Connect with us
Horoscop Minerva Vărsător 22 - 28 februarie. O săptămâna încărcată de melancolie

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Vărsător 22 – 28 februarie. O săptămâna încărcată de melancolie

Horoscop Vărsător realizat de Minerva pentru săptămâna 22 – 28 februarie. Chiar dacă nu este o săptămână grozavă, nativii din zodia Vărsător vor reuși să se bucure și de clipe frumoase!

Luni este una din acele zile în care te mobilizezi greu la muncă să te păcălești să rămâi în sarcină.

Recompensează-te pe tot parcursul zilei pentru disciplina ta. La sfârșitul zilei de lucru, s-ar putea să te întorci acasă obosit, dar asta doar pentru că organismul tău se pregătește să strălucească în zilele următoare. Îți petreci mijlocul săptămânii inspirându-ți prietenii și provocând la schimbări incitante, cheltuind cât mai puțin posibil. Este posibil să fii indus în eroare de contul bancar, așa că ai grijă la asta.

Acuma, tu nu ești unul care să petreacă mult timp privind în urmă, dar la începutul săptămânii ești cu nasul în cărțile de istorie. Sau este unul dintre jurnalele tale vechi. Sau îi pui unei rude vârstnice, întrebări curioase.

Ceva îți spune că există lecții relevante pentru tine undeva în trecut – și ai dreptate. Cineva care îți împărtășește interesul pentru istorie s-ar putea transforma într-un interes romantic peste noapte, și uite așa te trezești dormind pe preș. Micile proiecte din jurul casei îți vor ocupa weekendul.

Profesional, te enervează o contradicție ciudată. Urmărește-l, s-ar putea să dai peste o descoperire interesantă. Experimentele și pașii extraordinari sunt la ordinea săptămânii, te simți un pic, ca un om de știință nebun care face o serie de descoperiri, dar până spre sfârșitul săptămânii ești atent, având grijă și acoperind detaliile. Știi la fel de bine ca oricine că de multe ori lucrurile nu sunt așa cum par. Rețineți acest lucru mai ales că este uimitor ce poți învăța de la alți oameni.

Și nu în sfârșit, orice ai face în mod natural, din obișnuință, trebuie evitat. Ia masa de prânz în acelați loc și așează-te lângă locul pe care te așezi, de obicei. Vorbește cu acel coleg care pare că are cele mai puține lucruri în comun cu tine. Vei fi surprins cât de bine dă roade. Spre mijlocul săptămânii, cariera ta este tot ce te poți gândi, dar joi cineva îți amintește că universul este plin de viață și plin de oportunități.

Horoscop Minerva Vărsător 22 – 28 februarie Relațional

Îți amintești graba primei iubiri, momentul în care ai face orice pentru a fi alături de iubitul tău? Asta pentru că, într-adevăr a fost cu mult timp în urmă. În timp ce îți urmărești ambițiile, viața ta amoroasă suferă acum. Ai mare nevoie de un umăr pe care să poți plânge sau cineva cu care să vorbești. Adună-ți tot curajul și apropie-te de partenerul tău. Răsfați-l și spuneți-i cât de importante este pentru tine. Vei avea farmec și vei fi spiritual.

Horoscop Minerva Vărsător 22 – 28 februarie Profesional

Lucrurile vor merge pe calea carierei. Promoția mult așteptată, va avea loc probabil aici, săptămâna aceasta. Îi faci o impresie bună șefului prin eficientă și gândul liber. Este posibil ca unii dintre voi să remarce o creștere a volumului de muncă și să vă fie mai greu să vă finalizați proiectele încă de la timp. Munca va răsplăti în curând și cariera va primi și un nou impuls.

Horoscop Minerva Vărsător 22 – 28 februarie Financiar

Dacă lucrezi în sectorul bancar vei fi fericit, deoarece îți vei îndeplini toate obiectivele săptămâna aceasta. Ai muncit din greu pentru acest succes și l-ai câștigat prin muncă. În această săptămână, vei beneficia surprize în domeniul vânzărilor și a marketingului. Dacă ai împrumutat ceva bani, ai să îi recuperezi. Din punct de vedere financiar, aceasta este o săptămână cât se poate de calmă.

Horoscop Minerva Vărsător 22 – 28 februarie Sănătate

Poate fi o săptămână mixtă pentru sănătatea ta. Persoanele în vârstă se pot confrunta cu o ușurare a problemelor ridicate de tensiune arterială. Unii dintre voi se poti confrunta cu tulburări digestive, așa că evită alimentele grase și include fibre în alimentație. Febra te poate chinui, așa că fii atent. Doamnelor, aveți răbdare cu problemele legate de piele.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top