Connect with us
Horoscop Minerva Balanță 22 – 28 februarie. O inimă frântă spre final de săptămână

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Balanță 22 – 28 februarie. O inimă frântă spre final de săptămână

Horoscop Minerva Balanță 22 – 28 februarie. Săptămâna se anunță destul de grea, mai ales pe plan sentimental. O să fii pus în tot felul de situații, dar vei ieși din ele, dacă ai prezență de spirit. Anumiți nativi voi ruferi în iubire.

Există limite în ceea ce vei putea realiza luni, deoarce o stare sentimentală te face să te simți ciudat de dezechilibrat. Dar această ciudățenie se dizolvă într-o goană după romantism și bunăvoință. Îi înțelegi pe oamenii din jurul tău mai bine decât ai făcut-o până acum, și vei fi atât de ocupat, încât orele trec. Vei avea ocazia să-i ajuți pe alții să aprecieze frumusețea și armonia. De fapt, ești încă blocat pe acea lovitură de frumusețe, încât te întoarce înapoi, în tărâmul romantic. Este un roller coaster de o săptămână, dar totuși o plimbare distractivă.

Frumusețea te lovește parcă, în moalele capului. Dacă tocmai ai început o relație romantică, aceasta va fi o săptămână semnificativă. Dacă nu ești încă într-o relație curte romantice … ei bine, așteptați câteva zile. Cine știe? Marți este ca un duet între tine și partenerul tăi, ca apoi, să fie potrivit pentru o comunicare profundă. Încearcă să ieși și să experimentezi ceea ce lumea îți oferă, nu doar ție ci și cuiva special. Noutatea este bună, iar armonia plutește în aer. Serile, faci plimbări lungi prin parcurile locale. Uită-te la plante. Privește cerul.

Din anumite motive, când e pune o întrebare toată lumea se uită la tine. Ești accesat în ansamblu acum, iar prietenii, precum și străinii perfecți, o pot simți. Urmează zile grozave. Detaliile? Nu îți face griji cu privire la ele, operează pe un plan superior. Arată-ți talentul pentru a-i asculta pe ceilalți. Modul de a fi social este de a pune o mulțime de întrebări. Acesta este și genul de weekend în care s-ar putea să te simți uluit de artă sau de arhitectura incredibilă, iar flirtul ar trebui să intre în joc.

Această perioadă a anului este clară și frumoasă, nu poți înceta să te gândești la asta. Sigur, sărbătorile sunt frenetice, dar au și o estetică definită care, într-un mod ciudat, poate fi reconfortantă. De asemenea, ești norocos în dragoste acum. Mijlocul săptămânii, ești învățat să te gândești la bunurile materiale – poate îți vine în minte sezonul de Paște deja și îți readuc un sentiment de echilibru perfect. Când îți exprimi sentimentele, oamenii răspund bine.

Horoscop Balanță Minerva 22 – 28 februarie Relațional

Probabil că ești ocupat, săptămâna aceasta, să faci aranjamente pentru o nuntă viitoare. Dacă ești singur, atunci poți constata că ești foarte prins de pregătirile de nuntă ale unui prieten apropiat. Sunt vremuri agitate, dar generează, de asemenea, o mulțime de amintiri plăcute, în rândul familiilor și prietenilor. Va fi o săptămână grozavă; bucură-te și profită la maximum de timpul tău.

Horoscop Balanță Minerva 22 – 28 februarie Profesional

Săptămâna aceasta este o perioadă bună pentru profesioniștii din mass-media și comunicare. Dacă dorești o schimbare, vei avea parte de o ofertă bună, acceptă imediat. Este posibil ca parteneriatele să funcționeze extrem de bine, în acest timp, și te vor ajuta să îți atingi obiectivele de carieră mai devreme. Alegerile vor fi destul de bune pentru tine și îți vor spori perspectivele de carieră.

Horoscop Balanță Minerva 22 – 28 februarie Financiar

Problemele legale lăsate în așteptare vor fi finalizate săptămâna aceasta și rezultatele sunt în favoarea ta. Acest lucru poate aduce chiar și câștiguri monetare pentru tine. Dacă intenționează să cumperi niște articole de lux, trebuie să amâni ideea respectivă pentru o perioadă mai bună. Orice cheltuială inutilă cărora te dedici acum, îți poate afecta finanțele.

Horoscop Balanță Minerva 22 – 28 februarie Sănătate

Săptămâna aceasta va fi lină pe frontul sănătății. Nu te confrunți cu probleme majore de sănătate și vei găsi, de asemenea, alinare pentru durerea de stomac. Trebuie să oprești obiceiurile alimentare nesănătoase, deoarece ar putea duce la unele probleme majore în viitor. Făcând ceva creativ, rămâi activ mental. Exercițiile fizice, în aerul proaspăt al dimineții, și consumul de alimente sănătoase, fac o mare diferență.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top