Din acest motiv, este important să te aștepți să mergi, puțin mai lent decât de obicei. Fii fericit cu orice poți realiza indiferent de viteză.

 Această perioadă poate crea o mulțime de tensiuni sau un comportament indecent și compulsiv din partea colaboratorilor. Într-adevăr, ești lent dar ești și atent. Testezi tot ce ai învățat, verifică-ți abilitățile și fii clar legat de obiectivele tale. Elaborarea unei liste poate fi deosebit de utilă. S-ar putea să îți fie frică de viitor. Poți experimenta o schimbare bruscă și nu deosebit de binevenită dacă te agiți și te încăpățânezi să o ții pe a ta. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Pești Financiar

Săptămâna aceasta ai un fundament ferm și te poți baza baza banii care îi ai. Vrei să faci ceva neconvențional cu banii tăi, dar cel mai bine este să fii ceva mai conservator cu proiectele pe care le ai. Este un moment excelent pentru a cerceta aspectele mai dure ale investițiilor.

Fă-ți timp pentru petrecerea timpului liber și pentru distracție, luând o pauză bine meritată de la obligațiile de muncă. Politica de birou a fost stresantă, provocând haos și concurență inutilă. Distanțează-te de stres și găsește spațiu pentru a-ți rafina propriile idei creative. Abilitățile manageriale au nevoie doar de o ocazie bună pentru a străluci și vei fi recompensat și recunoscut pentru eforturile tale. O lucrare la scară largă ar putea fi în discuții. Analizează lucrurile ca un broker sau expert în domeniu înainte de a semna orice act.

Fii calm, chiar și în situații grave. De această atitudine vor beneficia mulți, inclusiv prieteni și familia ta. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Pești Sănătate

Se pare că iei, în sfârșit, sănătatea în serios. De asemenea, te distrezi mult. Săptămâna aceasta să nu te miri dacă întâlnești pe cineva foarte special, în timp, ce lucrezi la sală sau faci jogging. Dragostea îți iese în cale și te vei bucura să lucrați împreună. Nu îți strică pierderea în greutate așa că atenție la mâncarea bogată în calorii.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top