Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Scorpion

Dă glas unei probleme din mintea ta, una referitoare la familie. Săptămâna este un moment favorabil pentru călătorii. Planifică-ți o călătorie care îți poate oferi o perspectivă nouă asupra vieții și, poate, te va conecta la noi perspective spirituale. 

În Casa a 3-a, în sectorul comunicării se întâmplă multe și cred că ai putea fii foarte ocupat. Dar, pe măsură ce Jupiter își va începe drumul prin această zonă, unde va sta mai bine de un an, te vei convinge că este un progres. Dacă te confrunți cu anumite probleme, prezența optimistă a lui Jupiter, te poate conecta cu cineva care să te inspire și poate îți va permite să vezi lucrurile într-o lumină mai constructivă.

Totuși, ai putea fi implicat în anumite conversații serioase. Și în timp ce legăturile dintre Venus și Marte se realizează la nivel de octave spirituale, legătura cu cineva care îți place s-ar putea aprofunda pe măsură ce descoperi că împărtășești aceleași interese și pasiuni.

Soarele își continuă călătoria prin Casa a 2-a, a veniturilor din muncă proprie și a valorilor pe care le deți, și face un pătrat cu Neptun în acest weekend. Prin urmare, ai grijă dacă faci cumpărături sau faci ceva care implică bani, pentru că este posibil să nu obți chiar cea mai bună ofertă. Orice informație legată de acest domeniu, poate salva orice dificultate.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Scorpion Relațional

Nu fi prea dornic să te angajezi sau să acționezi ca cineva extrem de îndrăgostit în acest moment. Acum, trebuie doar să lași lucrurile să meargă cu fluxul. Orice mișcarea greșită poate duce la probleme fie că vorbim finanțe, fie de orice altă investiție a timpului, a banilor sau a emoțiilor. Evită situațiile care eclanșează nesiguranță. Nu supraanaliza și ține pasiunea sub control, cel puțin deocamdată. 

Jupiter face echipă cu Venus, Saturn și Pluto în Capricorn, astfel încât ai în minte obiectivele și relațiile pe termen lung. Ești dispus să lucrezi din greu pentru ceea ce dorești, dar nu pune toate ouăle într-un singur coș.

Luna din Gemeni, mai târziu peste săptămână, aprindânde pasiunea pentru cineva nou. Dacă acțiunea de moment, este nouă pentru tine, bucură-te de ea cât durează. Ar putea exista consecințe, dar probabil că acestea merită efortul.

Luna în Rac din weekend, intensifică întrebările despre cineva de care ești interesat. Cât de multă încredere poți să acorzi sau este prea mult? Nu te ajută curiozitatea!

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Scorpion Profesional

Caută modalități prin care îți poți face locul de muncă mai curat. Există coșuri de reciclare, disponibile pentru hârtie, plastic și aluminiu, dacă da, lucruri simple ca acestea pot face o diferență uriașă. Cere sfaturi în acest sens.

Ceva care pare negativ la început ar putea fi o binecuvântare deghizată. Așteaptă-te ca aceasta să fie o perioadă foarte productivă. Orele lungi la serviciu susțin interesele cele mai bune. Evenimentele pot aduce o relaxare neașteptată. Un coleg de muncă te-ar putea fermeca, dar foarte repede vei intra într-un conflict legat de ducerea relației mai departe. Mergi cu ceea ce se simte că este bine. Este un moment ideal pentru a aranja călătoriile sau pentru a face mai multe pregătiri care să îți sprijine cariera.

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Scorpion Financiar

Ai sprijinul Universului săptămâna aceasta și influxurile ating zona asociată călătoriilor în străinătate și învățării superioare. Deși poate suna aiurea, ar putea fi necesar sa te cauți mai departe de locul în care te afli pentru a câștiga mai mulți bani. Explorarea piețelor externe pentru bunurile tale și investițiile străine pentru economii, te vor ajuta să îți diversifici portofoliul și să câștigi mai mult pe termen lung. 

De aceea spun că este un moment ideal pentru a investi în propria ta creștere. Înscrie-te la unele cursuri superioare sau caută un consilier de magine sau un îndrumător. Un profesionist financiar îți dă sfaturi, în timp ce îți faci planuri pentru tine. Săptămâna aceasta ar putea duce la o oarecare transformare în carieră dacă ești gata să îți dai sansa de a te cufunda în ceva nou, poate chiar un cadru instutțional nou. 

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019 Scorpion Sănătate

Ai multe lucruri pe care vrei să le faci. Ai planuri, idei și obiective; cu toate acestea, energia ta poate fi limitată. Săptămâna aceasta poți observa că nu ești tipul care să renunțe, să se ridice și să plece. S-ar putea să fie nevoie să tai sarcini care nu sunt atât de importante. Asigură-te că mănânci bine și bei și multă apă.

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top