Connect with us
Horoscop Minerva Leu 22 – 28 februarie. Moderație la cheltuieli!

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Leu 22 – 28 februarie. Moderație la cheltuieli!

Horoscop Leu 22 – 28 februarie, realizat de astrologul Minerva. Este o săptămână cu o puternică încărcătură emoțională. Va fi foarte bine să socializezi și să te implici mai mult la serviciu. Grijă mare însă pe ce dai banii!

A face o impresie bună este o preocupare esențială săptămâna aceasta, dar nu nu fii arogant. Vorbim despre un echilibru delicat. O modalitate de a atinge acest echilibru este să te folosești de altcineva. Eu știu, ajută un prieten. Forțează-ți vanitatea și orgoliul cât de mult poți, pentru că până miercuri te poate aduce în prim plan. Ciocnirile de orgoliu nu sunt benefice, așa că fă tot ce poți pentru a le evita. Fii răbdător. Ține-o așa până șa sfârșitul săptămânii. Pretinde că te-ai săturat de propria voce și vrei să auzi și vocea altuia. Și mergi mai departe, chir dacă cineva te provoacă. Uneori este fii provocat!

Acuma, oricât de mult ți-ai dori să petreci ziua afară, este vorba totuși despre muncă: cariera, poziția, lucruri de genul asta. De fapt, reputația ta este în creștere. Cercul de oameni din jurul tău riscă să te laude, deși poate uneori nu simt asta. Totuși, folosește acest cerc de oameni. Un brainstorming-uri joi, îți poate aduce mai mult timp pentru socializare. Acesta te face să te simți sensibil și să fii deosebit de sincer. O baie cu bule te-ar mai liniștii, seara înainte de culcare.

S-ar putea să fie oarecum sufocant afară. Vei totuși nerăbădător să ieși. Împărtășește-ți această căldură incredibilă cu prietenii. Cum ai ajuns deoadată să simți acest tâmpit, este dincolo de înțelegerea ta, așa că bucură-te de asta. Zile creative, dar joi ar putea să se schimbe, starea de spirit este încă activă, dar accentul se va schimba. Te adâncești în tine și te gândești la aspectele financiare. Vei rămâne așa timp de câteva zile, până în weekend, când te vei întoarce la prietenii.

Cine știe dacă ai dreptate, dar toată lumea este de acord cu tine acum. Încrederea ta a crescut. Romantismul începe într-o notă distractivă. Înainte de ieși, ia totul foarte în serios și ai grijă. Urmează-ți intuiția, este modul de a merge înainte într-un mod onest. Aventura, este în cărți. În acest weekend, află cine are nevoie de ajutorul tău și oferește-l mai degrabă, decât să vânezi doar mai multă distracție.

Horoscop Minerva Leu 22 – 28 februarie Relațional

Această săptămână poate fi una încărcată emoțional pentru tine, deoarece nu vei ezita să îți exprimi sentimentele și dorințele cele mai profounde, partenerului. Cuplurile se vor regăsi în armonie și îți vor înțelege nevoile reciproce. Discuții cu privire la căsătorie vor vorbește despre orice, întrucât cineva apropiat îți va oferi ajutor. În această săptămână s-ar putea să pleci în concendiu, împreună cu partenerul. Vorbi despre o călătorie romantică pe care o planifici de mult.

Horoscop Minerva Leu 22 – 28 februarie Profesional

Este o săptămână grozavă pentru merge înainte pe frontul carierei. Există indicii clare, că unii dintre voi vor găsi un loc de muncă de vis. Stimulentele sunt direct legate de performanța ta în această săptămână. Îți propune să lucrezi mai mult și să îți atingi obiectivele la timp. În afară de îmbunătățirea abilităților de comunicare, acordă mai multă atenție abilităților tehnice.

Horoscop Minerva Leu 22 – 28 februarie Financiar

Nu este o săptămâna bună pentru a-ți cheltui banii pe articole de lux. Pot apărea unele cheltuieli neașteptate. Investițiile din trecut ar putea să fie să fie un pic dezamăgitoare. Randamentul este mic față de așteptările tale. De asemenea, acesta nu este un moment bun pentru a intra în noi parteneriate sau pentru a începe noi afaceri. Ai grijă de bunurile personale., deoarece pot apărea pierderi.

Horoscop Minerva Leu 22 – 28 februarie Sănătate

În această săptămână este recomandat să faci un control de rutină. Și asta deoarece pot să existe unele probleme de sănătate în weekend, care vă pot deranja. Dacă în ultima vreme ai suferisit dureri de cap, săptămâna aceasta te vei recupera, mai mult te vei recupera de toată tensiunea pe care ai simțit-o. Perspectiva optimistă te va asigura să rămâi sănătos pe tot parcursul săptămânii.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top