Connect with us
Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie. Situații stresante la orice colț

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie. Situații stresante la orice colț

Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie. Este o perioadă bună pentru comunicare. Cu ajutorul cuvintelor vei reuși să aplanezi multe probleme. Cu toate acestea, te vei simți epuizat, având parte de o mulțime de situații stresante.

Încrederea în sine înflorește în această săptămână, ceea ce te aduce în poziție bună, mai ales profesional. Vei putea vorbi despre ceea ce vrei și de care ai nevoie, de exemplu, o promovare, o mărire de salariu sau o modificare a modului în care lucrezi.

Pe măsură ce te apropi de linia de sosire, luni, fii pe poziții. Ai tot ce este nevoie pentru asta. Și va fi motto-ul tău. Aceast mod declarativ de a te afirma este neforțat și natural.

Marți te vei bucura de succes. Riscurile pe care ți le asumi în orice situație – muncă, romantism, orice – merită în totalitate pentru când vei ajunge la final. Oamenii te consideră un lider și un pionier, dar în a doua parte a săptămânii, ai putea fi până în gât, cufundat în frustrare și îndoială. Este uimitor cât de repede poate să dispară sentimentul de realizare.

Miercuri, pe 25 februarie, Venus se mută în Pești, ceea ce creează pemizele spre o perioadă romantică. Pacea, armonia și blândețea sunt cuvântul de ordine. S-ar putea să fii atras în mod special de cei care au o energie mult mai blândă decât a ta.

Nu vei câștiga nicio cursă la începutul săptămânii; lasă-te dus de val. Este un exercițiu de răbdare și există un fel de forță liniștită care vine împreună cu ideea de a nu grăbi pe nimeni. Persoanele care îți trimit mailuri lungi și pline de viață vor primi un răspuns într-o singură frază. Prietenii sau colegii care vor o discuție mai profundă asupra detaliilor vor trebui să aștepte o zi mai bună. Părinții și rudele sunt o parte importantă la acest sfârșit de săptămână – sau sunt doar în mintea ta.

Sunt unele zile pe care vei dori să le ții minte. Poate că nu sunt zile pentru cărțile de istorie, dar cu siguranță ești mulțumit de energia pe care o emani și de creativitatea pe care o simți în jurul tău. Acest sfârșit de săptămână este relativ liniștit, ceea ce va fi probabil, o ușurare.

Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie Relaţional

Este posibil să nu fie ușor de discutat cu partenera/ul ta/tău. Lucru care poate crește problemele dintre voi. Această lipsă de înțelegere poate provoca probleme majore dacă nu ești atent. Pot duce la situații stresante sau care nu țin de controlul. Săptămâna viitoare acest lucru va trece. Nu pierde controlul emoțiilor și ia inițiative pentru a o face pe parteneră să se simtă mai confortabil.

Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie Profesional

Ai multe ocazii de a-ți expune talentul. Vei impresiona pe toată lumea cu strategiile și planurile tale uimitoare. Este un moment bun pentru a aplica pentru un nou loc de muncă. Acest nou loc de muncă îți va duce probabil cariera acolo unde îți dorești. In special designerii și graficinii sunt cel mai bine spijiniți. Îți dovedești valoarea prin depășirea unor obstacole mari la birou.

Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie Financiar

Probabil că povara financiară se va fi ușurată odată cu intrarea bruscă de fonduri, în special spre sfârșit de săptămână. Investește o parte din banii pe care îi câștigi pentru a econmisii pentru zile mai grele. Alegerile pe care le faci săptămâna aceasta te vor ajuta să obți câștiguri bune din micile tale aranjamente. O bugetare corectă a ceea ce dorești te poate ajuta să faci lucrurile care se cer în gospădărie fără a simți acest lucru ca pe o pagubă.

Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 februarie Sănătate

Săptămâna aceasta aduce schimbări și o îmbunătățire a sănătății tale. Pacienții cu tensiune arterială se vor simți mult mai bine iar dieta îmbunătățită va începe să dea rezultate bune. Cu toate acestea, pacienții cu diabet trebuie să fie foarte atenți săptămâna aceasta, deoarece este posibil să vezi că unele dintre probleme cresc. Fă câteva exerciții sau mergi pe jos ca la maraton.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top